Ben iç mimar olacağımdan kocam beyinde mimar olmasını isterdim beraber projelerimiz falan olsa ne hojjj olurdu ama hayaller hayatlar işte 😀
siz istermiydiniz 😀 ?
siz istermiydiniz 😀 ?
Konyada oturup istanbuldami oturuyorsunuz? birine benzettim. bu arada bu siteye giren erkekler disarida kiz bulamayanlardir. bu acik ve net. gercek hayat disaridadir. yanlis anlamayin siz guzelsiniz. ve umarim tahmin ettigim kisi degilsindir. eger oysan buradaki resimlere erkeklere aldanma. burada iyi gorursun disarida bir bulusur kacacak yer ararsin. mesela takip ettiklerinle ben disarida on kiza teklif edelim onuda beni secer. kusura bakma cok benziyorsun. umarim degilsindir
Yanlis anlama sana asilmiyorum. tam yuzunu gorsem oda konyali ama ogrenci degil. araba arka koltuk ayni. araban ne marka. yani bir tek yas ayni degil. ama belki ufak yazdin.
Eger o degilsen ozur dilerim. sacmaladim. rahatsizlik verdim. kusura bakmayin
Konyada yaşıyorum ayrıca buraya erkek aramaya gelmedim. Takip ettiklerinde yakın arkadaşlarım yakışıklı veya güzel diye takipleşmiyoruz.
İyi günleerrr
He mimar mimar la doktor doktorla bizide coban durtsun ozaman 😂
Niye yav kader kısmet bunlar
Proje yapmak zenginlerin işi. Çoğu mimar sadece uygulamacı.
Ayrıca her dandik Üni dandik mimarları mezun edip şu andaki binalara bakmak zorundayız.
Ayrıca herkes müteahit oluyor dün badana işi yapan bugün müteahit oluyor. Katletti mimarları bugünkü yönetim.
Ayrıca turist istiyoruz ama Santorini gibi mimari yapılar yok Muglada dandik dandik evler dop dolu bu yüzden istediği turist kitlesine kavuşamıyoruz.
Gerçekten öyle dün badana yapan bugün müteahhit oluyor :)
Kendisini çok iyi tanıyorum şu an milyoner
Amin herkese versin allah 😀
Cevap
19Cevap
Hayaller güzel gadasi
Evet malesef 😀
ben istemem kafasından esince eşya ev değiştirir. bir arkadaşımın eşi öyleydi çok çektiriyordu
Hahahah güzel bakış açısı 😀
yaşanmış örneği var :D yeni eve taşınacaklardı tam bir ay boyunca ev aradılar yok bu evin mimarisi eşyalarıma uygun degil yok bu ev şöyle bu ev böyle deyip hayatı zindan etti eşine :D
Kendimi gördüm gibi sanki 🤧
düşünsene senin eşin de aynısını sana yapıyor yok ben bunu istemiyorum diğeri daha güzel diyor. o zaman hayat sana zindan olmaz mı? bence hayatı bu kadar zorlaştırmamak lazım :DD
Benimde mimar tanıdığım var öyle bir sorun yaşamadılar bence sorun onlarda 😏
herkes sorun yaşayacak demiyorum zaten. görüş ayrılığı olunca sıkıntı orda olur. bir de zırt pırt eşya degiştirme olayı işin içine girerse o da ayrı sıkıntı
Evlilikte meslekler mümkünse tamamı ile zıt olmalıdır :)
olursa güzel olur olmazsa canı sağolsun sevdiceğimin :)
biriniz mühendis olsun. bol bol planlar projeler çizer farklı fazteziler kurardınız :)
İç mimar isterdim bak😂
Dimi güzel olur 😀😀
Aynen ya evde yenilikler filan yapar bana süpriz bak valla aklıma yattı bu😂😂😂
Genel demiyorum ama mimarlar ödeme konusunda çok kötü
Neden ki
Meslek takıntım yok çikolata kafaya göre.
Ama olsa güzel olmazmıydı 😀
Hahaha allah gönlüne göre versin kuzu 😀
Kocamı çalıştırmıcam, evde otursun
Zanatkar olsun. Altın bilezik her zaman işe yarar.
istemezdim
Hayır istemem
Isterim
Valla ben isterim
Merhaba iç mimar mısınız
kiraz mevsimi
İsterdim.
İsterdim mimarlar çok çekici oluyor
Evet iaterim
İsterim tabi
Fark etmez
Evet