Ben bebeğimi çok özlüyorum?

Arkadaşlar hamileydim 6 haftalıkken doktorum bebeğe iyi bakmamı söyledi ben doktora gidiyordum eşimle aramız çok iyi değildi eşim madde bağimlisiydi bonzai kullanıyordu tartışmalarımız oluyordu arada sırada sonra ama oda bebeği çok istiyordu bende çünkü olan olmustu. kendimi çok kötü hissediyorum sanki bebeğimi ölümünde benmde parmağım varmış gibi hissediyorum. o gün doktor sürekli yatmamı söylemişti bende doktoru dinlemedim ve dışarı kuzenimle çıktım gezmeye. eve geldim kanamaların olmaya başladı karnım ağrısı eşimi aradım gelmedi ofkelendi sigara içmemek gerekirken o sancıyla sigara yaktım. bir an lik öfkeyle o sigarayı yapmamam gerekiyordu çünkü 10 dakika sonra bebeğim düştü aradan 1 yıl geçti ben o eski esimden ayrıldım ama bebeğimi unutamiyorum hala aklımda onu çok seviorum hasta oldum artık onu düşünmekten sürekli acaba beni affetmedimi diye düşünüyorum ağlıyorum affetmesi için çünkü zaten aklımda benim o adamdan ayrılıp bebeğimi beraber bir hayat kurmaktı.. Allah böylesini hayırlı buldu hayırlısını da istemiştim ama yinede vicdan azabı duyuyorum bu sigaradan dolayı sigarayı bıraktım bebeğimi nasıl unutacağım? kendimi çok suçlu hissediyorum nasıl affedilirim bilmiorum kul hakkı çünkü bebeğinin kul hakkını aldım sanırım?
Güncellemeler
+1 yıl
bundan sonra ne yapmam gerek arkadaşlar çünkü bebegim8 ben öldürmedim Allah alır canı sadece sigara kullandım bilinçsiz bir şekilde bilmiyordum bukadar kötü olacağını bebeğinin öleceğini bilse m içmezdim asla
Ben bebeğimi çok özlüyorum?