TIRNAK BATMASI?

Beyler Bayanlar bir yardım edin 2 ayak baş parmağımdada tırnak batması var sağ ayağımda 1 senedir var sol ayağım geçen sene batmıştı kesmiştim kendim yaz tatilinde tekrar batmaya başladı sağ ayağım gibi oldu ortopedi ye gitmiştim daha önce doktor 3 tane iğne vurup yapacam dedi 2x3=6 iğneye dayanamam deyip operasyon odasından döndüm 1 iğne olsa sıkarım dişimi dayanırımda 10 kişi tutması lazım 6 tane iğne yemem için bide yani genetik olduğundan 2-3 ay sonra tekrarlayacak kendim düzeltirim daha iyi dedim bu sağlık sektörü neden gelişmiyor bu kangrene kadar kemik iltihabına kadar gider yani insan bir sprey yapar bişey yapar bu tırnak batması hayatımı mahvetti yaşama sevinci bırakmadı illet eskiden dışarı çıkıp akşama kadar gelmiyodum 2 senedir dışarı çıkamıyorum ekmek almaya gitsem yolda gören neden dışarı çıkmıyosun falan filan diyor top oynayamıyorum bırak topu koşamıyorum bile okulda bide biri basınca bişey de diyemiyosun içimden sövüyom o nabsın bilerek mi yapıyor her yolu denedim pamuk sıkıştırdım yok aparat aldım iltihaplı diye girmiyor içine tırnağın üstünde et var çünkü neyse önerisi olan yazsın boş yapmayın yok çektir falan diye evde bir çözümü varsa veya kesin bir tedavisi varsa yazında bilelim
Güncellemeler
+1 yıl
Genetiğinede iltihabınada tırnağınada ulan ne illet bişey şimdi birinin batan yerini çıkardım psikolojikmen bir rahatlama geldi ama bence geçmeyecek sabah belli olur geçti mi geçmedi mi inşAllah geçerde en azından birininden kurtulurum
TIRNAK BATMASI?