Sevgilimin evi rezalet durumda sorum detayda bakar misiniz?

2 kez erkek arkadasimin evine gittim ve ben normalde daginik bir insanim kiyafetlerimi toparlamaya usenirim falan ama illaki kaldiririm annemin azarindan sonra ki annem asiri titiz bir insan oldugu icin evimiz her zaman temiz duzenlidir. dedigim asla yanlis anlasilmasin cunku bunun maddiyatla bir ilgisi yok. cocugun evini bok goturuyor. ailesi calisiyor fakat bu kadar igrenc bir manzarq daha gormedim oncelikle ilk girdigimde ilk gidisimde giriste yerde hali ustunde ayakkabilar mutfakta rezalet tezgahin ustu masa kirli toplanmamks. salonda kitafetler yerde de dahil koltuk uzerinde. salon sehpasinda yenmis erik copleri kahve fincani 1 aylik en az. odasi desen camlari 30 aydir alinmamis kadar tozlu. odasinin tuvaleti de les gibi. muslugyb ici bile kirden gozukmuyor. ya ogrenci evi tek yasasa yine anlarim bu cocugun annesi de var ablasi da kimse mi temizlemkyor hic. ilk kez calisiyolar diye normal buldum ama ikinci kez gittigimde yine ayni manzarqyla karsilastim ve cocuk bundan hic rahatsizlik duymuyor cok garip degil mi. ben daha once ogrenci evi degordum erkege ait ailesi olmamasina yani bayan olmamasina ragmen bu kadar pis degildi. sizce neden boyle bunun ailesi ve kendisi? ne yapmaliyim?
Sevgilimin evi rezalet durumda sorum detayda bakar misiniz?