Bts Nedir Diye Sordum Linç Yedim Neden?

İnstagram da bir paylaşım gördüm. Bts filan yazıyordu. Bende yorumlara ''Bts nedir?'' diye sordum. Yarım saat içinde 40-50 tane yorum geldi. Yorumlara tek tek baktım. İşte cahil, geri kafalı, nasıl bilmezsin. Onlar bizim için çok önemli, onlar çok başarılılar. Onlarla gurur duyuyoruz falan filan.

Sonra kendi kendime dedim ki bu bts denen şey Türkiye ve Türkler için önemli bir şey ki bu kadar tepki gösterdiler. Ve bunu bilmediğim için kendimi kötü hissettim. Sonra gittim baktim internete bu bts güney Koreli bir müzik grubuymuş. Sonra yazdım oraya "Arkadaşlar bts bir müzik grubuymuş neden bu kadar tepki gösterdiniz?" yazdım. Bu arada dm de atıyorlar bana. Neyse şimdide müziklerini ve kliplerini izle anlarsın, onlar kaç kişiyi hayata bağladı, kaç kişi intihardan döndürdü, bize kendimizi sevmeyi öğretti. Unicef ile işbirliği yaptılar, bağış yaptılar falan filan.

Gittim müziklerini dinledim. Sıradan bir pop müziği gibi geldi. Sevmedim, kulağıma hitap etmedi. Oraya "Müziklerini beğenmedim" yazdım. Bu seferde bir linç daha yedim. İşte anti, ne anlarsın ki müzikten, kıskanmayın, sıradan bir anti, küfürde ediyo 4-5 kişi, hakaret filan ediyorlar.

Profillerine baktım, biyografilerinde korece çincemi japoncamı artık bişeyler yazıyo. Zaten çoğunun hesabı gizli ve fotoğraflarında bts gurubunun üyelerini koymuşlar. Fotoğrafımı olanlarında 10-15 yaşında. Bir hesap bts üyeleri hakkında bilgili gönderiler atmış. Hepsi garipdi, anlamadım. Bir tanesinde bişi bişe banyodan sonra evde çıplak dolaşırmış, sonra gönderen kişide şey yazmış admin fesatlaşma bu normal bişi. Bende evde böyleyim yazmış açıklamada en çok dikkatimi bu çekti.

Ben neden linç yediğimi anlamadım? Büyük ihtimalle bts hayranı kızlardan linç yedim. Bunların ismide army galiba
Güncellemeler
+1 yıl
niye gizli üye olmuşum?
Bts Nedir Diye Sordum Linç Yedim Neden?