Çoğu kişide görüyorum komik birşey olduğunda gülerken ellerini birbirine hızlıca çarpar..
Ben bir anlam veremiyorum ya siz ?
Ben bir anlam veremiyorum ya siz ?
çoğu kişi düğün salonu ruhuyla doğuruldu da ondan böyle boktan alışkanlıklar devlet yönetimine kadar uzadı. iki eli başka ülkelerde çarpanı çarmıha gererler ki doğrusu budur.
bak senin sorunu okuyunca bir an duraksadım acaba bende mi öyle yapıyorum diye de yok yok ben öyle yapmıyorum :D
:))
Cook güzel noktaya değinmişsin bunu ben cok yaparım hatta gülüşmün şiddetiyle vuruşumun şiddeti de artar bende anlamış değilim :D
farkında olmadan mı yapıyorsun ? öyle yapınca ne oluyo :)
Tabi kii farkında olmadan :) billmemm:)))
:))
bilmem ki :) bende bazen kahkaha atınca kafamı yukarı doğru kaldırıyorum farketmeeden haha bu neden acaba :D
:) istemdışı :D
Cevap
6Cevap
Güldükleri olayı begendiklerini simgeliyorlar heralde :D
o an ki enerjiyi ellere boşaltıyoruz
cibili cibili şakkk
kahkahanın dozunu belirtir bazen yeri yatağı yumruklarsın kendini yere atarsın
ben çok gülünce gaz bile kaçırıyorum el çırpmak ne ki
böyle bir şey yapan daha önce pek görmedim. senin çevrende anormal kisiler var sanırım
ilahi adalet lksjdkj
Anlam aramadım ki hiç
maymun gibi oluyor demi _? hehehe
eveet :D
bana da böyle saçma gelen cok sey var ama aklima gelmiyor su an. mesela cik cik cik birini ayıplarken :)
:))) niye cık esela dimi ilginç... Biri atmış ortaya yıllarca devam ediyor
aynen oyle. birinden görülen ilginç hareketlerin etrafça alisilip kullanilmasi olayi bunlar. git gide benimsenmiş yayila yayila hastalik gibi.
Fok balığıdır onlar.
Salaksınnn içten gülmenin tadına varamamışsın belli kiiii.
Niye engelliyorsun cevaptan mı korktun :D
Haha sen kimsin de korkucam sakil:)
Laf sokup engel basmandan belli :D
ellemek için :D
öyle mi hiç rast gelmedim öylelerine
en basit örnek ay lav yu filmi izlediysen küçük çocuk ellerini vurup sonra kendini tokatlıyo...
Sen dikkat etmemişsindir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar