- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe saçma sapan iş bu?
Hoca nedir kimdir gökten zembillle inmiş nebii olarak ilan edilmiş mi de özeline bu kadar sokuyorsun , suyu okuyor mokuyor sonra da gir banyoya cünupken gusül al demesine izin veriyorsun , bu ne laubali aile tutumu böyle? Her mahallede bu tür evliya kuruları varsa hangisi Allahın gönderdiği?
Boşanılır cidden bu kafadaki eşlerden...02 Yorumla
Soran+1 yılSalak salak konuşup sıkma canımı hoca kadın... ayrıca o demedi cunupkken gusul abdesti al diye okudu verdi o kadar allahım ua
- +1 yıl
Yazımda cinsiyet mi var?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnce gusledilir sonra o su ile yikanilir.
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl uani
- +1 yıl
Once gusul abdestini alirsin ve o okunmus suyu hangi niyyetle almissan besmele ile suya karistirarak o niyetle kafandan dokersin her dokusunde besmele ile
Soran+1 yılAaa bilmiyordum normal gusul abdesti alıcaktınm ağıza burna diye gusul abdestşm bittikten sonra normalce besmele ile başımdan aşşağıya dökücem öyle mi
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Icebilirsinde. Guslettikten sonra 3 yudum oturarak besmele ile icsen daha guzel olur
Soran+1 yılŞimdi dahah demin gittim önce okumuş suyu sonrada normal suyuyla karıştırıp nesmeleyle bir dikişte içtim yine olur mu 3kere içiçeğimi bilmiyordum
- +1 yıl
Allah ictigin niyyete gore versin
Soran+1 yılAmin
+1 yılOkunmuş su sadece falcıların medyumların daha fazla para koparmak için yapyığı bişeydir kutsallığı olmayan bir şey sadece su yaneee
02 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle san... ayrıca falcı büyücü falan değil kuran hocasına okuttum
- +1 yıl
Pki istediğin gibi inan ama ben böyle düşünüyorum
Wtf?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılBen sanırım cunubluk serime başlayalı 4 yıl kadar oldu. Zamanında camiye gittim, bakire kızların ellerini tutup cinsel yaklaşımlarda bulundum, kiliseye gittim ve en önemlisi geçenlerde odamdaki kuranı kaldırdım.
Bak ben halen çok yakışıklı ve mükemmelim 🤨02 Yorumla
Soran+1 yılBunr kendini beğenmişlik ya
- +1 yıl
Sana konuşman için izin verdiğimi hatırlamıyorum şükran
+1 yılOkunmuş suyun ile normal arisinda fark yok ki suya dua okununca kutsal bir değer kazanmıyor da aklima takilan birşey var neden okunmuş su ile gusül alacaksın anlamadım hasta misin şifa niyetine falan rituel mi ks nin hocası kesilemem ama sorun olmaz sanırım
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet musallatım var jocada okunmuş su verdi bana
- +1 yıl
Allah şifalar versin...
Soran+1 yılAmin
Sizin dsi de imam calistiyorlar galiba okunmus suyla ne zorun var kizim normal su neyine yetmiyor 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGusül abdesti başka ne zaman alınırki? Okunmuş dediğin, koca şehir şebekesini mi okumuş hoca?
06 Yorumla
Soran+1 yılAzcık küçük bir şişeye okudu işte birazcık okumuş suyuila normal suyla karıştırıp gusul abdesti alıcam
Cevap sahibi+1 yılSebep?
Soran+1 yılBişey olur mu olmaz mı onu söylesen yeter
Cevap sahibi+1 yılBence kullanma. Düz suyla yap. Ayet sure okunmuş biliyorsun cenabetken kuran dinlenmez
Soran+1 yılİyi zaten tedbiri elde bırakmamak için almadım normal suyuyla gusul aldım
Cevap sahibi+1 yılSıhatler olsun canım
Cinsel Yaşam konusunda 6,7b cevap paylaştı. Okunmuş su bir sürahi olur tanker değil
02 Yorumla
Soran+1 yılTam bende zaten yarım kobayşa gusul abdesti alıyorum tankerle değil
Başka su kalmadımı ayrıca yetecekmi
09 Yorumla
Soran+1 yılNormal suya azcık döksen okumuş suyu yetermiş
Soran+1 yılOffff
Soran+1 yılO zaman niye atlıyorsun soruma
Soran+1 yılBilmiyorsan
Soran+1 yılOkumuş su bilmem ne... bilmiyorum dedin işte.
Evde sular akmiyormu😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılyok alınmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılBilemedim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası