Türk erkekleri balık etli kız sever zayıf kızlar hiç şansınız yok biliyor musunuz?

Ay zayıf kızlar olarak çok üzüldük çok yastayız şu an...
Erkeklerin sevmesini beğenmesini dert eden kim
Allah karakter zayıflığı vermesin nihayetinde
felsefe yapma 😊
İyi bu tür kızlara bakınca ya da böyle bişey isterken birazda aynaya bakın
bakıyorum tabi 😊
boyle hayakim hic olmadi ki hayat bir tane kız veya erkek bulmaktan mi ibaret yahu...
Zayıflar takilmalık balik etliler evlenmelik mi yani?
Cevap
14Cevap
Türk ve arap erkeklerin hayalindeki ''kadınlar'' çoğu kalbi atsa yeterdir bence :). Ne olsa olsun topraktan olsun felsefesi taşıyanlardır. Damacana bile göz koyan bir kısım var tabi onlar ayrı.
Hic sanmiyorum lafa gelince oyleler. Cok kararsizlar ellerine ne gecse kim gecse benim olsun istiyolar bir begenesi geliyor bir igrenesi. Cok dengesizler ayni sekilde kizlarda oyle boyle olsun der 3 saniye gecmeden aslinda boyle olsada olur derler
Koca memeli, squatlı götlü, köle olmaya istekli, arkası mağara olmuş ama önden sıktirmemiş, yalancı bir kaşar.
Neden öyle düşünüyor sunuz? Göğüsleri büyük olabilir, poposu squatlıysa spor yapıyor demektir iyi birşey bu. Neden böyle yaftalıyorsunuz insanları?
Hayır o açıdan söylemedim.. Yani Türk erkekleri şöyle: çok bencil, egoist ve düz mantık. Ne şiş yansın ne kebap.
Cinsel anlamda çok gözümü doyursun, evet doyursun ama höt dedin mi sesini çıkarmasın, köle gibi olsun. Peki deyip otursun. Cinsel olarakta tecrübesi olsun ama bunu ben bilmeyeyim, o kanı göreyim. Alttan alttan da kaşar olduğunu, bana yalan söylediğini bileyim (ama kanı gördüğüm aklıma gelsin içim rahatlasın ve kendimi kandırayım), kavgalarda koz olarak kullanıp kalt. ak, Surtük, o. spuuuuu, zaten sen ikinci elsinn diye bağırıp rahatlayayım, psikolojisini bozayım, o ağlarken ben de egomu tatmin edeyim.. sonra kıyamayıp (güya işte.. Nasıl merhametse bu.. ) sarılayım..
Türk erkeğinin hayalinin özeti bu. Zaten gerçek oluyor bu hayaller oh mutlular valla.
Senin gibi masumane düşünmüyor herkes. Göğsü büyük diye o. spu diyen var be.
O konuda haklısınız.
Sen cidden bu kadar boş biri misin yoksa kafa mı buluyorsun?
orası bende kalsın 😉😊
O kızlar yerinde olmak istemezdim seks objesi olarak görülmek kadar aşalıyıcı bişey olamaz çünkü..
Bu kız balina diyenler kıskanmışmı ne
İnce belli balinayı
olur öyle 😊
Zayıf kızlar hiç şansınız yok derken? tamam sen balık etli sevebilirsin ama beş parmağının beside bir değil hey allahım hey
Balık etli olmam için kaç kilo olmam gerek? Boy 168
65 ideal o boya
Bu kız gibi balıketli birde kıvırcık saçlı gözlüklü gözlemlediğim kadarıyla.
sen gibi mi 😊
Benden biraz daha balık etli kızlardan hoşlanıyolar bence bunun gibi işte
Şimdi balık var balık var bu balina etli
yok yok 😊
Hayalindeki o hayatlardan bahsetmeyelim hic 😂
Çokta fifi bir kişide şansım olsun bana yeter
Kız dediğin böyle olacak aynen kilo iyi
Burdaki acayip birşeymiş ama bana ne 😂
Balık etli seviyorlar.
Kilolu sevmem
Bu güzelmiş ama
Ben nerden bileyim 😂😂
Se bu kızı sevdin galiba 😀😀
her sorumda bu kızı görünce böyle sormak geldi içinden değilmi seninde 😂😂 sevmek değilde albenisi var sorularıma çok yorum çekiyor 😂😂
Peki
37 kiloyum, sevmezseniz sevmeyin.
37 ne be 😂
Ne alaka alakası yok la
O da bizi sevecek mi?
Haahoo ew çıye lawoo 😂
Kız afet afet 😍
Biliyoruz
ben😁😁
Vay be
dimi vay be 😊
güzel kız