fakat bir türlü inanasım gelmiyor.çünkü liseyi türkiyede bitirdim.YGS'ye de parayı yatırdım.şimdi sizce YGS'ye girmeli miyim?yoksa girmeyip kendimi riske atıp YÖS'ü mü beklemeliyim.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay arkadaş sen böyle her önüne gelenle on numara muhabbet mi ediyorsun benden sonra(benle birlikteyken ett,n mi bilmiyorum o ayrı) tamam sevgili olmuyorsunuz ama çok hoş konuşmalarmış...
Sana kızmıyorum ben kendime kızıyorum zubzubb:( (adınla hitap etmesem iyi olur aşağıdaki bir kaç salak merak ediyormuş ) nasıl bu kadar kolay inanırım böyle bir ortamda tanıştığım birine... sorun senle alakalı değil tamamen kişisel bişey ben asosyal biri olduğum için özgüven eksikliğiyle beraber sanal ortamda kendimi böyle bir ilişkide buldum... fazla kaptırdım olmayacak bişeyin peşine düştüm dedim ya bu ortamda özgüven problemi duymuyor benim gibi tipler... ama olsundu çünkü bişeylere inandım inanma ihtiyacı duydum çünkü yııllar sonra yeniden sevildiğimi sandım(kusura bakma bu ilişkide bir tek yalan söyleyen sen değildin) senle geçirdiğim zamanı şöyle değerlendiriyorum''kötü aşklar iyi aşklar için birer antremandır''...
tamam bana bir sürü şey anlattın kendinle ilgili güzel de vakit geçirdik sanaldan ama şu anda hayatımdaki kişinin sen olmadığına şükrediyorum sanırım çünkü sen hal olsaydın ben çok daha fazla yorulacaktım ve sonuçta kaybeden olacağım için daha çok yıpranmış olacaktım.. hayırlısı böyleymiş meğer... amaç seni karalamak ya da kötülemek değil ben kendimi eleştiriyorum ...
bir yerden sonra sanaldan takılmak sarmadı sanırım seni bir de baban olacak o kişinin de seni kısıtladığından eminim bu yüzden görüşme imkanın olmayan kimselerden güzel şeyler duyma ihtiyacı duyuyorsun (zaten ben gelcem dedikten sonra olmadı mı ayrılığımız) bu konuda şansız olmandan dolayı çok üzülüyorum naparsın mükemmel anne ile baba kaç kişide birlikte oluyor ki sen sadece birine sahipsin...ama üniversite kazanınca rahat edersin inşallah:)
ben ne amaçla yazmaya başladım nereye gidiyor yazım anlamdım ama kafam basmaya başladı buradaki sorularını görünce.. aslında hesabımı kapatmak istiyorum ama seviye 400 xper var o kadar uğraştım hem bir sürü insana yardımcı olan cevaplarım da var... seni görmezden gelmek isterim ama gelemiyorum... şimdilerde bir başkası ile birlikte olsam da hala yaşadıım şeyler zoruma gidiyoru hepsi bu... sanki bişeyler yazarsam rahatlayacağım gibi hissediyorum...
senle daha fazla iletişimde olmamak istiyorum ama işte kontrol dışı bişey bu ... ama bu son yazışım olmalı çünkü hayatımdaki insana saygı duyuyorum onun bundan haberi yok adece basit bir iki bişey anlattım hepsi bu... seçimlerine ve sana hala saygı duyuorum ... ama dedim ya zoruma gidiyor diye yazıyorum...03 Yorumla
Soran+1 yılsorularıma bir daha cevap verirrsen hakkımı helal etmem.beni bir daha rahatsız etme !
Cevap sahibi+1 yıltamam söz bir daha cevap vermeyeceğim. ben hakkımı helal ediyorum sende et. ama gizli sorularına denk gelirsem o ayrı. bir de bozuldun mu Allah aşkına ya ne dedim sanki:/
Cevap sahibi+1 yılben sadece hala ... biliyorsun işte ama boşver ... olmaz artık ...
En İyi Cevaplar
Ikısıne de gur bence ama kose tr de oldugu ucun ygs daha alır basacaktır diye dusunuyorum.
08 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yanı tam anlamadım
Soran+1 yılo adam bana ygs den yöse geçiş olmadığını söyledi
Soran+1 yılcok sordum inan.yösü ilk defa duyanlar bile var.sorarsan sevinirim..
Soran+1 yılpazartesi bir randevum var.o da olmazsa söylerim :)
ikisine de girebiliyosun canım bende giricem risk etmiosun bişeyi şansını dene yöstende çift vatandaşmısın
05 Yorumla
Soran+1 yılevet .ama sbsye felan bile girdim .yöse girebilir miyim?
ikisine birden giremeyeceğimi duydum sanki
Soran+1 yılyöse sen de giriceksin dimi?hangi üniversiteyi düşünüyorsun peki
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılözür dilerim ya bugün saçmaladım iyice , duygusala bağladım nedense :)
0145 Yorumla
Soran+1 yıl:)
Cevap sahibi+1 yılgülüyosan sorun yok :) arkadaş olmamam daha mantıklı kimseyle :D trip atıryorum sonra
Soran+1 yıltripci seni...
Cevap sahibi+1 yılhaklısın :) dedim ama normalde sanaldan farklıyım her şeyi takarım
Cevap sahibi+1 yılen iyisi eskisi gibi böyle devam edelim bence sen istersen
Soran+1 yılyeni hesp actn gene?madem acıon neden kapatıon
Cevap sahibi+1 yılöbürünü kapadığım için yeni açtım evet :) ama sende mesajlarını kapadın :D
Cevap sahibi+1 yılaslında sen haklıydın ondan kapadım
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılçok değişiyo kararların falan dedin haklıydın
Cevap sahibi+1 yılBi şey de be :D anlaştık mı
Soran+1 yılbakarız:d
Cevap sahibi+1 yılzaten dışlarsan yine giderim :D ama geri dönüş sürem azaldı
Soran+1 yılben yatiyorum iyi geceler...
Cevap sahibi+1 yılbelli oldu kızdın yine bunu dediysen
Cevap sahibi+1 yılbu arada bende kapadım faceyi hıh
Cevap sahibi+1 yılunuttun hemen bizi
Cevap sahibi+1 yılcevapta yazmıyo ya :D
Soran+1 yılben çok kötü hasta oldum gözlerimden yaşlar akıyor ;(
Cevap sahibi+1 yılgeçmiş olsun ne oldu :( gittin mi doktora ?
Soran+1 yılhayır ilaç kullanmayı sevmem:( bir işe de yaramıyorlar
Cevap sahibi+1 yılalerji falan olmasın gözlerin? yoksa nazar mı? annene söyle okusun seni
Soran+1 yıldün mitinge gittik geldim baş ağrısı boğaz ağrısı hissettim.sabah ise buna hapşırık nezle öksürük ve mide bulantısı da eklendi :(
Cevap sahibi+1 yılUstayı desteklemeye mi gittin :) saygı duyarım pek sevmesemde onu :P nazar değil o zaman sen nezle olmuşsun ) geçmiş olsun
Soran+1 yılsağ ol(
Cevap sahibi+1 yıltheraflu falan iç varsa ama ilaç kullanmıyorsan içme boşver , sen boşver mtingi falan ya ders çalışcaz biz ileride katılırız
Soran+1 yılçok yakındı biz de gidelim dedik.chp mitingine mi gidiceksin:d
Cevap sahibi+1 yılyo ben mhpliyim ama mitinge falan gitmem :) hiç biri beni tam olarak temsil etmiyor
Soran+1 yılgel seni akpli yapalım:D
Cevap sahibi+1 yılhahaha :) yok almayayım :) xper işçin olurum ama o olmaz :D
Soran+1 yılol dicem ama hiç iyi çalışmıyosun verdiğim maaşa yazık :D
Cevap sahibi+1 yılama bak tek kızdığım beni eklemedin başkalarını ekledin :D haklısın az yazıyorm , profili incelemekten yazamadm :D
Soran+1 yılama orda bir olay oldu
Cevap sahibi+1 yılsenden kendimi ekleyip sonra yine senden kabul mu ediyim yani :)
Cevap sahibi+1 yılbunu yapmak aklımdan geçmedi değil )
Cevap sahibi+1 yılama boşver demekki istemiyorsun xper işçisi ama ekleyince kabul ediceksin o zman arkdaşlığa :)
Soran+1 yıletmiycm bana ne:P
Cevap sahibi+1 yılxper işçin bile yaptın ama arkadaşlığa kbul etmiyosun aşk olsun :( zaten faceiyide kapadın
Soran+1 yılgizliden cıksana bu sefer naptin nickini.o kadar cok nick uydurmak zorunda kalıyosun ki
Cevap sahibi+1 yıl:D şimdi kızabilirsin bana işte :D
Cevap sahibi+1 yılkabul ettin şaşırdım )
Soran+1 yılçık bakim?
Cevap sahibi+1 yılnereden çıkıım arkadaş listendeyim ya :)
Soran+1 yılaaa nası kabul ettim ya.şifremi mi biliyosun söyle?
Soran+1 yılsildim iste gicik. :( ben kabul etmisimdr nerden bilcen sifremi
Cevap sahibi+1 yılya neden sildin :( biliyodum işte. ben değiştirdiğim halde sen nasıl girdin benim hesabıma ? hatırlasana :) ben sana yalan söylemedim işte
Cevap sahibi+1 yılistersen yine ekliyim :)
Soran+1 yılalla alla nası girebiliyosun ya
Soran+1 yıliyi tamam
Cevap sahibi+1 yıldur bişey yazıcaktım silmek zorunda mısın _?
Cevap sahibi+1 yılsen değiştiriyosn ya ben şifreyi göster dediğimde yenisi de gözüküyo akıllım
Soran+1 yılSilmek zorundayim.gene kabarmış listen maşallah.git onları ekle
Cevap sahibi+1 yılaşk olsun onlar geçen seferde listemdeydi. tamam sen bilirsin. çıktım hesabından değiştir listeni. hiç tanımamışsın beni cidden kırıyosun
Soran+1 yılHerkesi ekliyorsun
Cevap sahibi+1 yılsanki kimle ne konustuğumu görmedin ya hayret bişeysin
Cevap sahibi+1 yılo üç kişi benim hesabımda hep var sana da dedim istersen tanış onlarla diye, ne yani seninle konustum da bir saygısızlık mı yaptım sana bu güne kadar
Soran+1 yılPcden ksye giremiyorim nie
Cevap sahibi+1 yılbilmem ben çıktım senin hesaptan
Soran+1 yıltamam girdi şu an
Cevap sahibi+1 yıliyi bakalım , aklında olsun da başkasına da verirsen değiştirsen bile açılıyo çıkış yapmazsa
Soran+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılkonusmak istemiyosun sanırım sildiğine göre ?
Cevap sahibi+1 yılbi de cevap versen :(
Soran+1 yılçok hastaym bn su an konsmk ıstemyrm:/
Cevap sahibi+1 yılanladım geçmiş olsun. konusmak istediğinde sen bişey yazarsın o zaman , ben rahatsız etmeyim.
Soran+1 yılAnnem ananas almış sağ olsun çok düşünceli bir annem var
Cevap sahibi+1 yılanneler öyledir, haklarını ödeyemeyiz zaten
Soran+1 yılNasıl kilo verdin
Cevap sahibi+1 yıl:) nereden aklına geldi şimdi. askerde vermiştim
Soran+1 yılKilo verme maceralarını merak ederim ben
Cevap sahibi+1 yılyok nereden biliyosun sana söylemiş miydim kilolu olduğumu :) askerde 22 kg vermiştim
Soran+1 yılWov.
Cevap sahibi+1 yılhata bende sana söylemeyip bende seni tanımalıydım :) hesabında takılacaktım ne güzel 3-4 ay :)
Soran+1 yılAllah bilir hala çıkmamışsındır
Cevap sahibi+1 yılyemin ediyorum çıktım, son mesaj attığımda çıktım
Soran+1 yılTmm
Cevap sahibi+1 yılzaten öyle bişey yapacak olsam sana söylemezdim. zaten ne yaptıysam sana söyledim önceden de
Soran+1 yılSağ ol :)
Cevap sahibi+1 yılkarşılığı dışlanmak oldu ama sorun değil .:P
Soran+1 yılHiç de bile.
Cevap sahibi+1 yılbir engellemediğin kaldı onu da yaparsan yazamam zaten
Cevap sahibi+1 yılnasıl oldun ?
Soran+1 yılBerbat hala yatıyorım sarjmın bitmesini bekliyorm birazdan bitcek ve uyumaya calıscam.sen napıyon
Cevap sahibi+1 yılgeçmiş olsun , bene dışarı çıktım gezdim geldim burada takıldım şimdi çalışıcam biraz :) herşeyi gizlemişsin hep benim yüzümden
Soran+1 yılHayr.biraz da gizli takılalım.iyi dersler
Soran+1 yılBu sitede biri varki kendisinden nefret ediyorum
Cevap sahibi+1 yılxper kasmadan nerelere geldim :) hayat işte
Cevap sahibi+1 yılo ben mi oluyorum ?
Soran+1 yılDüzelübe die biri
Soran+1 yılNeyse şarjım bitiyor iyi geceleer
Cevap sahibi+1 yılkayıtlı değil diyor baktım kapanmış hesabı. şikayet et yöneticiye,onun yüzünden ben göremiyorum seni. arkadaş da eklemiyorsn :( neden sevmiyorsun onu ?
Cevap sahibi+1 yıltamam sana da
Soran+1 yılTam adi şöyle duzelübeeee
Cevap sahibi+1 yılya ne yaptı bilmiyorum ama yöneticiye mesaj atarsan kapatıyor, ben baya kişiyi kapattırdım burada
Cevap sahibi+1 yılbakıcam ona da şimdi
Soran+1 yılNeden yaptın bunu.gerekçesi olmadan kapattırmazlar
Cevap sahibi+1 yılsapık sapık şeyler yapanları şikayet ediyorum, evet link falan istiyor atıyorum ilgili linkleri kapatıyorlar sonra
Soran+1 yılSikayet ettim.profil nasıl bulunur biliyon demi kendi profillne giriyon yukarda linkte kendi nickini siliyon onun adını yazıon
Cevap sahibi+1 yılaçabildim şimdi dediğin çocuğu , gizli ama profili
Cevap sahibi+1 yılbiz hep buradan mı konusucaz :) eskisi gibi
Soran+1 yılO çocuk çevremde olsa iki tarafa da basardim tokadi
Cevap sahibi+1 yıleklemedin gitti de buradan da soramıyorum ne oldu
Cevap sahibi+1 yılböyle buradan sürekli yazınca kötü hissediyorum sürekli rahatsız eder gibi, on kere ekle demem o yüzden .
Cevap sahibi+1 yılneyse takma kafana her ne olduysa artık, tanımıyor etmiyor seni işte Allahından bulsun
Cevap sahibi+1 yılburada mısın?
Soran+1 yıloff uyuyamııyorum işkence gibi ya :((((((
Cevap sahibi+1 yılşimdi nasılsın ?
Soran+1 yılBerbat.sen
Cevap sahibi+1 yılgeçmiş oldum, yeni uyandım çay içiyorum. keşke doktora gitseydin ya
Cevap sahibi+1 yılgeçmiş olsun *
Soran+1 yılGitsem mi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılgüvencen vardır, git bence kendini iyi hissetmezsen kullanırsın ilaçları
Cevap sahibi+1 yılmitinge de gitme bir daha :)
Cevap sahibi+1 yılkimler konusuyosun sen bakıym hep ksdesin bu aralar :)
Soran+1 yılKimseyle.2 gündür yatıyorum baska ne ypabilirm kitap da okuyamam basim agrir
Cevap sahibi+1 yılbir arkadaşın vardı da deim onunla mı ,sürekli ılık bişeyler iç bari
Cevap sahibi+1 yılsenin annen aşçı mı :)
Soran+1 yılEvet nerden biliyon
Cevap sahibi+1 yılsen söylemiştin xper işçinken cevaplarında okudum :) helal olsun valla dün dedin ya baklava yapıyo diye :)
Soran+1 yılBen de yapıyorum baklava ne var ki
Cevap sahibi+1 yılsenin genlerinde var önemli olan annenin yapabilmesi :P
Cevap sahibi+1 yılsenin kardeşin var mı?
Soran+1 yılAnnemin de artik pembe kimliği var)
Cevap sahibi+1 yılartık resmi olarak da bizden oldu demekki :) çok güzel ama ya
Soran+1 yılBen doktora gidiyorum dayanamıycam.byebye
Cevap sahibi+1 yılgit tabiki :) geçmiş olsun, gelince yaz bak. bende gidicem yazmazsan artık
Cevap sahibi+1 yılgidersem nerede bulacağını bliyosn zaten :d
Soran+1 yılgöz nezlesi bilem olmuşum
Cevap sahibi+1 yıliyiki gitmişsin, damla vermiştir geçer 3-4 güne :) gözlerin kızardı mı
Cevap sahibi+1 yılnazar değimiş nazar :) gitme kalabalık yerlere
Soran+1 yılay yok ya nzar değcek bir seyim yok.kızarmadı habire akıyo sen napan
Cevap sahibi+1 yılsen bilmezsin nazarı :D bizim eski şaman kültüründe var ondan ben biliyorum :P napym soru çözüyorm
Soran+1 yılçöz çöz kolay gelsin
Cevap sahibi+1 yılneyse seni rahtsız etmim ben geçmiş olsun
Cevap sahibi+1 yılsağol ama eklemedin ya aşk olsun
Cevap sahibi+1 yılkapatırım bak :D
Soran+1 yılkapat da gidip ders çalış
Cevap sahibi+1 yılsen nasıl arkadaşsın ya :D niye kapat diyosun
Soran+1 yıle hiç ders çalışmıyosun
Soran+1 yıltamam acıdım gel benmkni ortk kullanalm
Cevap sahibi+1 yılbana uyar :) ama seninkini kullanırken seninle konusamıyorum
Soran+1 yılface i aç
Cevap sahibi+1 yılbenim zaten açık dün açtım
Soran+1 yılsifremi unuttum:D
Cevap sahibi+1 yılkısmet :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılYGS ye gir tabiki. ikisine birden girme hakkın yok mu ?
031 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyardımcı olur mu bilmiyorum ama
Soran+1 yılçok teşekkür ederimm :)
Cevap sahibi+1 yılişe yaramadı mı gönderdiğim link ? yös hazırlık kursu yok mu oturduğun yerde en iyi onlar bilir
Soran+1 yılvar ama inanasım gelmiyor adama ya .herkes farklı söylüyor tr vatandaşlığından çıkmalısın dediler mesela dün
Cevap sahibi+1 yılbende senn için araştırırken gördüm onu vatandaşlıktan çıkmak gerekiyormuş bazı durumlarda, sana yolladığım sitedeki yorumlara baktım aklım karıştı benim de . dur bakalım araştırırım bişeyler bulursam sana yazarıım buradan
Soran+1 yılverdiğin linkteki numarayı aradım bana yardımcı oldu.şu an netleşti gibi.sağ ol
Cevap sahibi+1 yılama yine bir iki yere daha sor. o linki rastgele buldum araştırırken , işine yaradıysa sevindim :)
Cevap sahibi+1 yılsana tavsiyem her gün deneme çöz kalan zamanda :) çözümlü denemelerden ama
Soran+1 yıliq felan soruyorlar zormuş:)
Cevap sahibi+1 yılkolay sınav var mı tavşanım :) benim de 134 günüm kalmş :) artık plan yaptım çalışıyorm .)
bizde de çıkıyor mantık soruları 10 dk uğraştım yapamadm bugün :D
Soran+1 yılsorsana bana yapamadığını
Cevap sahibi+1 yıl3 haftadır matematiğe bakmadım :/ sorarım ama başlayınca, çok sağol :) bu aralar çalışamıyorum sanki
Soran+1 yılönemli değil.
Cevap sahibi+1 yılbıktım aslında yaş olmuş 25 ders mi çalışılır artık :) mecbur ama isyan edesim var kpssye :)
Soran+1 yılhiç çalışmıyosun neyin bıkkınlığı bu.motive ol anlarsan çalışmak istersin.www.senolhoca.com tam senin adamın bence konuyu dinle sonra çözümlü sorular çöz
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum bu adamı :) ekol hoca ve bu kankalar benim hep izlerim :) çalışıyorum ki ama ben :)) nereden çıkardın çalışmadığımı :), ama çok verimsiz çalışıyorum
Soran+1 yılçalışmıyorsun.sürekli internettesin derslere tam olarak kafanı vermiyorsun
Cevap sahibi+1 yılo konuda haklısın, ama bunalıyorum bazen. kendi kendime söz veriyorum ama başaramadım. hep planlar yapıyorum. bilmiyorum ne olucak sonuç
Cevap sahibi+1 yılhesabımı kapasam sence yine geri döner miyim :) artık başlamam lazım cidden bir şekilde
Cevap sahibi+1 yılhesabını kapamazsan gelicem yaza :) sana başarılar şimdiden hadi Allaha emanet ol kardeşim
Soran+1 yılkapat ve dönme.sözünde dur ya
Cevap sahibi+1 yıltamam
Soran+1 yılsen de emanetsin.başarılar
Cevap sahibi+1 yılSende çalış ama tamam mı :)
- +1 yıl
ne karar verdin :D
Soran+1 yılsen misin gene.
- +1 yıl
evet benim ne yazıkki. ki ayrı mı?
Soran+1 yılayrı
- +1 yıl
sana da merhaba
Soruya mantıklı cevap ararken nickini görünce kahkaha tuttu. dfsafadsafds girersin.
00 Yorumla
+1 yılBu hesap hala aktif mi?
00 YorumlaDiğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Yarın sınavda bol şans.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen gecen sene ygsye de girdim yose de oluyo yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltavşan ne karar verdin YÖS ile ilgili ?
078 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsana tavsiyem her gün esas sınavla aynı saatte 10.00 olur sanırım. deneme sınavı çöz bir tane. bulabilirsen çözümlü deneme sınavlarından al. çok faydası olur
Soran+1 yıltamam bunu deneyeceğim.sağ ol.
Cevap sahibi+1 yılçok resmisin yine ya :) anlamıyorum ki bana mı kızdın, yoksa hep mi böylesin
Cevap sahibi+1 yılyine konusmamaya başlamışsın
Cevap sahibi+1 yılniye konusmuyon ? Rusya Kırıma giriyo ne düşünüyosun :)
Cevap sahibi+1 yılanladığım kadarıyla çalışmaya başlamışsın sen bende başladım :D
Cevap sahibi+1 yıliyi bakalım konusma
Cevap sahibi+1 yılben bunu bir hafta düşünsem aklıma gelmez tavşan ya :D taraf tarafa bölmek :)
Soran+1 yılsadelestirmede hata yaptım. anladıgını dusunmuyrum karıısık oldu
Cevap sahibi+1 yılneden anladığımı düşünmüyorsun ki :) ama haklısın sadece taraf tarafa böldüğünü anladım :)
Cevap sahibi+1 yılbaktım şimdi anladım teşekkürler :)
Soran+1 yılkarısık cizdigim icin oyle dedım
Cevap sahibi+1 yılyok bana kızıyorsun ya çalışmıyorum diye hemen kendimi ele verdim:) teşşekkür ederim uğraştığn için ama sinir oldum çözemeyince çözümlü kitabı yapıcam bundan sonra :)
Soran+1 yılikincinin cevabı ne
Cevap sahibi+1 yıl1.cisi doğru yapmışsın, 2. 1/2 , 3. 75 , kesirli soru 31
Soran+1 yıldün meşguldum çözemedim kusura bakma.evet dogru yapmıssın taraf tarafa carptın
Soran+1 yılhelal olsun 2.de öyle
Cevap sahibi+1 yılönemli değil tavşancım, kesirliyi çözemedim sadece. günaydın bu arada erkencisin :)
Soran+1 yılM orda bir değer değil 'tane'olduğu için 1/2 de bir tane eleman olduğu icin öyle yaptım.3 bir değer olduğu için 1/2 yi çıkardım. Rica edrm
Cevap sahibi+1 yılbunları bırakta sen nasılsın ? keyifler nasıl :)
Soran+1 yıliyi değilim dişim ağrıyo dişçiye gitmem lazım:(
Cevap sahibi+1 yılgeçmiş olsun ya , sen dişçi olmak istoyodn değil mi :)
Soran+1 yılbi yanım cok ogretmen olmak ıstıyor.tatiller vs tam benlik ya
Cevap sahibi+1 yılvalla bende olmak istiyorum zamanında ama bizimkiler istememişti :) ikisi de emekli öğretmen :) atanma sorunu olmasa iyi gerçekten.tercih yaparken bunu göz önünde bulundurman lazım. memur olamazsam seneye sözleşmeli girmeyi düşünüyorum derslere.
Cevap sahibi+1 yılherkes pdr için çok iyi diyor sen düşünüyor musun ?
Soran+1 yılinşallah olursun hakkında hayırlısı olsun...iyi akşamlar
Soran+1 yılolabilir:)
Cevap sahibi+1 yılinşallah senin de istediğin gibi olur :) kimseyle konusmıcam diye karar mı aldın naptn iki cümleden sonra susuyorsun :) sana da iyi akşamlar
Cevap sahibi+1 yılaz girelim buraya :D
Cevap sahibi+1 yılşımarmadan duramıyorum ya :D bu sitede bir seni merak ediyorum ama ciddiyetini her zaman koruyorsun :) helal olsun sana
Cevap sahibi+1 yılsence ben nasıl biriyim ? yazdıklarımdan bir sonuca varabildin mi :) açık açık yaz ama :)
Soran+1 yılsakız
Cevap sahibi+1 yılaçık açık dedim ama :) türkçem kıt benim
Cevap sahibi+1 yılşimdi sakız gibi yapıştım mı noldu anlamadm :)
Soran+1 yılevet.üstelik sadece bana değil
Cevap sahibi+1 yılgit desen giderdim aslında :D
Cevap sahibi+1 yılama kötü bir niyetim yok ki
Soran+1 yılgit :)))
Cevap sahibi+1 yılya ciddiyim ama tamam millete durmadan yorum yapıyorm ama sıkıntıdan :) giderim bak :)
Cevap sahibi+1 yılbaşka kime sakız olmuşum ya:D çok ayıp yani beni yanlış tanımışsn
Soran+1 yılben kıskancımdır arkadaslarımı bile paylasamam.:D o nedenle dost dediklerim ilgisinden doyduğum insanlar oluyor.üstelik herkese göstermiyorlar o ilgiyi. :)
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ama burası sanal ki zaten :) gerçekte benim de 3-5 çok iyi erkek arkadaşım var, 3-4 tane de üniversiteden kardeş gibi gördüğüm kız :) buradaki gibi her gördüğümle konusmuyorum.
Soran+1 yılne de olsa sanalım boşversene beni de o halde:)
Cevap sahibi+1 yılo anlamda demedim sanal, ben onu tanımıyorum o beni tanımıyor kıza merhaba desem ne olacak :) ama seni az biraz tanıdım yani :)
Cevap sahibi+1 yılzaten kişiliğini beğenmesem yazmam ama sen benimkini beğenmemişsin sanırım :)
Soran+1 yılevet.yılışık insanları sevmem.artık yazmazsan sevinirim
Cevap sahibi+1 yılciddi misin? bu istediğin biraz zor olacak ama.kendimi yanlış tanıttıysam bu benim hatam.
Cevap sahibi+1 yılkeşke gerçekte de az biraz yılışık olsaymışım :) sağol açık açık paylaştın içindekileri
Soran+1 yılyanlış tanıdığımı da düşünüyosan söylediğim şeyi üstüne alınmazsın olur biter.hayırlı akşamlar
Cevap sahibi+1 yıldüşüncene değer vermeseydim sormazdım benim hakkımda ne düşünüyorsun diye, öyle bir izlenim yarattıysam yazmam kimseye bende burada bir daha
Cevap sahibi+1 yılbaşkası dese kırılmazdım böyle, tamam yazmam
Soran+1 yılneden kırılıyorsun kimse kimseyi internetten tanıyamaz
Cevap sahibi+1 yılne desem yanlış anlayacaksın şimdi , tanıyabiliyormuş demek ki yanılmışım.
Cevap sahibi+1 yılbeni önemsediğini de düşünmemiştim hiç , yazdıklarımı falan
Soran+1 yılya tamam simdi kendmi kotu hissedicem
Cevap sahibi+1 yılbence sen hissetmiyorsun
Soran+1 yılhissediyorum
Cevap sahibi+1 yılbelli etmiyosn o zaman
Cevap sahibi+1 yılmutlu musun böyle yazmıyorum artık
Soran+1 yılHastaneyiz ablam doğum yapıyorrrrrr
Cevap sahibi+1 yılçok sevindim :) bence renkli gözlü olacak bebek :) cevap yaz yine :) benim içinde hoşgeldin de :)
Soran+1 yılyok kımse renklı gozlu degıl maalesef.
Cevap sahibi+1 yılnasıl yok kimse ? :)
Cevap sahibi+1 yılsevinmedin mi ya noldu ki ?
Soran+1 yılrenkli gozlu degıl bebek.dedim sadece
Cevap sahibi+1 yılpeki anladım
Cevap sahibi+1 yılcidden yazmayım mı hiç ?
Cevap sahibi+1 yılo zaman kalmama gerek yok ben gidiyorum başarılar sana
Cevap sahibi+1 yılvay be hiç arkadaş olamamışız demekki
Cevap sahibi+1 yılbende sana teşekkür ederim ismini bile bilmediğim kız :) hoşçakal bu sefer gittim :)
bişey diyecem..!
04 Yorumla
Soran+1 yılefendim
Soran+1 yılhayır
Diğer konusunda 387 cevap paylaştı. tavşan boku hmm
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!