Civcivim olsun istiyorum🐤
beslenir mi evde
Hemen tavuk mu olur ki 🐔
beslenir mi evde
Hemen tavuk mu olur ki 🐔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle yapmayın, gerçekten güzel ortam olmadıkça katletmeyin hayvanları. Hatta umarım bu aldığınız civcivler;eziyet gören, düzgün beslenemeyen, bazen boyanan, ölüsüne saygı duyulmayan kişilerin sattıklarıysa uzak durun. Bu kişilerin sayısını azaltmaya yardımcı olun. Evet uzun oldu, belki abarttım çünkü tavuklarım ve civcivlerim var. En iyi ben bilirim.
ördek beslemiştim gayette güzel oluyor büyüyene kadar
Biz üniversitedeyken 2 tane civciv aldık. Civcivler çabuk büyüdü. Götlerine bez bağladık eve sıçmasınlar diye.
Ben nereye civciv oraya peşimde koşturuyodu devamlı. Bunlar iyice büyüyodu ev arkadaşım evi kokutuyolar evi pisliyolar susmuyolar diye aldı birine bedava verdi. 😢😭😭
Hemen tavuk olmaz tabi de ne yazık ki civcivler pek de uzun süre yaşamıyor :( ben bunun doğal olmayan ortamlarda üretildikleri için olduğunu düşünüyorum. Daha dayanıksızlar ve küçükken ne kadar alsam da hepsi öldü :( hiçbirinin tavuk olduğunu göremedim. :(
Cevap
9Cevap
Çok besledim sürekli kutudan çıkıyor yem verdikten sonra dolaşması gerekiyor o ara evin her yerine yapıyor balkona çıkınca atlayabiliyor yani evde beslenecek bir hayvan değil bahçen varsa besle.
Beslenir ama temiz bakman lazim. zamanla koku yapar
büyüyüne kadar besleniyor ama genellikle kutunun içinde yoksa heryere mıçıyorlar ne bilsinler tabi.
Evde olmaz koku yapar.
Ben çocukken biz evde keçi bekliyorduk
evinin bahcesi var mı
Beslenir
Civciv beslenir yaw
bahçede besle
Beslenir
Ölür onlar 😯
Beslenir tabiii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar