Yakışıklılık para kazandırır mı?

Galiba bu ülkedeki neredeyse yüzde 90 erkekten yakışıklı biriyim kendimi yeni keşfettim ve insanların da tepkilerine maruz kalınca artık tam anladım ismini vermiyim reklam olur bir görüntülü sohbet programında erkeklerin sürekli küfür edip sinirlenip kapattığı karşıma çıkan kızların sa yaş farketmeksizin 18 de olsa 50 de olsa eriyip bitmesi ve bunu dile getirmeleri markete falan gittiğimde sürekli insanların bakışları ve sokakta yürüdüğüm de de aynı şekilde bakmaları en sonunda bende kendimi iyice inceledim ve karar verdim İnternetten dünyanın en yakışıklı erkekleri yazdım araştırdım bütün resimlere baktım ve onlardan bile sanki daha iyi olduğumu anladım ve boşa değilmiş bu tepkiler dedim en çok benzediğim se francishco lachowski diye bir adam ona gerçekten benzediğimi farkettim ve adamda dünyada çok ünlüymüş kendimi övmüyorum Allah vergisi diyorum isteyene takip atarım resim de atarım ama sorum şu ben napıyım sizce para kazandırır mı bu bana kazandırıyorsa nerelere başvurabilirim ne yapabilirim sizce?
Yakışıklılık para kazandırır mı?