Konusu farketmez de lütfen dogru düzgün bir film önerin izleyince insana bir şey katacak cinsten
Teşekkürler şimdiden
Teşekkürler şimdiden
Amr Kahn'ın tüm filmleri. Özellikle Pk, Ghajini, Dangal en beğendiklerim bunlar. Bir de A Beautiful Mind diye bir film var. Matematikçi bir profesörün hayatını anlatıyor, şizofreniyle nasıl başa çıktığını ve karısı da adam deli olmasına rağmen bırakmıyor, destekliyor. Filmin sonunda başarısını gösterirken duygulanmıştım tavsiye ederim :)
Hidden Figures, Downfall, Pianist Mr. Nobody (agir gelebilir), Martian, Peekay, Phisiciyan, Beniamin Button, İ Origins, V For Vendetta, The Wolf of Wall Street, Rush, Life of Pi, Çalışma ch Me if You Can, A Beatuful Mind, Barry Seal
Bunlari izlediysen veya secmemezsen dahasini önerebilirim birşeyler katacak filmler hepsi
Agir gelebilir ilk izleyisinde anlamayabilirsin.
Catch Me İf You Can olacak o duzeltiyim
Sen konulari incele aklina yatani izle
inception
Prestige
Cevap
11Cevap
Olağan şüpheliler , zindan adası , diğerleri , who a m ı, by hiç kimse , akıl defteri , the game , 7 kız kardeş , 12 kızgın adam ( efsane ) .
ENIGMA filmini öneriyorum gayet güzeldir, mutlaka izleyiniz.
Hachiko. Sokak kopegi bob. Benim adim sam. Esaretin bedeli. Benim adim khan. Can dostum. Limit yok. Kelebek etkisi. Forrest gump. Terminal. Buyuk. Akil oyunlari. Hangini uzlersen memnun kalirsin.
Bunu bu site de bininci deyişim ama yine söylicem. Aç imdb top 250 yi izle
Matrix 1 2 3
Prestij esaretin bedeli fight club
Tom cruse oynuyo çok sağlamdır. Kesinlikle izle. Cristoper nolan yapımı diyim gerisini sen anla
Ö. d.
Piyanist hayat güzeldir, lucy, the way back,
Hayat Güzeldir
Pk
Ayla filmine bakmanızı tavsiye ederim.
Kalmadı ya
yaşın tutmuyor buyude gel
Lucy
Bağlanmak yok
Savaş Tanrısı
Uzun yol
Uzun hikaye özür 😊😊