+1 yılErkeksi olmasa da tatli ve cekici bir yuzu var. Bende bir ara Kim Hyung Joon u Severdim 😂😉
11 Yorumla
Soran😁😁
En İyi Cevaplar
Evet bakımlı ve tatlı bir çocuk.
İlginç bir strateji...22 Yorumla
Soran+1 yılStrateji 😁😁
+1 yılŞu uzakdoğulular itici geliyor bana
Ama zevk meselesi12 Yorumla
Soransizin düşünceniz tabiki birşey diyemem, teşekkürler🙏🏻
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya ben jimin seviyorum mike d. Angelo seviyorum jung woong in seviyorum, ben seviyorum evet haklısın düşününce.
05 Yorumla
Soran+1 yılSonunda kötü yorum yapmayan birisi, teşekkürler
Soran+1 yılAynen 😂yorumlarda görmüşsündür sırf bu grubu seviyorum diye biri bana kezban diyor -_-
Soran+1 yıl😒cahil insanlarla uğraşmak zor...
Şuraya bak ya kız gibi benden güzel suratı var😃
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha aynen😍
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Beğenirim kendisini, ama V daha çekici bana göre.
11 Yorumla
Soran+1 yılHepside birbirinden çekici 😁
- Diğer konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılLa bunun neresi tatlı. Cocuk ruj sürmüş
14 Yorumla
Soran+1 yılKoreli erkekler makyaj malzemeleri kullanır zaten bilmiyor muydunuz?
- +1 yıl
Bilmiyodum. Bizde erkek dedigin makyaj yapmaz arkadas
Soran+1 yılHaklısın tabi
- +1 yıl
Ruj sürmüşse sürmüş sana noluyor?
Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen tatlı görünüyorsun yoksa o kadar biri değil
09 Yorumla
SoranAnlamadım?
Soran+1 yılHaa jetonum yeni düştü anladım 😅
Soran+1 yılYok ya ne 45'i 😁😂
Soran+1 yılGerek yok bence 😁
+1 yılsonra kezban deyince biz kötü oluyoruz :D
1154 Yorumla
Soran+1 yılhadi ordan git işine
Soran+1 yılSakat şey senin gibi mallar oldukça ne olucak bu ülkenin hali? Bir Koreli şarkıcı gruba olan sevgimi belirtiyorum sana ne oluyor bas git tanımadığın birine ne hakla kezban diyorsun?
Soran+1 yılBenimde ilgimi Koreli grup BTS çekiyor tamam mı var mı diyeceğin? Hadi görüşürüz şunu unutmaki zevkler ve renkler tartışılmaz benimde zevkim bu olduğuna göre sana söz hakkı kalmıyor
- +1 yıl
Senin beğenmiyor olduğunu idda etmen Türkiye’nin geri kalan erkeklerinin beğendiği gerçeğini değiştirmiyor. Kore’de şu mantık var, eğer biri idol (ünlü) olacaksa hem güzel/yakışıklı olmalı hem de çok yetenlekli olmalı. Yani Barbara’yı beğenmekten daha mantıklı. Ben beğenmiyorum ki ihihi yapma, mankenleri beğenen birine de aynılarını söylemeyeceksen sonuç yine aynı olacaktır.
Soran+1 yılOlan seviyeni bize açıklamak için bir kıza kezban demene gerek yok
Soran+1 yılNe kadar sevmemede karışamazsın sen kimsin? Annem mi babam mı hayırdır? Eğer birisi birini çok severse o çok seven kişi sana göre kezban mı oluyor? Peki.. oksijen israfının..
Soran+1 yılHanımefendi gibi sevdiler derken? Ben ne yapıyorum? Bas git hadi işine
Soran+1 yılne söylesem boş sana yazık... ne kadar terbiyesizsin utanmıyor musun? Biri senin annene ya da kız kardeşine kezban dese bağırır çağırırsın azıcık empati yap
Soran+1 yılBelli beyinsiz olmadıklarını tamam bu tepki Kore için mi yoksa bu çocuklar için mi sen bana kezban diyemezsin anlıyor musun?
Soran+1 yılSen kim köpeksin bana kezban beyinsiz diyorsun ha? Sırf şu grubu sevdim diye kezban oldum öylemi severim senin belanı adam gibi dur yerinde madem erkeksin erkek gibi dur haa şimdi küfür ettim ya tam kezban oldum de mi? ÇÜNKÜ TÜRKİYE CUNHURİYETİ ANAYASASINDA"KÜFREDEN, KORE-POP'U SEVEN KADINLAR KEZBANDIR"DİYE BİR YASA VAR (!)
Soran+1 yılBende her böyle konuşana arkadaşım derim
Soran+1 yılarkadaşım derim
Soran+1 yılNeyse küfür yazılmıyor
Soran+1 yılBen çocukların ağzına düşmüyorum "Ohaaa vay canına ne kadar seksi"demiyorum merak etme içinden bir üyeyi seviyorum sadece
Soran+1 yılBen orda arkadaş demedim gavurun tohumu 😊Senin gibi götlerde benim arkadaşım olamaz çiçeğine kodumun çocuğu 😊😊
Soran+1 yılAmaaannn esprimi yaptın ağzına sıçtığımın 😂😊☺️
- +1 yıl
umarım şu koreliler gelirde kalp krizi geçirirsin adasdasdsa :D kezbanus magandus
Soran+1 yılUmarım yolda yürürken başına Koreli düşer amık😊
Soran+1 yılŞimdi hadi ordan git tatlım😉😊
- +1 yıl
hülooğğğğğğ diye bağıran kadın varya bir farkın yok kezban :D
Soran+1 yılBen hüloğğğ diye bağırmıyorum çiçeğine kodumun beyinsiz seni oradan çıkartan ebenin aklını duvara sürtüp kıvılcım çıkartayım
Soran+1 yılKezban senin anandır köpek hoştt git ötede havla kudur
- +1 yıl
off bir kezbanın kudurmasını sigara yakıp izlemekten daha zevkli ne olabilir. kudur kezbanım kudur :DAsd sd
Soran+1 yılHayırdır lan sen? O sigarayı popona sokarım bak kya halen havlıyo çek git olum😊utanmıyor musun yaşından küçük birine böyle terbiyesizce şeyler söylemeye ülkemizin sözde örnek alınacak gençlerine bak sen
- +1 yıl
ben terbiyesiz birşey söylemedim. ne görüyorsam onu söyledim. ama sen kudurdun napabilirim :D
Soran+1 yılBen kudurmadım bebeğim 😂
Soran+1 yıl1 yıl boyunca mesajlaşmak galiba?
Soran+1 yılHalen daha cevap vericek misin? cidden uzattın artık
- +1 yıl
belli oluyor kudurmadığın :D gel ssenle iş yapalım. sen kezban olmanın ilk 10 maddesi diye kitap yaz bende o kitabın basılması için gereken parayı vereyim nasl fikir asdasdasd
Soran+1 yılSenin boklu parana ihtiyacım yok sende nasıl bacım çocuğu olunur diye kitap yaz kesin tutar ha
Soran+1 yılO... Çocuğu olunur kitabı yaz tamam mı güzel kardeşim :))
- +1 yıl
aa ama kezbancık olmuyo böyle. sakinleş önce bir . sakin ol tamam sana koreli çocuk alacam asdasdasd :D
Soran+1 yılBabam mısın lan Koreli çocuk alacakmış iyi oyun çıktı sanada ha çek git hadi hala utanmadan cevap veriyor
Soran+1 yılAaa ama p. i. ç böyle olmuyor neden gidip kendini becermiyorsun 😊
- +1 yıl
ben kadınlarla ilgileniyorum ama kezbanları da delirtmek hoşuma gidiyr :D
Soran+1 yılKadınlarla ilgilenmek beni ilgilendirmez tatlım bu çocukları sevip sevmemem seni alakadar etmez ve delirmedim merak etme 😊s. i. k. t. i. r git şimdi ;))
- +1 yıl
gelselerde kalp krizi geçirsek asdasdsadas hahahahahas dodsadjasodasodoss
Soran+1 yıl? İyi misin? Bana derken kendin delirdin galiba
Soran+1 yılNeyse doktorun hastayı kendi haline bırakın dedi Allah şifa versin sana
- +1 yıl
yok kezban ya o lafın çok saçma ve komik geldi de :D sesli gülüyorum ama gelirlerse söyle bende kalp krizi geçiririm belki asdsadsadsa
Soran+1 yılİnşallah geçirirsin 😊😊
Soran+1 yılBenim söylememe gerek yok gelirlerse haberlerde görürsün 😁
Soran+1 yılYa çiçek nasıl böyle komik olabiliyorsun ya🤣
- +1 yıl
bugünlük yeter kezban sonra tekrar delirtecem seni :D
Soran+1 yılSonra konuşacağımızı kim söyledi g. ö. t 😊beni kimse delirtemez iddialı olma bebeğim
Soran+1 yılYaylan git hadi
- +1 yıl
bir kezbanı delirtmek kadar kolay bişey yok az önce delirdiğin gibi :D
Soran+1 yılAz önce delirmedim diyorum anlamıyor ya ahahha beyin yok herhalde yazık🤣🤣
Soran+1 yılA. m. ı. na soktuğum gidiyor hadiii görüşürüz inşallah geberirsin gerçi bu akılla bu ülkede yaşanan zor kardeşşs bu kadar hızlı yaşama çabuk ölürsün ;)
Soran+1 yılKezban senin anandır azına ettigimin milletin karı kızına laf atarsın ama konu kendi ailen olunca ülkeyi yakarsın senin adaletini s. i. k. e. y. i. m a. m. ı. na kodumun beyinsiz köpegi
- +1 yıl
kudurdu yine kezban dsasddszsd
Soran+1 yılSenin gibi köpek değilim Allah'tan hoştt burayı gene köpek bastı s. i. k. t. i. r git ama dur bir saniye bir düzgün konuşalım
- +1 yıl
yarım saattir küfür edip sonra düzgün konuşalım diyosun. konuşabiliyor musun düzgünce?
Soran+1 yılBenim yerimde bir başkası ve senin yerinde başka bir erkek olsaydı ve senin kız kardeşine küfrediyor kezban diyor olsaydı ne yaparsın söyle bakalım merak ettim düzgünce şöyle ama şu an ciddiyim
Soran+1 yılTabikide düzgünce konuşabiliyorum bana kezban demeseydin küfür etmezdim zaten
- +1 yıl
birincisi benim kız kardeşm yok. ikincisi benim kız kardeşim olsa eminim ki aile yapısından ötürü tam bir hanımefendi aklı başında kariyer sahibi biri olurdu. üçüncüsü ise gelseler kesin kalp krizi geçiririz asdasdasdas
Soran+1 yılBen sana olsaydı diyorum zaten orada bana işsizin gibi laf sokmayada çalışma benim bir kariyer hedefim var zaten ve daha üniversitede bile değilim ciddi bir cevap istiyorum hala yavşaklık yapıyorsun unutma ki bana nasıl davranıyorsun bende sana öyle davranıyorum
Soran+1 yılBenim hanımefendiliğimi aile yapımı bilmiyorsun bile mal mal konuşacağına kendine gel şu haline bak bir senin yerine ben utandım bana kezban demendeki nedene bak"bu kız Koreli erkekleri dinliyor o yüzden kezban"
- +1 yıl
yavşaklık değil abartma istiyosan. dediğim gibi böyle bir soru soran tepki veren her kim olursa olsun kezban derdim. ama bak bir koreliler gelirse kalp krizi geçiririm diyosun. ssen koreye gidersen onlarda kalp krizi geçirir ama sdbsadbashdbash
- +1 yıl
tamam tamam bişey demiyorum ne halin varsa gör
Soran+1 yılOrada dediğim kalp krizi şakaymış gibi duruyor olabilir ama benim ailemde genetik olan bir kalp rahatsızlığı var söyleyecegin şey ağzından çıkmadan önce iki kere düşün birazcık saygın utanma duygun olsun
Soran+1 yılBen ünlü değilim onlar niye kalp krizi gecirsin?
Soran+1 yılBana abartma diyene bak asıl sen abartma lan bir insana kore-pop u seviyor diye tanımadan etmeden kezban denilir mi ne utanmaz birşeysin sen
- +1 yıl
ben kezbansın dediğim için kezban olmuyorsun. sen bana küfür ettiğin için bende o.. ç olmuyorum. başkası ne derse desin sen nasıl yaşamak iistiyosan öyle yaşa. biraz takıldım sadece. ama kezbansın hala o da benim görüşüm :D
Soran+1 yılBenim yerimde başka biri olsa onada kezban demeye hakkın yok kimsenin sevdiği bir şeye o sevdiği şeyle ilgili düşündüğü şeye karışma hakkın yok kimsenin zevkine karışmazsın anla şunu artık hakkın yok!
- +1 yıl
karışmadım ki görüşümü bildirdim. mesela bende sana kıro gelebilirdim anladın mı ama üstüme alınmam. derim ki senin görüşün. ama sen kuduruyosun resmen
Soran+1 yılSende hala kardeşim sun bana göre bir insana kezban diyerek mi onunla şakalaşıp takılıyorsun cidden mi?
Soran+1 yılSakat mısın ben kudurmuyorum kudurmadımda senin gibi cahil insanlar çıkarsa kim sinirlenmez ki?
Soran+1 yılSeninkisi görüş bildirmek değil resmen hakaret ediyorsun siber zorbalık yapmayı kes artık
Soran+1 yılBen sana kıro desem tabi üstüne alınmazsın o kadar kötü birşey değil sen resmen kezban diyerek benim namusuna dil uzatıyorsun bana hakaret ediyorsun ne yapsaydım?(Ayyyy saol şekerim bana kezban dediğim için çok teşekkür ederim) mi deseydim?
- +1 yıl
kezban demekle namusun ne alakası var be sende cinssin
Soran+1 yılKezban ın anlamı ne söyle bakalım
- +1 yıl
bana göre kezban sadece tipe bakan ama aynaya hiç bakmayan fesat görgüsüz çok boş konuşan ve ne istediğini bilmeyen kızdır
Soran+1 yılBenim bu dediğin şeylerle alakam bile yok ne istediğimi bilen sadece tipe bakmam fesat ve görgüsüz de değilim demeden önce bir insanları tanı
- +1 yıl
korelileri görünce kalp krizi geçiren birini tanımasam da olur :D
Soran+1 yılBu Koreli çocukların içleride iyi zaten kendileri dahil bütün grup üyelerine karşı saygılılardır ve birbirlerini her zaman desteklerler insanları fiziksel görünüşlerine göre değerlendiren sensin bu çocuk sana göre kız kesin?
Soran+1 yılHalen daha dalga geciyorsun gerçekten kalp rahatsızlığım var diyorum ne kadar utanmaz vicdansızsın insanda biraz saygı olur saygı
Soran+1 yılSana ne kadar laf anlatsamda boş neden gidip kendine yeni bir beyin almıyorsun?
- +1 yıl
sanata sanatçıya saygım sonsuz. ben insanları tipe göre yargılamam haddim değil ve öyle bir karaktersiz kişiliğe sahip değilim. korelileri bende severim emin ol ama korelileri görünce kalp krizi geçirenleri pek sevmiyim :D
Soran+1 yılAhahah ben kalp krizi gecirmem merak etme lafın gelişi olduğunu anlamışsındır değil mi?
Soran+1 yılMemleket nere baboş? 😂Sevmiyim falan
- +1 yıl
Allah acil şifalar versinde ben senin rahatsızlığınla dalga geçmiyorum ki. sen daha ne söylediğimi algılayamıyorsun bencce o beyne senin ihtiyacın var benim değil
- +1 yıl
trabzon :D
Soran+1 yılBenim beyin var kardeş sıkıntı yok ama iki kelime ye söylemişim orada mizah amaçlı a. ğ. z. ı. m. a sıçtın anasını satayım
Soran+1 yılHaa ben Tuncelili'yim
Soran+1 yılTuncelinin Pertek ilçesi
- +1 yıl
çok mu sinir oldun bana
Soran+1 yılBirazcık
- +1 yıl
tam sinir edememişim demek ki bir dahaki kore paylaşımında daha iyi çalışırım :D
Soran+1 yılBir daha Kore paylaşımı yapmayı düşünmüyorum (sayende!) adam oldun sandım bir an pardon ya hata bende tabi adamlık kim? Sen kim?
Soran+1 yılBen kolay kolay sinirlenmem 😊
- +1 yıl
öyle deme 10 kişiye adam nedir diye sorsan 20 tane korkut cevabı alırsın. ismim korkut o yüzden yani :D
Soran+1 yılİsme bak ponçik misin sen?🤣🤣ponçik görmesem inancam ja
Soran+1 yılTabi tabi denemek lazım
- +1 yıl
sana göre ponçik olmayabilirim :D ama genelde çok ponçiksin derler
Soran+1 yıl10 kişi=20 korkut cevabı neyin kafası? Çayına ne koydular senin?
Soran+1 yılİyi hadi bakalım ponçik
- +1 yıl
bir söyleyen bir daha söylüyor işte beni böyle bir çekiciliğim var demek ki :D
Soran+1 yılTamam anladık
Soran+1 yılBu çocuk kadar çekici olabileceğini sanmıyorum tatlım
Soran+1 yılEvet Kore'ye gidip kendime Koreli biri bulunan var mı bir diyeceğin? Müslüman yapcam onu
- +1 yıl
kendimi kimseyle kıyaslamam :D 1000 tane saçma sapan insan çekeceğime 1 tane doğru düzgün insan çekmeyi tercih ederim
Soran+1 yılŞttt şu gif teki çocuğu bana ayarlasana hayrına
- +1 yıl
:D inşallah hayallerine ulaşırsın. banane canım istiyosan uzaylı bul
Soran+1 yılVayy demek Kore müziği dinleyenler saçma sapan ha birde sanata saygım var derdin çok saçmasın
- +1 yıl
niye sana ayarlayayım bu çocuğun hayatını mahvedeyim :D
Soran+1 yılTabikide sanane canım e hadi git o zaman
Soran+1 yılHahaha
Soran+1 yılSana bir türkü söyleyem bari içimden geldi
- +1 yıl
ama sen yakışıklı diye çekici diyosun sesi güzel diye değil. ben burda sanatına laf atmadım ki :D sen anlayamıyosun işte ya da anlatamıyosun
Soran+1 yılYakışıklı olduğu için çekici zaten!!! Seside çok güzel bence
Soran+1 yılHarbi çatlaksın ha
Soran+1 yılAllah'ım biri beni kurtarsın!
- +1 yıl
bende yakışıklıyım ama kıyaslamam dediğim gibi :D yakışıklı olmakta zor be
- +1 yıl
koreli bir çocuk bul seni kurtarır o :D
Soran+1 yılProfil fotondan yakışıklı olduğunu gördük maşallah dikkat etde sokakta gezerken bir kız seni kaçırmasın mazallah
Soran+1 yılBulmama gerek yok gif teki kurtarsın
- +1 yıl
offf hiç sorma ya dışarıya çıkar çıkmaz kızlar etrafıma toplanıp foto çekil benle diye yırtınıyorlar zor gerçekten
Soran+1 yılTrabzondan aldım bakır yar fakır bende fakır🤣🤣
- +1 yıl
gifteki çocukta seni bekliyordu zaten :D
Soran+1 yıl🤣🤣🤣bu kadar yakışıklı olma dostum kızlar parçalar seni sonra
Soran+1 yılBekler tabi ya o benim minik kelebeğim böcüğüm
Soran+1 yılO dediğin kızlarda seni bekliyordu zaten dışarda foto çekilmek için
Soran+1 yılHe he inandık tamam haklısın he he
- +1 yıl
tabi hatta tuncelili sevdiği kız için arabesk rapda yapar. koreli styla yoo :D sene 2015 tuncelili sevdiğine kavuşamayan koreli styla ve dostları asdsadsad
Soran+1 yılHhahahahha 🤣🤣
Soran+1 yılOff bu çocuk bir rap yapıyor var ya parmaklarını yersin sjjsjs😅😀
Soran+1 yılKardeş ben tunceliliyim ama hayatımda bir kere bile tunceliye gitmedim sanki bütün tunceliler arabesk rap dinliyor ya
- +1 yıl
nerde oturuyosun sen o zaman
Soran+1 yılVay anasını ne kadar çok konuşmuşuz lan
Soran+1 yılNe yapcan Allah aşkına boşver bende kalsın
- +1 yıl
aşık oldum sana gelecem :D
Soran+1 yılNe alaka? 😄
- +1 yıl
sorduk işte sanki devlet sırrı
Soran+1 yılHee devlet sırrı
- +1 yıl
republic of kezban :D hahahaha iyi sende kalsın madem sanki gelip yakana yapışcaz
Soran+1 yılBak gene başladı kezban demeye ölmek mi istiyorsun?
- +1 yıl
canımızı alanın canı sağolsun , alamayanıın başı sağolsun :D
Soran+1 yılNiye söyliyim oturduğum yeri ya karşında enayi mi var?
Soran+1 yılHangi siteden aldın bu sözü güzelmişte
- +1 yıl
Ben başkalarının lafını kullanmam 😊
Soran+1 yılTabi belli oluyor şu bildirimlerde kapanmıyor zaten bir sus artık
- +1 yıl
Tamam gidiyorum 😢
Soran+1 yılSana Lottle Duty Free'yi dinlemeni tavsiye ediyorum
Soran+1 yılFake love'ıda dinlemelisin ama sana kalmış
- +1 yıl
Hyuna yı dinlerim genelde
Soran+1 yılBu ikisini dinle seviceksin bence👍🏻
- +1 yıl