Ne yapıcan be güzel abim? En iyisi biz sana bir pasaport bide Avrupa'dan gideceğin ülkeye vize alalım, sen renkli gözlü taş gibi Avrupalı kızların yanına git :D
Gerçekten sokakta gezen kızların öyle göründüğünü mü düşünüyorsunuz. Eğer Avrupa'dan bahsediyorsanız hiç temsili değil. Her 10 kızdan 1 tanesi bile o kadar güzel değil. Onlar öne çıkan binde bir güzelliklerden öylesi ortadoğuda da var
Türk'e laf edene boğaz girsin.
Türkler ortadoğulu veya "gibi" değildir.
Cevap
6Cevap
İlk resimdeki kızlar bence çok güzel, Klasik Türk kekosuu için ille de Renkli gözlü, sarışın olmak gerek alistik buna
Birisi Tofaş Ötekisi lamborghini Hangisini beğenirsen sonuçta ikiside araba...
La ya bir kere Türkler Orta doğulu değildir bunu kafana sok sok tur orta asyalidir ve o gördüğün kızlar 1000 de bir oluyo bn Avrupa'da yaşayan bir insan olarak diyorum ewt Arap kızlar Kürtler falan bok gibide emin ol türk kızlar bin basar
özgü kaya mi çirkin? Güzellik göreceli ama sarışın olan fazla samimiyetsiz.
İskandinav kızlar dehşet-ül vahşet. Gerisi fasa fiso.
Sarışın renkli gözlüyüm
Görseldeki avrupalı kız cidden çok güzelmiş.
yukarıda da gitmiş en çirkin kızları bulmuş masus
Çok güzeller
@NeKonuBakımındann onu demiyorum yani onlardan güzel kız varken Türk kızları arasından çirkin olanları seçmiş
Yo işte seçtiği kızlarda çok güzel
@NeKonuBakımındann anladim. Birde sanıyor her kahve gözlü kız çirkin her mavi gözlü kız güzel ne alaka yani
Her tipün güzeli de var çirkini de
Mavi gözlü Türk kızları da var onlar da güzel ama ben özellikle Araplara benzeyen kahve gözlülerini koydum
haydaaa her kahve göz niye Arap gibi olsun😂
Üstteki hatunları beğendim
Ne canımsın a. yav
Sen sor diye.
Tersi de olabiliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?