Erkekte 1.70 Boy Kısa mı? Anket Erkekte 1.70 Boy Kısa mı? Yaş 18 boyum 170 kaldı galiba. :(
Kısa
Normal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben 170 boyunda yım kaslarımda var fizik saçlar tipte yerinde yorumlara baktımda sankı ben insan degilmişim gibi oldu kendımı dışlanmış gibi hissediyorum yani 180 185 adamda 170 boyundakı erkek adam degil yok erkekte 170 boymu olur diye dalga geçen insanlarımız var malesef : Sanki kısa olmak bizim elimizdeydi de biz seçtik kısa olmayı. boyu uzun olanın aklı kısa olurmuş bizede boyu uzun aklı kısa denk geliyor ;) :) :) ;)
Gayet normal, aldırma sen kısa diyenlere. 170 den çok daha kısa erkekler var. Ortalama erkek boyu ülkemizde 170 zaten. Hem boy posdan daha önemli şeyler var hayatta, zamanla öğrenirsin, buna takıpta üzülmene gerek yok.
ÇOK SAĞOL BE ABİ
kardeş bende 1.73 üm. 1.80 olmak isterdim. ama allah vermedikten sonra yapıcak birşey yok. biraz kısayız ama bunada şükür. bizim boylarda da bir sürü ünlü, şarkıcı var. kolu , bacağı olmayan var. ne olmuş yani elin herifinin kolu bacağı bizden uzunsa. hem herşeyin en iyisine sahip olanlar değil sahip olduklarının tadını çıkaranlar mutludurlar. ben bir kere bacağıma gelen adam gördüm, ne yapsın boğaz köprüsünden aşağı mı atlasın? bu boy da bu tipte bizim kaderimiz , bizi beğenmeyenler utansın, bu insanlar emin ol uzun olsanda bir kusur bulur sende bende.
1.65 bile var kısa değil insanları boyuna göre ölçmem bence normal ..
Cevap
5Cevap
Ülkemizdeki kız boy ortalamasının 1.65 olduğunu düşünürsek bence çok normal.
delikanlı adamda boya değil yüreğe bakılır nokta ! =)
aslında cogu bayana gore kısa degıl ama bu bayanın boyunada baglı büyük konuşmamak lazım insan sevince belli olmaz orası ben 173 üm bana göre kısa
Ben 188 im uzunum diyormuyum anasını satayım kafayı çarpmadığımız yer kalmadı utanmasak kapıdan sığmıcaz bunada şükür :)
kısa dedim ama sen o kısa boylu bir erkekle birlikte olmam diyen kezbanlara bakma.
Benm kuzen 165 kanka takma iyisin
İdeal.
ideal
Yok değil normal
Kısa tabi ki ben 1.72yim
İdeal
gayet normal
Bana göre çok kısa misal, ben 1.78'im.
niye 1.78 sin 2 metre kızlarda var niye 2m olmadın söyle bakalım
Normal kısa değil
Kisa
Kısa 1.75 olmalı