• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Diğer

Fotoğrafımı pp resmî yapsam mı acaba?

ayarsiz_hatun
ayarsiz_hatun Takip Et
Xper 4 Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Çoktandır burdayım hiç pp yapmadım yapsam mı acaba 😅 kararsız kaldım gençler sizce yapayım mı 😅?
Güncellemeler
+1 yıl
Sonunda yaptım 😅😅
Fotoğrafımı pp resmî yapsam mı acaba?
Fotoğraf Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• efkanfaydali
    efkanfaydali Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

yap tabi hemen gazetelere düşecektir kizsoruyor da takılan ayarsiz_hatun deşifre mi oluyor şok şok şok kimliği sonunda açık etti işte ayarsiz_hatunun gerçek halleri az sonra

0
    42 Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Neresine gülcektik pardon ama iki sene önce çok fake hesabım açıldı gerçi yakindakilerim yaptı ama olsun polislik ettim hepsini ve bu yaptığın soguk şaka bile değil mide bulandirci

Yorumla
    • efkanfaydali
      efkanfaydali
      +1 yıl

oha utanmasa seni mahkemeye vercem dava edicem dicek hahahahahaha :D çok ciddiye alıyorsunuz bu sosyal medya olaylarına ya :D

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Fake hesaplarım yüzünden karakolluk olan bendim artı bence sen cok ciddiye almışsın destan gibi yazmissin gerçek hayatımı ve fotoğraflarımı etki altına alıyorsa çok ciddiye alırım sosyal medyayı

Yorumla
    • efkanfaydali
      efkanfaydali
      +1 yıl

bu yazının neresi uzun Allah aşkına sen niye bu kadar asabisin yahu anlamıyorum cidden yaşının hakkını ver biraz bu asabilik iyi değildir söyleyim benim bile fake hesaplarımı açanlar var bir sürü şikayet eder oturururum arkama bu kötü bir durum değildir rahatsız olabilirsin ama stres yapıpta kendine zarar vermenin bir manası yok + olarak kendini fazla beğenmiş birisin kusura bakma bir insan gelipte burada pp mi kendi fotoğrafım yapmadım yapsam mı acaba diye sorup insanların yorumlarına göre yaşıyorsan kendin için yaşamıyosundur demektir insanların dediklerini değil kendi isteklerini yapmanı öneririm

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Şimdi yaşımla ne ilgisi var anlamadım neyse ben sadece soru sordum ve sağolsunlar arkadaşlar yorum yaptı kararsız kaldığım için altını çiziyorum kararsız kaldigim için ve haklısın bu yaptigin yorum o ilk yaptigin yorumu döver sjsjsj😀

Yorumla
    • efkanfaydali
      efkanfaydali
      +1 yıl

ahahahah yok yani yaşın genç mutlu olmanın keyfini çıkar bu yaşların değerini bilmez isek bir daha ne zaman bileceğiz demektir istedim :D ilk yorumuma bak canım sıkıldığı için hiç girmeden anasayfadan direk yorum atıp kaçıyorum o yüzden o an sen denk geldin öyle yazdım amacım seni kızdırmak filan değil eğlenmekti :D

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Ayol ne kızcam 😅 adımın hakkını veriyorum sadece ama gerçekten başıma öyle bir olay geldi korkuyorum fotoğraf atmaya 😅😅

Yorumla
    • efkanfaydali
      efkanfaydali
      +1 yıl

ahahahaa kesinlikle ayarsız bir hatun olduğun ortada :D çalınması iyidir ne kadar güzel bir hatun olduğunu ortaya koyuyorsun demektir kötü yönlerini değil arada iyi yönlerini de düşünmelisin bak çalan kişi bir nevi iltifat etmiş sana :D

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Evet ama onun yuzunden markete çocuğun birisi arkamdan yelizzzz diye bağırdı 😂 ve marketten çıkarken kolumdan tutup aşkım affet çok uzattin dedi 😂😂 ben şok ilk soluk aldığım yer karakol evet hakkını veririm adimin☺☺

Yorumla
    • efkanfaydali
      efkanfaydali
      +1 yıl

yok daha neler :D bak bu fazla olmuş şimdi kabul edelim sana da hak verdim şu an :D çocuğa üzüldüm bir fake ile sevgili olup gerçeğini gördüğünde yaşadığı duygu neydi acaba sen dikkatli ol öyleyse bu kadarını düşünmemiştim iyi yapmışsın cidden merak ettim seni favorilere alıyorum pp koyduğunda bakacağım :D

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Takipte kal o zaman atcam ama haberlere çıkmayı da istedim o denli 😅 ve çocuk inanamadı kendi kendine kızdı durmadan 😅

Yorumla
    • efkanfaydali
      efkanfaydali
      +1 yıl

takipteyim xper konusunda çömez olduğumdan mesaj bırakamadım :D hahahaha onu ben ayarlıcaktım sonra baktım ayarsızsın korktum biraz :D bence yazık olmuş çocuğa da yani oda malmış emin olmadığı bir insanla niye muhabbeti uzatıyorsa :D yalnız şu an konuşmalara baktımda çok sağlam bir kavga ve atışmadan nereye gelmişiz efsane dönüşüm :D

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

O konuda bende çömezim boşver 😅aynen ya biz saç başa kavga edecektik nereye geldi konu 😅insan çıktığı kişinin numarasini almaz mi bu çocuk onu bile almamış 😅😅 yaziktir ya ya kork benden 😅

Yorumla
    • efkanfaydali
      efkanfaydali
      +1 yıl

saç baş kavga şlkfşksşfkdşkflsd ahahahahah ben kaçardım senden kavga etmem merak etme :D yani oldukça mantıklı numara alır görüntülü görüşür ne bileyim bir hareket ister yap bunu filan der :D sen benden kork bende az sinsi sayılmam :D

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Vay be sinsisin demek himim dikkat etmek gerekli o zaman 😅zaten ya kaçacaksın ya da uçacaksın benle kavga ediyorsan bşka çaren yok çok pis kavga ederim aman malmiş oda karakola gittik daha o fakemle konusyordu😅😅

Yorumla
    • efkanfaydali
      efkanfaydali
      +1 yıl

ya sinsi denilmesinin sebebi aşırı mutlu yaşayan bir insanım ondan olsa gerek bu kadar mutlu eğlenceli yaşayamazmış bir insan ondan sinsilik var sende derler :D hahahahahhaha bak sen şuna bak hem aşırı atarlı hem kavgacı senle kavga etsek kesin tırmıklarsın bir kedi ruhu sezdim :D yani nasıl bir yokluktaysa fake make gider demiş :D

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Bak dogru bildin ayakta alkışlıyorum kavga ederken tırnaklarımı çok kullanırım 😅bey sinsi 😅
      onunki nefes alsın yeter gibi birseydi😅😅

Yorumla
    • efkanfaydali
      efkanfaydali
      +1 yıl

gülücüklerinden ve sözlerinden azıcık kedi ruhu sezdim sende oradan geliyor zaten uzun tırnaklı ayarsız hatun seni :D ama eğlencelisin tuttum :D yani erkeklerin çoğu öyle zaten profil fotoğrafı koyman yeterli şu an 1 tane pp koysan bildirim sayın +99 olacağında hepimiz hem fikiriz :D

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

tamam yarın en cici fotoğrafimi koycam😅şok şok şok sonunda kimliğini ifsa etti dersin ve akşam ana haberlere çıkmak isterim 😅yada hayır isimle gündeme gelmek istiyorum 😅😅

Yorumla
    • efkanfaydali
      efkanfaydali
      +1 yıl

merakla bekliyoruz ayarsız kedi :D ahahahha tamamdır o bende direk manşete koycaz seni :D aa olur mu öyle şey bütün kamuoyu senin kendini göstermeni bekliyor bak olmaz insanlara bunu açıklamamız gerekiyor :D

bak ben de link paylaşamıyorum xper im tutmuyor ama şunları birleştir benim nasıl insan olduğumu anlıcaksın :D aradaki boşlukları sil :D

https:// i. hizliresim. com/ BzkVRL. jpg

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

aay çok kafa adam çıktın iyiymiş bu kafa iyi kafa tam benim kafa dengesiz 😅 normal insanlardan kibar kibar konuşunca kendimi kasiyorum ya da kasamiyorum olmuyor ışte 😅😅o zaman yarın akşam anahaberinde kendimi görmek istyorum

Tamam silerim 😅

Yorumla
    • efkanfaydali
      efkanfaydali
      +1 yıl

ahahahahahah bendede var dengesizlik kedni resmimdi attığım baksaydın çok iyi anlardın :D aaa senin gibi popüler bir hatun nasıl kasılır :D tamamdır merakla bekliyoruz ayarsız seni :D

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Korktummm 😅😅gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalakaldım 😅😅karşımdaki çok kibar olunca ister istemez oluyor 😅 bu fotoğraf sana mi ait ya 😅😅

Yorumla
    • efkanfaydali
      efkanfaydali
      +1 yıl

ahahahah aa niye korkuyosun :D evde yemek yaparken ben hep böyleyim :D bak bak sen şuna bizim ayarsiz atarlı hatunun utangaç yerleri de var mış yeni öğreniyoruz noldu o ilk mesajda ki atarın he :D ahahhaa :D evet bana ait bakma bu hiç bir şey başta dediiğim gibi evde yemek yaparken girdiğğim halleri görsen hortlak gibi ah :D

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

vay o mutfağın haline o duvarların dili olsada konuşsa 😅😅bizim meslek zaten çok konuk hergün o kadar insan geliyor hasta olarak onların içinde kibar birisi olunca içimdeki kamyoncu mahmutu ortaya çıkarmak istemiyorum 😅😅

Yorumla
    • efkanfaydali
      efkanfaydali
      +1 yıl

yok ya sende naptın aslında iyi bir aşçı sayılırım hobilerimdir canım bir şey çekmesi yeterli her saat yaparım :D aa sen hemşire misin yoksa :D ahahahahahah eyvah eyvah benim gördüklerimi onlar görse hastaneye gelmemek için bir daha hasta olmazlar :D

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Evet liseden çıktım kendimi hemşire olarak buldum 😅bende anlamadım ama hatalarımızâ ayarlı giderli yüzümü gostermiyorun sevecen kiz olarak görünüyorum 😅bende iyi yemek yaparım ama en güzel yerim 😅😅

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Hatalarimiz nedir ya 😅😅 kendimden soğudum hastalarimiza 😅😅 hasta he oldu sanırım bu düzeltim seysi daha beter bozuyor 😅😅

Yorumla
    • efkanfaydali
      efkanfaydali
      +1 yıl

vay vay vay hem hemşire hem güzelsin öyleyse iğneli ve tırnaklı :D ben sana boşa kedi demiyorum uzaktan cici sevilesi cici diyilesi bir kızdırdın mı kediler gibi kışşşşşşşşşşşşşşşıvv :D :D :D ooo hamaratım diyorsun yani :D ah yeme deme bana bende yerim gece gündüz gece 3 te canım pasta çekip yapmaya çalışıp deli gibi gömüldüğümü bilirim sporumu kötü etkileyen bir sorun ama olsun yemiceksek neden yaşıyoruz dimi? hayatta en güzel şey yemek yemek sanırım :D

Yorumla
    • efkanfaydali
      efkanfaydali
      +1 yıl

aahahaha sen telefondan mı yazıyorsun yoksa? :D hasta deme ya bak bende hastayım üstümde yorgan elimde peçete bir yandan yazıyorum grip oldum lanet olsun :D

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Öyle derler güzelsin diye ama 😅😅kendimi cadı gibi hissediyorum ay pasta mi dedin çilekli olacak bide ooff canım gitti Şu an nöbeti birakip nöbetçi pastahaneciye gitcem 😅😅yemek yemek kadar muhteşem birşey yoktur ya

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Mslf elimde telefonla dolaşıyorum öyle odaları 😅sonra ilgilenmiyorlar demesinler diye 😅hadi ya geçmiş olsun 😅 garip zordur

Yorumla
    • efkanfaydali
      efkanfaydali
      +1 yıl

bak sen şuna bak :D frambuazlı olacak frambuaz gibisi yok bence :D gece gündüz yiyebilirim :D ha sen bir de nöbettesin şu an :D :D bak bak şuna hastalar bekliyo kendisi kaytarıyor seni seni hangi şehirdesin ki :D yok tabi olamaz da yemek = sevgi aşk hepsi :D dolaşıyorum diyo kaytarıyorum demiyor da :D gribim diyorum garip diyo bak ya :D

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Frambuzalı mi dedin can evimden vurdun sen Şu an beni bursadayim ben 😅uyuyor hastalar uyandirim mi 😅ne yapsak yaranamiyoruz zaten valla

Yorumla
    • efkanfaydali
      efkanfaydali
      +1 yıl

evet en sevdiğim pastadır kendileri :D 1 yuvarlak pasta olacaktı şimdi hadi bak yarısını seninle paylaşıyordum ne yenirdi be :D aa yakın yerde hemşireymişsin :D ahahahah uyandırıyım mı yok uyandırma masal oku nenelerimize mışıl mışıl uyusunlar :D yaranamazsınız tabi siz onların korkulu rüyasısınız çünkü :D şuna bak ya onca konuş takip bile etmemiş :D

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Kap gel o zaman pastayı aaa ben konuşmaktan takip etmeyi unutmuşum 😅😅zaten yaşlı teyzeler dedeler bebek gibi oluyor ya bizimde sonumuz öyle olacak 😅😅

Yorumla
    • efkanfaydali
      efkanfaydali
      +1 yıl

getiririm demek ki sen atarlansan 1 frambuazlı pastaya her şeyi unutursun :D zaaflarını buldum bak sinsice oldu bu :D :D :D :D evet bizde onlar gibi tatlı pofuduk şeyler olcaz bir gün o yüzden şuanların tadını cıkarmamız lazım değil mi :D neşeli insan bulmak cidden zor :D

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Ama aa sen sandığımdan daha sinsi çıktın 😅insan kiyamiyor da kimi meslektaşlarım var insan değiller it aynı çok sert vuruyorlar iğneyi kavga etmiştim birkac kere ama haklıydım 😅

Yorumla
    • efkanfaydali
      efkanfaydali
      +1 yıl

yok canısı aa öyle şey olur mu ( çaktırma ) :D :D evet kesinlikle öyle bazı hemşireler var iğne yapmıyo damarını söküp kaç metre damara sahipsin ona bakmaya çalışıyor sanki isyan etmemek elde değil :D sen varya sen çok yufka yürekli hatun çıktın :D dıştan cadı yaklaşınca içinde masum bir kedicik yatıyor :D

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Teşekkürler 😅oyle olması gerek severek yapmak gerek meslegini insanın neyse ben biraz şekereleme yapayım bu tuhaf ama hoş sohbet için ayrıca teşekkürler 😅 sinsi adam iyi geceler kendine iyi bak

Yorumla
    • efkanfaydali
      efkanfaydali
      +1 yıl

elbette öyle her insan sevdiği mesleği severek yapmalı bir meslekte sevgi yoksa o ömrünü bitiriri nsanın :D al işte hep bir kaytarma peşinde :D asıl ben teşekkür ederim güzel sohbetin için iyi geceler ayarsız hatun sende tatlı rüyalar :D

Yorumla
    • efkanfaydali
      efkanfaydali
      +1 yıl

vay sonunda seni görebildik seni he öyle mi :D güzel hatunsun çok tatlı kahkaha atıyosun :D

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Ayıkolanbebe
    Ayıkolanbebe Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 34%
    +1 yıl

Bu teklifi reddedemeyiz. Güzel olmasanız bu çıkışı yapmazdiniz ayıkiz yane

0
    0 Yorumla
  • latteeeee
    latteeeee Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 39%
    +1 yıl

Koy gitsin

0
    1 Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Demi ya 😅😅

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

22

Cevap

• fairtail
    fairtail Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 58%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı.

Siz bilirsiniz ben bilemem.

0
    0 Yorumla
  • Bir1iki2üç3456
    Bir1iki2üç3456 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 54%
    +1 yıl

Ben olsam yapmam yapan da var yani sen bilirsin

0
    0 Yorumla
  • YalnızSincap
    YalnızSincap Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 47%
    +1 yıl

fazla ilgilenen beyler olur, sen bilirsin :)

0
    0 Yorumla
  • Melankoli55
    Melankoli55 Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Sen göster bana ben söylerim 😂

0
    2 Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun

Daha seninde pp yok 😅

Yorumla
    • Melankoli55
      Melankoli55
      +1 yıl

Beni boşver konu ben değilim 😂😂

Yorumla
  • Bitekniker
    Bitekniker Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37 , eic 36%
    +1 yıl

Yap senide görmüş oluruz

0
    1 Yorumla
    • Bitekniker
      Bitekniker
      +1 yıl

Ne güzel gülüyosun sen :)

Yorumla
  • IKimbuKimm
    IKimbuKimm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Özgüvenin varsa yaparsın

0
    3 Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Özgüvenle ne iligisi var pardon ama

Yorumla
    • IKimbuKimm
      IKimbuKimm
      +1 yıl

Helal kız

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Özgüvenle iligisi yoktu Yani sagol yinede

Yorumla
  • Sipruss
    Sipruss Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

Yap lan sıkıyorsa hadi lan😂

0
    7 Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Hoopppla gazla çalışmıyoruz 😅😅

Yorumla
    • Sipruss
      Sipruss
      +1 yıl

Yemedi dimi mpmgmgmgmgm😂

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

gazla çalışmıyoruz sjsjsj

Yorumla
    • Sipruss
      Sipruss
      +1 yıl

Takip at bakalım 😋

Yorumla
    • Sipruss
      Sipruss
      +1 yıl

Atamazki 🙄

Yorumla
    • Sipruss
      Sipruss
      +1 yıl

Kanka çok iyisin lan😎😎😍😍😍😘😘😘😘

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

😅sagol

Yorumla
  • Mafiya30
    Mafiya30 Takip Et
    Guru Yaş: 26
    +1 yıl

Coktandır burda mısın?

1
    19 Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • Mafiya30
      Mafiya30
      +1 yıl

En fazla 1 hafta burdasındir
      Çünkü 2 xpersin

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Üyelik Tarihi 19.6.2017 haklısın 1 hafta

Yorumla
    • Mafiya30
      Mafiya30
      +1 yıl

Tabiki haklıyım

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Sjsjsjs😅😅😅😅 sensin

Yorumla
    • Mafiya30
      Mafiya30
      +1 yıl

Uyelik tarihin önemli değil
      Önemli olan siteyi ne kadar kullandığin😉

Yoksa ben 2015 te üyelio acsam ve 2018 kullanmaya başlasam 3 yıl kullanmış mj oluyorum

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Tamam ışte birşey demedim yani ne var ki

Yorumla
    • Mafiya30
      Mafiya30
      +1 yıl

Çoktandır burdayım dedin ya hani , ondan bunları söyledim

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Sadece paylaşım yapmıyordün girip çıkıyordün oyle

Yorumla
    • Mafiya30
      Mafiya30
      +1 yıl

Görüs yazmiyor muydun?

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Yoo bir iki saniye girip çıkıyordum

Yorumla
    • Mafiya30
      Mafiya30
      +1 yıl

Niye giriyorsun ki o zaman
      Görüs yazmiyorsun
      soru paylaşmiyorsum
      Amaç ne?

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Sen sor diye Allahım önceden öyleydi önceden soru yazmasaydim sen Şu an yorum yapamazdın😩

Yorumla
    • Mafiya30
      Mafiya30
      +1 yıl

Neyse hoşgeldin siteye

Yorumla
    • Mafiya30
      Mafiya30
      +1 yıl

Tebrikler , büyük başarı..

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Derken?

Yorumla
    • Mafiya30
      Mafiya30
      +1 yıl

Fotoğraf koymuşsun
      Hayatımda bundan büyük bir başarı görmedim

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Şaka mısın kardeşim bir soru sorduk altı üstü be

Yorumla
    • Mafiya30
      Mafiya30
      +1 yıl

Işte bende altüstü bir şaka yapıyorum
      Neden hemen alindın

Yorumla
  • Leventovskii
    Leventovskii Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl

Hatrımız kalır, lütfen yap

0
    1 Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Eksik kalsın senin hatrın

Yorumla
  • Sennkimsin
    Sennkimsin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26
    +1 yıl

Işte buna gülmek zorundayım🤣🤣🤣

0
    2 Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Çok yaşa

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

ya da vazgeçtim Çok yaşa sjsjsj

Yorumla
  • sealife32
    sealife32 Takip Et
    Yoda Yaş: 54
    +1 yıl

ayarsızmısın kızım sen hahahahah

0
    1 Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

he anan babam he 😅😅

Yorumla
  • pleasedaddy
    pleasedaddy Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 31%
    +1 yıl

Bence yap

0
    1 Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Demi ya

Yorumla
  • Picin_Teki
    Picin_Teki Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Yapta bı gorelım artık senı😬

0
    2 Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Dur bakalım yapcam bu gidişle😅😅

Yorumla
    • Picin_Teki
      Picin_Teki
      +1 yıl

Hala yapmamıssın😃

Yorumla
  • Nedirnedegildir86
    Nedirnedegildir86 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

Yap ve seni tanımak isteriz

0
    0 Yorumla
  • Hayalet_Casper
    Hayalet_Casper Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

yap kanka sjsjsjs

0
    1 Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Tm knka hahaha

Yorumla
  • Japon3535
    Japon3535 Takip Et
    +1 yıl

yap neden yapmıyosun

0
    5 Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Bilmem sanal ortam ondan

Yorumla
    • Japon3535
      Japon3535
      +1 yıl

bişey olmaz sanki fotoğrafından yerini mi tespit etcekler :D

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

sen öyle diyorsun ama iki sene önce çok fake hesabım açıldı ve polislik ettim hepsini 😎

Yorumla
    • Japon3535
      Japon3535
      +1 yıl

orasını bilemem o zaman koymazsın

Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • yenicocuk95
    yenicocuk95 Takip Et
    +1 yıl

sen bilrsin

0
    2 Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

Güzel yorummuşşş

Yorumla
    • yenicocuk95
      yenicocuk95
      +1 yıl

peki

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Çok şaapmaya gerek yok gibi sanki.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayırlı olsun

Yorumla
  • Asknedencanyakar_
    Asknedencanyakar_ Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Diğer konusunda 13,4b cevap paylaştı.

Yap yap

0
    0 Yorumla
  • Hooligans
    Hooligans Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Yap gitsin

0
    0 Yorumla
  • yofiyofi
    yofiyofi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Ayarsizsin şampiyon

0
    0 Yorumla
  • B4DBOY
    B4DBOY Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28
    +1 yıl

Ne halin varsa gör

0
    1 Yorumla
    • ayarsiz_hatun
      ayarsiz_hatun
      +1 yıl

okeyyy

Yorumla
  • KızgınKırbaç
    KızgınKırbaç Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Yap bakalım.

0
    0 Yorumla
  • yanlışımvarsadüzelt
    yanlışımvarsadüzelt Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Yap hatun djdjjd

0
    0 Yorumla
  • AşklıkOyunları
    AşklıkOyunları Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Yap yap

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Fotoğrafımı pp resmî yapsam mı acaba?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Fotoğraf koymalı mıyım? 27 cevap verildi
Fotoğraf çekilemem? 9 cevap verildi
İnstagramda foto atmaya cekiniyorum? 10 cevap verildi
İnstagrama fotoğraf atacağım? 9 cevap verildi
Fotoğrafım kullanılır mı? 7 cevap verildi
Fotoğraf çekinirken düzgün poz verebiliyor musunuz? 20 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir ilişkide her şey yolunda görünürken partnerin aniden ortadan kaybolursa ne yaparsın?
  • Anayasa Mahkemesi’nin süresiz nafakayı iptal etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sabah insanı mısın, gece kuşu mu?
  • Öfkenizi nasıl dindirirsiniz?
  • Yaptığın işe göre, sen ne erkeği veya kadını olurdun?
  • Türkiyede hangi bölgedensiniz aslen?
  • Ömrünün sonuna kadar beyaz saten giysiler, ya da pembe sportif giysiler giymek zorunda olsan hangisini seçerdin?
  • Hayatınızda gerçekten güvenebildiğiniz biri var mı?
  • Patlıcan hariç bunlardan hangisini yersin?
  • 04.32 geceye bir şarkı bırakalım. Bir çift kulaklık sınırsız hayal gücü?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨