lütfen yardım edin biri akıl versin etrafımdaki kimseyle konuşamıyorum derdimi söyleyemiyorum imkanım olsa kimseye bişey demeden çekip gitsem buradan keşke ama olmuyo. onun babamı aldattığını uzun zamandır biliyorum mektup yazdım ama daha vermedim vereym mi yoksa ne yapayım akıl verin lütfenn
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılannenle yarı şiddet yarı üzgün birazda sitemkar konuş onu kullanıldıgına dair ikna et.. hangi erkek evli bir kadını gerçekten sevip mutl etme çabasında olabilir bunu anlat. durum değişmezse diğer lavuğu bul tehdit et. gerekirse güvendiğin sağlam erkek arkadaşlarından birine anlat o seni ifşa etmeden icabına bkacaktır..
07 Yorumla
Soran+1 yılannemle konuşmaya cesaret edemiyorum ben utanıyorum çnkü konuşmaya. adamn kim olduğunu da öğrendim hatta güvendiğim bir arkadaşıma söyledim ama o da benden çok snirlendi adamı ortadan kaldırmayı dşündü zor engel oldum adamda evli çocukları var yani o aileyide mahvetmek istemem
- +1 yıl
başkalarının hayatını düşündükçe kendi hayatın mahvoluyor.. yinede sen bilirsin. ama şu hayatta acınacak hale düşmek istemiyorsan acımayacaksın bacı..
Soran+1 yılorası da doğru ama o adamın benden küçük çocukları var onları görünce hiç de kolay olmuyo
- +1 yıl
BENİ YANLIŞ ANLAMA AMA BU İĞRENÇLİĞİ İÇİN KALDIRIYOR MU.. ANNENİ O ADAMLA DÜŞÜNDÜĞÜNDE..?
Soran+1 yıltabii ki hayır bu yüzden hep arada kalıyorum işte
- +1 yıl
allah yardımcın olsun..
Soran+1 yılsağ ol gerçekten teşekkürr ederim
En İyi Cevaplar
O acıyı bilirim çek kolundan bir kenarda konuş zor olacak ama yap bunu. Laftan anlamıyorsan mektube verirsin belki laftan anlar ayagını denk alır. Üzülme kardeşim sende o annenin dengesizligi aptallığı. Kendine ders çıkar ileride evlenince yapmazsın bu hatayı
05 Yorumla
Soran+1 yılgidip hesap sormak için bile ben utanıyorum konuşmayı denedim kaç kere ama yapamadım. son çare mektup kaldı işte
Soran+1 yılteşekkür ederim sağ ol
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim anlatmam kmseye sağ ol
+1 yılAynı sorun bende de var 6 sene cektim bu durumu annenle konusmak da fayda etmiyor gene devam ediyorlar. Sen bence görmemezlikten gel. Kendi sevgilinle ilişkine bak. Onların yaptıkları seni ilgilendirmez. Söylersen arada kalırsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya senin için de üzüldüm gerçekten zor durum ama görmemezlikten gelebileceğimi sanmıyorum
Diğer konusunda 548 cevap paylaştı. babaninda kesin haberi vardir beli etmiyor ozaman
ya babanin pili bitti yada
gencliginde anneni aldatmistir annende onun acisini cikariyor olabilir00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
Diğer konusunda 312 cevap paylaştı. Bunu bildigini eger son vermezse babana soyleyecegini soyle...Ve sakin asla anneni bigun ornek alma..
110 Yorumla
Soran+1 yılkeşke yapabilsem söylediğini ve asla örnek almam
Soran+1 yılteşekkür ederim önerin için söylersem yapmaz diye umuyorum bakalım ne olcak sonumuzz
Soran+1 yılinsallah yoksa sonumuz ne olur bilemiyorumm
Soran+1 yılsöylcem teşekkür ederim önerin için
Soran+1 yılçok teşekkürler
Sen deli misin kızım aile faciası mı yaratmak istiyorsun aklını başına topla ve asla babana söyleme onun yerine annenle konuş ...
015 Yorumla
Soran+1 yılbabama hiç söyleyemem zaten annemle konuşmam lazım bliyorum
Soran+1 yılannem 50 babam 59 ama ikiside yaşını göstermiyo yani görsen şaşırrsn bu yaşta olduklarına
Soran+1 yılevliliğin başından beri aralarının iyi olduğunu söyleyemem ilgilidir diyemem ama başından beri böyle bişey varsa da boşanıp rahat etmek var yani bu durumda olunca daha kötü oluyo
- +1 yıl
Ama bazen insanla seçim yapmak istemezler çünkü bazen her iki tarafında işine gelen yönlerini alıp ikisine birden sahip olmak isterler babanın yüksek ihtimalle maddi durumu iyi ve annen bu rahat yaşamı seviyor ama sırf seksi yaşayabilmek içinde bu yaşamdan vazgeçmek de istemiyor.. biliyorsun toplumumuzda cinsellik bir tabu özellikle eskiden evlenmeden yaşanamıyormuş ve kadın evlendikten sonra kocasından istediği performansı ve karşılığı bulamayınca pek de yapacak bir şey kalmıyor geriye
Soran+1 yılaksine babam zengin değil
- +1 yıl
O zaman boşanmanın getireceği zorluklardan toplum baskısından eş dost akrabanın lafından sözünden çekiniyordur.. ama ne olursa olsun sonuç olarak annenin de kendince haklı sebepleri vardır bunu da göz önünde bulundurarak ya uygun bir dille konuş annenle ya da hiç karışma derim..
Soran+1 yılsöylediklerin çok doğru ama konuşmak en iyisi bence. sen böyle bir durumda olsaydın yani çocuğunun sana gelip söylemesini istemez miydin o yönden düşün bir de
- +1 yıl
İstemezdim İnsan oğlu kendisini böyle durumlara düşürmemeli... düştüyse de bir erkek olarak aldatıldığımı bilmemem daha iyi olurdu diye düşünüyorum...öncelikle sakin ol sen de bir kadınsın senin de cinsel ihtiyaçların var bunları da göz önünde bulundurarak son kararını ver...
Soran+1 yılgerçekten böyle mi düşünüyorsun
- +1 yıl
Bunun düşünmekle alakası yok bazı durumlarda gerçekler acı da olsa mantığını takip etmekte her zaman yarar vardır .. bir kere babana söylemeyi kafandan çıkar tabi aile faciasına neden olmak istemiyorsan ama annenle konuşmak ne işe yarar onu sen bileceksin ... dediğim gibi sen de bir kadınsın senin de cinsel ihtiyaçların var senin de bir gün evliliğinin iyi gitmediğini en azından cinsel anlamda tatmin olamadığını düşün...
Soran+1 yılen azından ben annemle konuştum o gereğini yapmadı diyebilicem için biraz da olsa rahat olacak
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim sağ ol
fiziki yani reel bir aldatmamı yoksa sanal bir aldatmamı?
02 Yorumla
Soran+1 yılbaşta sanaldı ama sonra olan oldu tabi
Nevzat Tarhan'a neden mesaj atmıyorsun? Aile konusunda uzman bir psikiyatrist kendisi.
06 Yorumla
Soran+1 yılNevzat Tarhan'ı biliyorum ama hiç aklıma gelmemişti nasıl ulaşablirim ki
Soran+1 yılçok teşekkür ederim sağ ol
Annenle konus babana soylesin eger kendisi soylemezse sen soylemelisin ..
01 Yorumla
Soran+1 yılben ne zamandır cesaret edemiyorum gerçekten ben utanıyorum konuşmaya
Gece baya hareketliymiş ks.
gözünle mi gördün, mesajlarını mı yakaladın?011 Yorumla
Soran+1 yılevet aynen öyle oldu faceden tanıştılar birbirlerine yazdıkları mesajları gördüm annem itiraf eder diye sadece bir kere kim olduğunu sorduğumda da yalan söyledi
Soran+1 yılbilemiyorum gerçekten ne yapıcam ya
Soran+1 yılbunlar geçici çözüm değil mi ama
Soran+1 yılsiz benim durumumda olsaydınız böyle devam edebilir miydiniz hiçbir şey olmamış gibi
Soran+1 yılben şimdiye kadar nasıl dayandım onu bilmiyorum ama annemin bu hiçbişey yokmuş gibi davranmasına artık dayanamıyorum kendi kendimi yiyorum düşünerek
- +1 yıl
O zaman her adımını planlı at. İftiracı konumuna da düşebilirsin. Mektubu verdikten sonra o konuşmalar yok olacaktır. Elinde hiçbir kanıt kalmadan, hala devam edip etmediğini anlamayacak hepten için içini yiyecek. Sen beraber yaşamak istiyor musun istemiyor musun, bu yükle yaşayabilir misin onu düşün? okduğun şeyler çok ağır şeyler mi?
Soran+1 yıliftiracı konumuna düşmem o yönden problemde olmaz zaten o yzden önce anneme bildiğimi söylemek istyorum herşeyi o itiraf etsin istiyorum . ben biran önce uzaklaşmak istyorum yanlarından şimdiye kadar tek başıma bu yükle nasıl yaşadıysam herşey ortaya çıkında da yaşayablrim heralde bilemiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimde annem babamı aldatıyor yakaladım hatta ama babamı sevdiğimden onun yalnız kalmamasını istemediğimden söyleyemedim ama annemin sonu benim elimden olacak ve ben bunu yakında burada söyliycem 9 kattan aşağı atıcam
012 Yorumla
Soran+1 yılbence sende annenle konuşmaya çalış benim gibi
Cevap sahibi+1 yılkonuştum hata yaptım dedi ama devam ediyor hatasına bu saatten sonra konuşma filan yok yani boş o işler
Soran+1 yılo zaman babana söylemen lazım gerçekten kötü bir durum ama senin sakin olman lazım
Cevap sahibi+1 yılbabama söylesem hem beni hem annemi öldürür onun için ben yapıcam bunu
Soran+1 yılo zaman annen kiminle ilişki yaşıyorsa onu bulup onunla konuşmalısın
Cevap sahibi+1 yılonu annemle bir gömücem
Soran+1 yılsenin hayatın ne olacak peki iyi düşün hata yapma
Cevap sahibi+1 yılen fazla 3 yıl yatarım ama arkamdan namussuz dedirtmem ben evliyim ve bunu karımda biliyor bugün anneme ben bunu yapmazsam yarın karım bunu yaparsa ve karıma söylecek söz bulamam
Soran+1 yılhaklısın söyleyecek söz bulamıyorum çok kötü ve bir o kadar da önemli bir durum
Cevap sahibi+1 yılneyse kardeş sende bir nevi benim gibisin allah sabır versin ama utanç verici bir durum gizli cevap verdiğim halde sanıyorum herkes beni görüyor
Soran+1 yılgizli kullanıcı olarak görünüyorsun. Allah sana da sabır versin gerçekten zorr
Cevap sahibi+1 yılamin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkiminle aldatığını öğrenmelisin...aldatırken yakalmaya çalış ki onunla konuşurken daha etkili bir şekilde konuşablirsin...utandırmaya calış...
03 Yorumla
Soran+1 yılkim olduğunu öğrendim ama istanbulda oturuyorz hani takip etme olayı falan da çok zor
Cevap sahibi+1 yılonları yakalmaya calış...ne olursa olsun yakalman onları ...
Soran+1 yılönerin için teşekkür ederim çok sağ ol
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aldatma boşanma sebebidir.. bilmeli annen elbette söylemelisin.
014 Yorumla
Soran+1 yılaldatılan babam. teşekkür ederim cevabın için ne zamandır cesaret edemedm hep denedim ama ben konuşmaya utandım hep sustum çareyi mektupta buldum yarın verecğm
Soran+1 yılben annemin kendisinin söylemesi daha doğru olur diye düşünüyorum o yzden anneme mektupla söylemeyi düşündüm
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılbunu çok denedim ama cesaretimi toplayamadım bir türlü yaptıklarından dolayı ben utandım
Soran+1 yılbunları kendime hep söylüyorum ama hiç kolay değil keşke hiç zaman geçmeden karşıma alıp konuşabilseydim baştan engel olabilseydim
Soran+1 yılteşükkür ederim önerilerin için çok sağ ol söylemem lazım biliyorum söylemeye de karrlıyım
Soran+1 yılteşekkürlerr
ver tabi mektubu babana, kimse aldatılmayı haketmez.
016 Yorumla
Soran+1 yılmektubu anneme yazdım
Soran+1 yılannemin söylemesi için yazdım kendisi söylesin diye öyle daha iyi olmaz mı
Soran+1 yılçoğu mesajlarına şahit oldum koonuşmalarını duydum tabi tek taraflı olarak ama eminim
Soran+1 yılben hepsinden uzakta olmayı tercih ederdim
Soran+1 yılüniversteye hazırlanıyorum
Soran+1 yıl18den büyükleri almıyorlardır herlde
Soran+1 yılistanbul
Soran+1 yıltşekkür ederim yardımlarn için
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Korkunun ecele faydası yok ver. Çunku bugun ögrenmezse yarın öğrenecek o yüzden herşey ortaya çıksın
02 Yorumla
Soran+1 yılbnde öyle düşündüm tşekkür ederim
+1 yılimkanın varsa telefon dökümlerini çıkar ya da bir iki mesajını yakala
01 Yorumla
Soran+1 yılmesaj yakaladım ama telefon dökümü çıkarablceğimi sanmıyorm öyle bir imkanm yok yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabanı o yanlıştan döndürmeye çalış. Daha sonra herşeyi ters gider acı çeker.
00 Yorumla- Diğer konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılbaban da anneni aldatsın ödeşsinler..
02 Yorumla
Soran+1 yılkeşke herşey söylediklerin gibi basit olsaydıı
- +1 yıl
keşkek olsa da yeseydik :(
Mektupta ne yaziyor onu anlayamadim?
03 Yorumla
Soran+1 yılbütün olanları bildiğimi ve babama kendisinin anlatmasını yazdım
Soran+1 yılsöylemek her zaman kolay olmuştur çok denedim cesaretimi toplayıp konuşmayı ama gerçekten yapamıyorum onun yerine ben utanıyorm
- Diğer konusunda 797 cevap paylaştı.
+1 yılİsimsiz mektubu vermelisin bence
05 Yorumla
Soran+1 yılsağol bende öyle düşünüyorum inşallah doğru yapıyorumdur
- +1 yıl
evet tek çare...Ne demek her zaman :)
Soran+1 yıltekrar teşekkür ederim
- +1 yıl
:))) Umarım iyi bir sonuç çıkar
Soran+1 yılbende öyle umuyorum olabilecek en iyi sonuç olsunn
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. durum sakat bence ilerlemeden söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkr ederim yorumun için sağol bende öyle düşünyorum ama ilerledi ilerleyeceği kadar zaten daha yeni cesaretimi toplayabldim
+1 yılBunu onlara anlat knka;)
00 Yorumla
+1 yılTam anlamiyla ne yaşıyorlar bulusmuslarmi ?
019 Yorumla
Soran+1 yılsanıırm buluştular adam ankaralı bz istanbldayız annem iş için trabzona gidecekken uçağnı aktarmalı olarak aldı ankaraya ordanda trabzona olarak buluştular diyemem ama şüpheliym
- +1 yıl
Peki annenin yasi kac ?
Soran+1 yılannem 50 yaşında ama yaşını göstermez ve güzelde bir kadın bunun farkında ve bu özelliğini de kullanıyor sanırm :S
- +1 yıl
Belki babanda farkinda ve haberi var ?
Soran+1 yılbilse tavırlarında değişiklik olmaz mıydı
- +1 yıl
Bazen cinsel yasamlarinda degisiklk araya bilir insanlar , zaman ver biraz ondan sonra annenle konusursun
Soran+1 yılhaklı olabilirsin ama o konuda da sıkıntı olsaydı anlaşılırdı yani aynı ev ortamındayız sonuçta annem babamla hiçbişey olmamış gibi yani anlatabildim mi
- +1 yıl
Neler okuyoruz görüyoruz babanda en az annenle yasit olsa ona yetmeye bilir ve belki böyle teklif kendiisi bile yapmis olabilir bu aralar çoğaldı bunlar igrenclik bana kalirsa ama zor bekle ve gör .
Soran+1 yıleğer dediğn gibiyse de durum yine çok kötü her türlü kötü yani
- +1 yıl
Sen ne yapmayi dusunuyorsun?
Soran+1 yılben şimdiye kadar annemi karşıma alıp konuşmaya cesaret edemedim mektup yazdım yarın vermeyi dşünüyorum işte herşeyden haberim olduğunu ve babama söylemesini yazdım kısacca böyle şeyler yani sonrası ne olur bilemiyorum
- +1 yıl
Kac yasindasin ?
Soran+1 yıl19
- +1 yıl
Iyi iyi atlarirsin ver ;)
Soran+1 yılefendm ?
- +1 yıl
Kendini hazirla Ve mektubu ver
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim dinlediğin ve yardımcı oldğun için çok sağ ol
- +1 yıl
Önemli degil ne demek, iyi geceler
Soran+1 yıliyi geceler
verdinmi mektubu ?
024 Yorumla
Soran+1 yıldaha vermedim
Soran+1 yılbişeyler sezdiğimi düşünmüştür kesin çünkü o adamı sormuştum bir kere kim falan diye sıkıştırmaya çalışmıştım anlamış da olabilir yani
Soran+1 yıltanımak değil biliyorum kim olduğunu araştırdım yani
Soran+1 yılhayır yakın değil o konuda tam bişey söyleyemem ki ne kadar ilerledi bilemiyorum
Soran+1 yılkonuşursam diyelim ilişkiyi bitirdi o zaman ne yapym peki kimseye bişey söylemeden konuyukapatıym mı
- +1 yıl
dediğim gibi ileriki boyutta olup olmadığını öğrenmen gerek çok ilerlememişse hatasını düzeltmesine imkan ver yoksa diğer türlü ise ben olsam yıkardım herşeyi çünkü babana acı düşün sence niye aldatıyor ki dersin öbürü daha yakışıklı ya da zengin mi sen yaşta çocuğu varsa en azından 40 olmalı herhalde ?
Soran+1 yıl40 üzeri evet öyle bir zenginde diyemem yani ama durumları iyi
Soran+1 yılonların durumları daha iyi yakışıklı falan da değil annemle babam aslında iletişim konusunda pek iyi değiller yani öyle oturup konuştuklarını pek göremezsin tartışma da olmaz ama
Soran+1 yılolabilir belkide
Soran+1 yılpek sanmıyorum kandırabileceğini bundan sonra zaten kolay kolay güvenemem yani ama haklı da olabilrsin
Soran+1 yılpardon anlamadım
Soran+1 yıluyardığın için sağ ol ama bu durumdan nasıl faydalanabilirler ki ona anlam veremedim
Soran+1 yıldüşünemedim sağ ol
- Diğer konusunda 24b cevap paylaştı.
+1 yılsöyle
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne dusunuyosun peki?
010 Yorumla
Soran+1 yılanneme mektup yazdım onda da herşyi bildiğimi ve babama söylemesini yazdım sabah vericem yüzüne karşı çok denedim ama konuşamadım o yzden
Soran+1 yılbakalım sabah olsun bir cesaret edemeyp bunu da beceremezsem diye dşünüyorum aslnda
Soran+1 yılteşekkür ederim
Soran+1 yılsonu her türlü çok kötü değil mi zatenn
Soran+1 yılneyse sağ ol her şey için zamanını aldım ama
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri