Konsluk yapan kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç öyle sevgiliniz arkadaşınız oldu mu özellikle Ankara aleminden?
Cevabın nedir?
+1 yılGenelde çoğu 35 i geçmiş çoluk çocuğu olan ve boşanmış, kadınlar. kimse isteyerek öyle yerlerde çalışmaz zor bir hayat. Başlarından genellikle aile veya evlilik anlamında facia geçirmiş, o hayata düşmek zorunda kalmış insanlar malesef. Bir nevi bulundukları mekanın sistemine göre önerisel satış yapıyorlar. Alkolün etkisyke insan kendini kral zannetmeye başlayınca zaten onlarda fark edip atağa geçiyorlar masana oturduysalar işte o an yandin. Bir iki saat masada kaldiysalar çok sağlam hesap ödeyeceksiniz demektir.
Zaten çakırkeyif olmuşşan 50 lik bir karı bile sana mükemmel gözüküyor saat 4 de ışıklar açıldığında pişmanlık başlar sağlam bir hesap ödemek kaçınılmazdır.
Herkesin ortak hayalinde müziğin ışığın ve kadınların farklı görüp mekan dışına çıkarmak olur. Kafaniz güzel olduğu için herseferinde de onlar sizi eker. Profesyonel çalışır onlar.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen 20 yaşındayım çalışıyorum mekanda çalışan da çoğu genç kızlardan oluşuyor
- +1 yıl
Elit mekanlar genç çalıştırıyor kesinlikle. Ama 3 sınıf pavyonlar dediğim sekilde. Senin gibi 3 kız varsa saten mekanda, bide güzelse adama evi tarlayı sattırır bir gecede. Başkası için komik düşen için maddi bir facia.
Soran+1 yılAnkara’nın en iyi mekanında çalışıyorum en güzel kızlardan biriyim mekanda fakat Ankara haricinde de hep genç bayanlar vardı artık orta yaş tercih edilmiyor gelende kendi iradesiyle geliyor 😂
- +1 yıl
İstisnalar çok var da yeni düşmüş alemde diye ifade çok kullanılır. Bizim buralarda öyle. Takip atar mısın konuşuruz.
Cinsel Yaşam konusunda 12,8b cevap paylaştı. 1-2 senelik anlaşma imzalıyorlar bunu biliyorum , başladığın zaman öyle kafana estiği gibi bırakamıyorsun.
ayda 20-30 bin filan kazandıklarını biliyorum.
zevkine çalışan birisi olduğunu zannetmiyorum ya mecburiyettendir , evden kaçan boşanmış tiplerdir.
ya da hayattan beklentileri olmayan insanlardır.
bilemiyorum ama tahminimce öyledir hiç tanımadım sonuçta.12 Yorumla
Soran+1 yılBen çalışıyorum da senet imzalama diye birşey Yok en azından benim başıma gelmedi 😂
+1 yılAllah yardımcıları olsun
Kimse istemez öyle bir hayatı20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Çevremde hiç yok ama yargılamam herkesin kendi hayatı.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
41Cevap
Ankara da cebeci de , dişkapı da 1,2 mekana gitmişliğim var... Kimsenin isteyerek yaptığı birşey değildir sanırım imkansızlık ya da işine glen de vardır
Sen çalışıyormusun birinde?111 Yorumla
Soran+1 yılEvet çalışıyorum Maltepe’de
Soran+1 yılMega
Soran+1 yılAhahahah
Soran+1 yılBurdayım
Soran+1 yılHayır
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılevet oldu hemde ünlü biri ama burdan aleni kim olduğunu yazamıycam sana özel detaylı anlatırım istersen
22 Yorumla
Soran+1 yılTahmin edebiliyorum 😂
- +1 yıl
biçok yorumda oxx denmiş ama öyle değildi işte. sende bilemedin
Bence işin kolayına kaçarak para kazanmak.
Bir AVM'de satış danışmanı olsa mesela, kasiyer olsa yorulacak ve kazandığı maaş asgari ücret ama orada vücuduyla daha çok para kazanıyor, bence bu hiiiç hoş değil.11 Yorumla
Soran+1 yılKendi mesleğim hemşirelik zaten üstelik bedenimizi değil muhabbetimizi satıyoruz çalışan tüm kızların kendine göre çok farklı hikayeleri var :)
Garsonluğun başka bır versıyonu, bir meslek.
Yadırgayanları silkelenmeye davet edıyorum. Penisinizle düsünmeyin zeka orda deıl11 Yorumla
Soran+1 yılPavyon dediğin zaman insanlarında gözünde ne canlanıyor anlamıyorum clupte tanışıp 2 içkiye ilk gün giden kız daha mı namuslu? Veya kocasının altında başkasıyla oynayan kadın mı namuslu? Ben pavyonda çalışırım günlük paramı alırım içkimi içer muhabbetimi satardım istemediğim sürece kimse elimi dahi tutamaz mecburiyetten çalışsam da insanların kafasında ki bu tecavüzcü vatan haini katilmişiz gibi davranmalarını anlamıyorum.
+1 yılOlmadı. Zaten olmasın! Kolay yoldan para kazanmayı seçeceklerine düzgün işlerde çalışmayı seçmemelerinin nedenleri ne!
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hic pavyona gitmedigim icin tanimiyorum, tahminimce iyi kizim diye gecinenlerden daha samimi dobradirlar
10 Yorumla
+1 yılBen öyle kızlarla işim olmadı
Yani şu devirde yanıma yaklaşcak kızın var olduğunu düşünmuyorun...
.. Senin dediğin kızlar ne bilim hep yanlış kız olarak düşünüyorum013 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
- +1 yıl
Şimdi soruyu soran kız ben o mekanda calisan kız halkın da öyle pislik düşünmem yani yani onu ötekileştirmem yani
.. Şimdi sevgili sistemine hic girmedim çünkü bu konular da şu ebedi dünya da yanıma yaklaşcak bir kızın var olduğunu düşünmüyorum
... Şimdi hic öyle mekan da calisan arkadaşım olmadı yani biraz arkadaş secmede cok iyi insanlar severim yani öyle her önüne gelenle arkadaş olmam saglam insan olacak..
.. Siz sebeb demişsiniz hep yanlış kız olarak düşünüyorum dedim onun için sebeb dediniz sanırım..
... şimdi öyle kızlar hakkında da yanlış düşünmem ama öyle ortamlarda kızların çalışmasını istemem yani acıkcası
.. Ama bir rüzgar vurdu oraya düştü diyelim
.. Şfrsiz insanlar o kızları sanki bir eskort gibi hale sokma sistemine üzülürüm...
- +1 yıl
Ankara gelirim ama hic öyle yerlere girmedim
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
İyi yürekli temiz kalpli bir kız isen gercek den diyecek kelime yok..
Ancak öyle yerlerden cıkmayı düşünüyormusun - +1 yıl
Kardeşim iyi bir kız isen takip et ama sakın yanlış pislik insanlar dan sanma..
- +1 yıl
Daha hic yazma sapık gibi davranma bana sapık sandın galiba
Soran+1 yılEstağfurullah neden size sapık diyeyim veya öyle düşüneyim sadece yeni insan tanımaktan yoruldum hepsi bu iyi günler dilerim 🤗
- +1 yıl
Kardeşim ben farklı şeyler için yazmadım..
Bildiğin insanlar dan değilim ben ne düşünce ile yazdım ama sen ne diyorsun ben senden farklı şeyler İcin yazmadım ama ben yeni insan derken biraz farklıyım yani lütfen..
- +1 yıl
O erkekler den sanma yani..
Ama sakın farklı insanlar dan sanma yani pislik insanlar dan sanma - +1 yıl
Neyse Allaha emanetsin sen beynin de aklı şeyinde olan insanlar sanıyorsun
Oysa bildiğin insanlar dan degilim gerci bunu kime diyorum ki beni anlaması imkansız..
Soran+1 yılSeni tanımıyorum ki o erkeklerden sanayım bu kanıya nerden vardın? Arkadaşça da kimseyle tanışıp konuşmak istemiyorum hepsi bu niye çirkefleşiyorsun?
- +1 yıl
Ben sana yanlış bişi demedim ki neden cirkef diyorsun Allah Allah ben yazcam size siz yok demeniz cok farklı amacım farklı olsa neyse ama o insanlar dan degilim onun için direttim zaten
Demek ki güvenmiyorsun bunu anlarım ben
- Cinsel Yaşam konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılMecbur kalmış yapıyo. Öyle sevgilim olsun istemem. Ama küçümsemem de. Feleğin çemberinden geçiyolar.
20 Yorumla Olsun isterim ama zor guvenirler çünkü etrafı faydalanmak isteyen erkek dolu olduğu için hepsini öyle görürler
10 YorumlaMecburen çalışıyorlarsa onların adına üzülüyorum. Ama keyiften yapıyorlarsa bir şey diyemem. Sonuçta herkesin kendi hayatı.
10 Yorumla
+1 yılçoğu hayat şartlarından ordalar. üzülüyorum durumlarına
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnkaradan değilde abla kardeş tanıdım 2 sene beraber yaşadık dost hayatı gibi
11 Yorumla
+1 yılAsla işim olmaz o keko alemleriyle. oraya düşen kızlara da acıyorum her şeyiyle tam bir pislik yuvaları
00 Yorumla
+1 yılkötü birşey düşünmem açıkçası.. neden niçin çalışıyor bilemiyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir kızla arkadaşlık yapmak isterdim o da insan sonuçta
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. Onlar o pu işleri o onlarla takılan skmek için takılır
04 Yorumla
Soran+1 yılKerhaneyle gazino ortamını hangi zihniyetle bir tutuyorsun sen kimsin?
Soran+1 yılHadi işine
vardı benim bir arkadaşım sendemmi düşünüyorsun
118 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyorum zaten merakımdan sordum
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılÇıkmıyorum, o kadının kendine ait bişey
Soran+1 yılAilem yok
Soran+1 yılYurtta büyüdüm
Soran+1 yılSevgilim Yok kimseyle de görüşmüyorum gerek duymuyorum kendi çevremdeki insanlar bana yetiyor.
Soran+1 yılBeyninde bir sorun var sanırım?
Soran+1 yılBurdan biriyle neden görüşeyim ben hayırdır?
Soran+1 yılAnana ver ücret
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayatimda oyle yerler oyle insanlar gormedim
10 Yorumla
+1 yılNormal görürüm kınamam kimseyi ben
10 Yorumla
+1 yılHic oyle yerlere merakim olmadi.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 63,8b cevap paylaştı. Ekmek parası
#emre0010 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 19,2b cevap paylaştı. erkeği nasıl mutlu edeceğini biliyor derim
10 Yorumla
+1 yılYadırgamam ama Allah kurtarsın derim
00 Yorumla
+1 yılHayat kadını işte düşünecek bir şey yok.
06 Yorumla- +1 yıl
Gözümde insan değil orda olan kadınlar
Soran+1 yılHayat kadını da hiç ortamına girmedin sanırım sen
Soran+1 yılNeden bu kadınlar oturup içip parasını kazanıyorlar hırsız değiller vatan haini değiller tecavüzcü değiller üstüne üstlük hayat kadını hiç değiller bedenlerini değil muhabbetlerini satarlar kocasının altında oynanamazlar :) Çoğu namuslu görünen çarşaflıdan daha namuslu delikanlıdır yargılamadan önce birdaha düşün.
- +1 yıl
Tabi tabi kesin öyle. Gerçekler acıdır. Zina ortamına girmem.. ve kalitesiz bu tür yerler umrumda değil
- +1 yıl
Boşuna ötme kirli...
- +1 yıl
Ağlama burda pavyon kadınısın. Y
+1 yılAllah hidayet nasip eylesin, Allah kurtarsın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,7b cevap paylaştı. hayatta kalmak için para kazanır
10 Yorumla
+1 yılOnlarında işi o sonuçta
10 Yorumla
+1 yılfeleğin çemberinden geçmişler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonsluk yapıyor musun
00 YorumlaAllah kimseyi o duruma dusurmesin
00 YorumlaBenden uzak olsunlar işim olmaz
00 Yorumla
+1 yılArkadaş neyse de sevgilim olamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır olmadı en fazla tele kız arkadaşım oldu