+1 yılyap tabi hemen gazetelere düşecektir kizsoruyor da takılan ayarsiz_hatun deşifre mi oluyor şok şok şok kimliği sonunda açık etti işte ayarsiz_hatunun gerçek halleri az sonra
042 Yorumla- +1 yıl
Neresine gülcektik pardon ama iki sene önce çok fake hesabım açıldı gerçi yakindakilerim yaptı ama olsun polislik ettim hepsini ve bu yaptığın soguk şaka bile değil mide bulandirci
- +1 yıl
oha utanmasa seni mahkemeye vercem dava edicem dicek hahahahahaha :D çok ciddiye alıyorsunuz bu sosyal medya olaylarına ya :D
- +1 yıl
Fake hesaplarım yüzünden karakolluk olan bendim artı bence sen cok ciddiye almışsın destan gibi yazmissin gerçek hayatımı ve fotoğraflarımı etki altına alıyorsa çok ciddiye alırım sosyal medyayı
- +1 yıl
bu yazının neresi uzun Allah aşkına sen niye bu kadar asabisin yahu anlamıyorum cidden yaşının hakkını ver biraz bu asabilik iyi değildir söyleyim benim bile fake hesaplarımı açanlar var bir sürü şikayet eder oturururum arkama bu kötü bir durum değildir rahatsız olabilirsin ama stres yapıpta kendine zarar vermenin bir manası yok + olarak kendini fazla beğenmiş birisin kusura bakma bir insan gelipte burada pp mi kendi fotoğrafım yapmadım yapsam mı acaba diye sorup insanların yorumlarına göre yaşıyorsan kendin için yaşamıyosundur demektir insanların dediklerini değil kendi isteklerini yapmanı öneririm
- +1 yıl
Şimdi yaşımla ne ilgisi var anlamadım neyse ben sadece soru sordum ve sağolsunlar arkadaşlar yorum yaptı kararsız kaldığım için altını çiziyorum kararsız kaldigim için ve haklısın bu yaptigin yorum o ilk yaptigin yorumu döver sjsjsj😀
- +1 yıl
ahahahah yok yani yaşın genç mutlu olmanın keyfini çıkar bu yaşların değerini bilmez isek bir daha ne zaman bileceğiz demektir istedim :D ilk yorumuma bak canım sıkıldığı için hiç girmeden anasayfadan direk yorum atıp kaçıyorum o yüzden o an sen denk geldin öyle yazdım amacım seni kızdırmak filan değil eğlenmekti :D
- +1 yıl
Ayol ne kızcam 😅 adımın hakkını veriyorum sadece ama gerçekten başıma öyle bir olay geldi korkuyorum fotoğraf atmaya 😅😅
- +1 yıl
ahahahaa kesinlikle ayarsız bir hatun olduğun ortada :D çalınması iyidir ne kadar güzel bir hatun olduğunu ortaya koyuyorsun demektir kötü yönlerini değil arada iyi yönlerini de düşünmelisin bak çalan kişi bir nevi iltifat etmiş sana :D
- +1 yıl
Evet ama onun yuzunden markete çocuğun birisi arkamdan yelizzzz diye bağırdı 😂 ve marketten çıkarken kolumdan tutup aşkım affet çok uzattin dedi 😂😂 ben şok ilk soluk aldığım yer karakol evet hakkını veririm adimin☺☺
- +1 yıl
yok daha neler :D bak bu fazla olmuş şimdi kabul edelim sana da hak verdim şu an :D çocuğa üzüldüm bir fake ile sevgili olup gerçeğini gördüğünde yaşadığı duygu neydi acaba sen dikkatli ol öyleyse bu kadarını düşünmemiştim iyi yapmışsın cidden merak ettim seni favorilere alıyorum pp koyduğunda bakacağım :D
- +1 yıl
Takipte kal o zaman atcam ama haberlere çıkmayı da istedim o denli 😅 ve çocuk inanamadı kendi kendine kızdı durmadan 😅
- +1 yıl
takipteyim xper konusunda çömez olduğumdan mesaj bırakamadım :D hahahaha onu ben ayarlıcaktım sonra baktım ayarsızsın korktum biraz :D bence yazık olmuş çocuğa da yani oda malmış emin olmadığı bir insanla niye muhabbeti uzatıyorsa :D yalnız şu an konuşmalara baktımda çok sağlam bir kavga ve atışmadan nereye gelmişiz efsane dönüşüm :D
- +1 yıl
O konuda bende çömezim boşver 😅aynen ya biz saç başa kavga edecektik nereye geldi konu 😅insan çıktığı kişinin numarasini almaz mi bu çocuk onu bile almamış 😅😅 yaziktir ya ya kork benden 😅
- +1 yıl
saç baş kavga şlkfşksşfkdşkflsd ahahahahah ben kaçardım senden kavga etmem merak etme :D yani oldukça mantıklı numara alır görüntülü görüşür ne bileyim bir hareket ister yap bunu filan der :D sen benden kork bende az sinsi sayılmam :D
- +1 yıl
Vay be sinsisin demek himim dikkat etmek gerekli o zaman 😅zaten ya kaçacaksın ya da uçacaksın benle kavga ediyorsan bşka çaren yok çok pis kavga ederim aman malmiş oda karakola gittik daha o fakemle konusyordu😅😅
- +1 yıl
ya sinsi denilmesinin sebebi aşırı mutlu yaşayan bir insanım ondan olsa gerek bu kadar mutlu eğlenceli yaşayamazmış bir insan ondan sinsilik var sende derler :D hahahahahhaha bak sen şuna bak hem aşırı atarlı hem kavgacı senle kavga etsek kesin tırmıklarsın bir kedi ruhu sezdim :D yani nasıl bir yokluktaysa fake make gider demiş :D
- +1 yıl
Bak dogru bildin ayakta alkışlıyorum kavga ederken tırnaklarımı çok kullanırım 😅bey sinsi 😅
onunki nefes alsın yeter gibi birseydi😅😅 - +1 yıl
gülücüklerinden ve sözlerinden azıcık kedi ruhu sezdim sende oradan geliyor zaten uzun tırnaklı ayarsız hatun seni :D ama eğlencelisin tuttum :D yani erkeklerin çoğu öyle zaten profil fotoğrafı koyman yeterli şu an 1 tane pp koysan bildirim sayın +99 olacağında hepimiz hem fikiriz :D
- +1 yıl
tamam yarın en cici fotoğrafimi koycam😅şok şok şok sonunda kimliğini ifsa etti dersin ve akşam ana haberlere çıkmak isterim 😅yada hayır isimle gündeme gelmek istiyorum 😅😅
- +1 yıl
merakla bekliyoruz ayarsız kedi :D ahahahha tamamdır o bende direk manşete koycaz seni :D aa olur mu öyle şey bütün kamuoyu senin kendini göstermeni bekliyor bak olmaz insanlara bunu açıklamamız gerekiyor :D
bak ben de link paylaşamıyorum xper im tutmuyor ama şunları birleştir benim nasıl insan olduğumu anlıcaksın :D aradaki boşlukları sil :D
https:// i. hizliresim. com/ BzkVRL. jpg - +1 yıl
aay çok kafa adam çıktın iyiymiş bu kafa iyi kafa tam benim kafa dengesiz 😅 normal insanlardan kibar kibar konuşunca kendimi kasiyorum ya da kasamiyorum olmuyor ışte 😅😅o zaman yarın akşam anahaberinde kendimi görmek istyorum
Tamam silerim 😅 - +1 yıl
ahahahahahah bendede var dengesizlik kedni resmimdi attığım baksaydın çok iyi anlardın :D aaa senin gibi popüler bir hatun nasıl kasılır :D tamamdır merakla bekliyoruz ayarsız seni :D
- +1 yıl
Korktummm 😅😅gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalakaldım 😅😅karşımdaki çok kibar olunca ister istemez oluyor 😅 bu fotoğraf sana mi ait ya 😅😅
- +1 yıl
ahahahah aa niye korkuyosun :D evde yemek yaparken ben hep böyleyim :D bak bak sen şuna bizim ayarsiz atarlı hatunun utangaç yerleri de var mış yeni öğreniyoruz noldu o ilk mesajda ki atarın he :D ahahhaa :D evet bana ait bakma bu hiç bir şey başta dediiğim gibi evde yemek yaparken girdiğğim halleri görsen hortlak gibi ah :D
- +1 yıl
vay o mutfağın haline o duvarların dili olsada konuşsa 😅😅bizim meslek zaten çok konuk hergün o kadar insan geliyor hasta olarak onların içinde kibar birisi olunca içimdeki kamyoncu mahmutu ortaya çıkarmak istemiyorum 😅😅
- +1 yıl
yok ya sende naptın aslında iyi bir aşçı sayılırım hobilerimdir canım bir şey çekmesi yeterli her saat yaparım :D aa sen hemşire misin yoksa :D ahahahahahah eyvah eyvah benim gördüklerimi onlar görse hastaneye gelmemek için bir daha hasta olmazlar :D
- +1 yıl
Evet liseden çıktım kendimi hemşire olarak buldum 😅bende anlamadım ama hatalarımızâ ayarlı giderli yüzümü gostermiyorun sevecen kiz olarak görünüyorum 😅bende iyi yemek yaparım ama en güzel yerim 😅😅
- +1 yıl
Hatalarimiz nedir ya 😅😅 kendimden soğudum hastalarimiza 😅😅 hasta he oldu sanırım bu düzeltim seysi daha beter bozuyor 😅😅
- +1 yıl
vay vay vay hem hemşire hem güzelsin öyleyse iğneli ve tırnaklı :D ben sana boşa kedi demiyorum uzaktan cici sevilesi cici diyilesi bir kızdırdın mı kediler gibi kışşşşşşşşşşşşşşşıvv :D :D :D ooo hamaratım diyorsun yani :D ah yeme deme bana bende yerim gece gündüz gece 3 te canım pasta çekip yapmaya çalışıp deli gibi gömüldüğümü bilirim sporumu kötü etkileyen bir sorun ama olsun yemiceksek neden yaşıyoruz dimi? hayatta en güzel şey yemek yemek sanırım :D
- +1 yıl
aahahaha sen telefondan mı yazıyorsun yoksa? :D hasta deme ya bak bende hastayım üstümde yorgan elimde peçete bir yandan yazıyorum grip oldum lanet olsun :D
- +1 yıl
Öyle derler güzelsin diye ama 😅😅kendimi cadı gibi hissediyorum ay pasta mi dedin çilekli olacak bide ooff canım gitti Şu an nöbeti birakip nöbetçi pastahaneciye gitcem 😅😅yemek yemek kadar muhteşem birşey yoktur ya
- +1 yıl
Mslf elimde telefonla dolaşıyorum öyle odaları 😅sonra ilgilenmiyorlar demesinler diye 😅hadi ya geçmiş olsun 😅 garip zordur
- +1 yıl
bak sen şuna bak :D frambuazlı olacak frambuaz gibisi yok bence :D gece gündüz yiyebilirim :D ha sen bir de nöbettesin şu an :D :D bak bak şuna hastalar bekliyo kendisi kaytarıyor seni seni hangi şehirdesin ki :D yok tabi olamaz da yemek = sevgi aşk hepsi :D dolaşıyorum diyo kaytarıyorum demiyor da :D gribim diyorum garip diyo bak ya :D
- +1 yıl
Frambuzalı mi dedin can evimden vurdun sen Şu an beni bursadayim ben 😅uyuyor hastalar uyandirim mi 😅ne yapsak yaranamiyoruz zaten valla
- +1 yıl
evet en sevdiğim pastadır kendileri :D 1 yuvarlak pasta olacaktı şimdi hadi bak yarısını seninle paylaşıyordum ne yenirdi be :D aa yakın yerde hemşireymişsin :D ahahahah uyandırıyım mı yok uyandırma masal oku nenelerimize mışıl mışıl uyusunlar :D yaranamazsınız tabi siz onların korkulu rüyasısınız çünkü :D şuna bak ya onca konuş takip bile etmemiş :D
- +1 yıl
Kap gel o zaman pastayı aaa ben konuşmaktan takip etmeyi unutmuşum 😅😅zaten yaşlı teyzeler dedeler bebek gibi oluyor ya bizimde sonumuz öyle olacak 😅😅
- +1 yıl
getiririm demek ki sen atarlansan 1 frambuazlı pastaya her şeyi unutursun :D zaaflarını buldum bak sinsice oldu bu :D :D :D :D evet bizde onlar gibi tatlı pofuduk şeyler olcaz bir gün o yüzden şuanların tadını cıkarmamız lazım değil mi :D neşeli insan bulmak cidden zor :D
- +1 yıl
Ama aa sen sandığımdan daha sinsi çıktın 😅insan kiyamiyor da kimi meslektaşlarım var insan değiller it aynı çok sert vuruyorlar iğneyi kavga etmiştim birkac kere ama haklıydım 😅
- +1 yıl
yok canısı aa öyle şey olur mu ( çaktırma ) :D :D evet kesinlikle öyle bazı hemşireler var iğne yapmıyo damarını söküp kaç metre damara sahipsin ona bakmaya çalışıyor sanki isyan etmemek elde değil :D sen varya sen çok yufka yürekli hatun çıktın :D dıştan cadı yaklaşınca içinde masum bir kedicik yatıyor :D
- +1 yıl
Teşekkürler 😅oyle olması gerek severek yapmak gerek meslegini insanın neyse ben biraz şekereleme yapayım bu tuhaf ama hoş sohbet için ayrıca teşekkürler 😅 sinsi adam iyi geceler kendine iyi bak
- +1 yıl
elbette öyle her insan sevdiği mesleği severek yapmalı bir meslekte sevgi yoksa o ömrünü bitiriri nsanın :D al işte hep bir kaytarma peşinde :D asıl ben teşekkür ederim güzel sohbetin için iyi geceler ayarsız hatun sende tatlı rüyalar :D
- +1 yıl
vay sonunda seni görebildik seni he öyle mi :D güzel hatunsun çok tatlı kahkaha atıyosun :D
En İyi Cevaplar
+1 yılBu teklifi reddedemeyiz. Güzel olmasanız bu çıkışı yapmazdiniz ayıkiz yane
00 Yorumla
Koy gitsin
01 Yorumla- +1 yıl
Demi ya 😅😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Siz bilirsiniz ben bilemem.
00 Yorumla
+1 yılBen olsam yapmam yapan da var yani sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılfazla ilgilenen beyler olur, sen bilirsin :)
00 Yorumla
+1 yılSen göster bana ben söylerim 😂
02 YorumlaDaha seninde pp yok 😅
- +1 yıl
Beni boşver konu ben değilim 😂😂
+1 yılYap senide görmüş oluruz
01 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel gülüyosun sen :)
+1 yılÖzgüvenin varsa yaparsın
03 Yorumla- +1 yıl
Özgüvenle ne iligisi var pardon ama
- +1 yıl
Helal kız
- +1 yıl
Özgüvenle iligisi yoktu Yani sagol yinede
Yap lan sıkıyorsa hadi lan😂
07 Yorumla- +1 yıl
Hoopppla gazla çalışmıyoruz 😅😅
- +1 yıl
gazla çalışmıyoruz sjsjsj
- +1 yıl
😅sagol
Coktandır burda mısın?
119 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Üyelik Tarihi 19.6.2017 haklısın 1 hafta
- +1 yıl
Sjsjsjs😅😅😅😅 sensin
- +1 yıl
Tamam ışte birşey demedim yani ne var ki
- +1 yıl
Sadece paylaşım yapmıyordün girip çıkıyordün oyle
- +1 yıl
Yoo bir iki saniye girip çıkıyordum
- +1 yıl
Sen sor diye Allahım önceden öyleydi önceden soru yazmasaydim sen Şu an yorum yapamazdın😩
- +1 yıl
Derken?
- +1 yıl
Şaka mısın kardeşim bir soru sorduk altı üstü be
+1 yılHatrımız kalır, lütfen yap
01 Yorumla- +1 yıl
Eksik kalsın senin hatrın
+1 yılIşte buna gülmek zorundayım🤣🤣🤣
02 Yorumla- +1 yıl
Çok yaşa
- +1 yıl
ya da vazgeçtim Çok yaşa sjsjsj
ayarsızmısın kızım sen hahahahah
01 Yorumla- +1 yıl
he anan babam he 😅😅
+1 yılBence yap
01 Yorumla- +1 yıl
Demi ya
+1 yılYapta bı gorelım artık senı😬
02 Yorumla- +1 yıl
Dur bakalım yapcam bu gidişle😅😅
- +1 yıl
Hala yapmamıssın😃
+1 yılYap ve seni tanımak isteriz
00 Yorumla
+1 yılyap kanka sjsjsjs
01 Yorumla- +1 yıl
Tm knka hahaha
yap neden yapmıyosun
05 Yorumla- +1 yıl
Bilmem sanal ortam ondan
- +1 yıl
sen öyle diyorsun ama iki sene önce çok fake hesabım açıldı ve polislik ettim hepsini 😎
- +1 yıl
Aynen
+1 yılsen bilrsin
02 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorummuşşş
- +1 yıl
peki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok şaapmaya gerek yok gibi sanki.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayırlı olsun
- Diğer konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılYap yap
00 Yorumla Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yap gitsin
00 YorumlaAyarsizsin şampiyon
00 YorumlaNe halin varsa gör
01 Yorumla- +1 yıl
okeyyy
+1 yılYap bakalım.
00 Yorumla
+1 yılYap hatun djdjjd