Östrojenin daha önce olmadığı kadar çok salgılanması sebebiyle kendinde hatta karakterinde bile değişiklikler olduğunu söyleyen çok gördüm.
Deneyimleyen var mı?
Deneyimleyen var mı?
Yok bee
bence düzenli bol ve çeşitli yemek yapmaktan yemekten kilo alır karı koca
artık kendilerini beğendirme derdi kalmaz bakımlı olmazlar diyet yapmazlar
spora gitmezler
Östrojenden memelerinin büyüdüğü yazıyor internette
Ve doğru da östrojen gerçekten göğüs büyüklüğüne katkı sağlıyor zaten biz kadınların o yüzden adet döngüsüne göre büyüyüp küçülüyor
Benim resmen her ay farklı
Meme biraz büyüyebilir. Asıl çocuk doğunca büyür.
Onu boşver de kilo alma tip kayması bunlar hep boşvermekten
Kadın evlenince heyecanlı olur kendini kocasına ve çevreye ıspat etme hevesindedir.
Bol ve çeşitli güzel yemekler yapar sofralar kurar. Benden çok da iyi ev kadını olur mesajı vermeye çalışır. Çok çabalar uğraşır. Elinin ayarı da yoktur bol yapar.
Adam akşam gelir sofrayı görür yememek olmaz çok ayıp. Oturur yerler. Yemek kalmasın diye daha çok yerler.
Yemek kalmadı diye kadın bir dahakine daha çok yapar. Pastalar börekler de yapar.
Bunlar zaten evlenince sporu bırakmıştı. Gelsin yemekler gelsin kilolar.
Manken mi olacam podyuma mı çıkacam alan almış satan satmış hesabı 😂
@sincere87 valla canım ilkokul mezunu kız da böyle master yapmış yurtdışında okumuş kız da böyle.
Sen bunu anlamazsın. Her alanda iyiyim deme şeklidir bu.
Çok nadir kız evlenince bu showa girmez onlar da zaten hep dışarda yiyen mutfağı hiç kullanmayan akşam 8 e 9 a kadar çalışanlar. ya da çok zengin olup yemek yapmayıp gezenler var şeyma subaşı gibi
Bence genellemek saçma
Bir de benim bahsettiğim şey kendini salanlar değil
Ben yemek yaparsam sağlıklı yemekler yaparım mesela 😄
Sağlıklı yesin kerata
Sağlıklı yemeğin de fazlası kilo.
Kız diyelim portakallı zeytinyağlı enginar yaptı. Gıdım gıdım yapmaz ya adam aç kalırsa diye. Bol bol yapar. Bu sefer kocası ayıp olmasın diye bol yer kadın yemek kalmasın diye bol yer
Bide benim anlamadığım erkekler niye evlenince kelleşiyor
Better böcek sana katılıyorum ama sadece şu taraftan katılıyorum genelde bu dediğin türk kadınında var evet ama olmayan da çok.. bir de kadınlar artık eskisi gibi değil
Abimin eşi de evde yemekleri yapıyor 1 çocuk da yaptı ama hala tığ gibi
Biraz karakter meselesi
Bir de ben kapalıyım zaten dışarıda süslenemiyorum evlendiğimde onun acısını çıkaracağıma eminim yani
kadında güzel görünme isteği bir içgüdü zaten bazısında geçse de
Eğer eşi düzgün bir adamsa ona kadını gibi hissettirebiliyorsa kadın da ona göre şekilleniyor aslında biraz huy su bakımından
Kaba erkeğin çirkef eşi
Romantik adamın cıvıl cıvıl eşi oluyor ben bunu kime baksam gördüm
@sincere87 kadınlar hep daha fazlasını ister. Her gece dışarda takılan karıya kıza giden adamın karısı -"eve gelsin boşamasın yeter" der
haftada 3 -4 kez çıkan adamın karısı bir gece neyine yetmiyo der.
haftada bir dışarı gece gezmeye çıkan adamın karısı " her akşam evde olsun yeter der.
her akşam erkenden evinde olan adamın karısı ev işlerine yardım etsin der.
Her akşam erkenden eve gelen ev işlerine yardım eden adamın karısı "annemgil ev alırken niye yardım etmedi para vermedi" der
😂😂😂
benim abimin karısı da böyle. Her akşam erkenden evine giden tüm parasını evine harcayan ev işlerine yardım eden. Kanser olan karısına çok iyi bakıp en pahalı hastanelerde en iyi doktorlarda servet harcayan ve karısını tamamen iyileştiren yılda birkaç kez en lüks tatil yerlerine karısını götüren adam, "işten sonra eve gelince çalışma odasında çok kalıyor çalışıyor ilgisiz" diyerek devamlı boşanmakla tehdit ediliyor. Aylarca devamlı küs kalıyor.
Yani kadınlara iyilik yaramaz hep daha fazlasını ist
Genelde kilo alma ve salma nedeniyle bir degisiklik olduğu söyleniyor
Yok bahsettiğim salma değil
Östrojen her kadın da artmaz düzenli seks hayatı olursa ve sağlıklı beslenirse artar kalçaları sıkılaşır baldırları sertleşir o da renkli bir seks hayatı olursa
Kalçayı da mı sıkılaştırıyor
Oha birdaha sağlıksız hiçbir şey yemem
Seks pozisyonu devreye giriyor burda sıkılaşmada misyonerde kasık ve karın sıkılaşır dogy kolon ve kurbağada kalça ters misyoner bacak omzada ise baldır
Sırf seksle sıkılaşmaz ya 🤔
Taş gibi olurusun demiyorum zaten sana ama etkisi var bunlar kanıtlanmış şeyler
Evlenmek istiyorum ya pfff
Nİye para gerekli ki ya hemen evlendirseler insanları da uğraştırmasalar gelenekle düğünle falan
Fazla isteklisin sanırım görüştüğün biri var mı yoksa görücü usulü mü
Sevdiğim biri var da benle yaşıt daha askere gidecek
Sadece istekle ilgili değil ya ne bileyim öyle işte
Yaş kaç senin
20’ye girdim
Oku da gözünün önüne bak koca derdine düşme
vücudun işleyişi değişiyor o kesinde ,
fiziksel bir değişim zannetmiyorum ya.
Cevap
4Cevap
değişiyor vücudu genel olarak büyüyor :)
Eşi ona gerçekten kadın gibi hissettirebilmişse genelde davranışlarının yumuşadıkladını kalçalarının göğüslerinin falan büyüdüğünü söylüyorlar
haklı :) yatakda ilişkiyle beraber orgasmda östrojen artıyor tabi bunun icin ilişkinin uzun sürmesi lazım işini grp gtnu dçnüp yatan varsa zor :D
Anladım iyiymiş
Çocuktan sonra değişebilir
Evet değişir
Sen nereden biliyorsun be 23 yaşındasın
Evlenip vücudunda değişim oluşan bir kadjnın değişimine şahit olmakla doktor olup hasta bakmak için gereken yaş farklı çünkü
Evli olsan burada olmazdın diye düşünüyorum daha yeni evli olduğun halde buradaysan da diyecek sözüm yok
Yoo açıklamasını yaptım zaten
Giremez diyen yok uzatma daraldım
Girmesi saçma olur hele de yeni evliyse dedim
Aferin kocamansın hadi sus artık
erkeğe bağlı erkek iyi yaparsa kadın yıpranabilir
Vajina seksle eskimez cahil misin
Bakımsızlıktan ve yaştan dolayı bozulur vajina
göğüsler peki nasıl eskir mesela adam çok emerse göğüse bir şey olmaz mı
Çok emilen göğüste göğüs halkası büyür
Hamilelikte de ondan büyüyor zaten hormonlarla da birlikte
peki arkadan veren kadınların kalçasının büyüdüğü doğru mu sence
Ne bileyim yav hiç sanmıyorum
hatta ağızı büyük olanlara bile bir kulp takarlar bizim millet fena ya :)
Ne derkler ki
işte ağızı büyük olan çok ağızına almıştır gibi yani
sen bir şey yaşadın mı hiç şuana kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar