Hayirli bir sey icin ve ya aradaki soguklugu gidermek icin biriyle falan..
Sizler de yorum yapin
Allah buyuk 😣🙏🙏
Sizler de yorum yapin
Allah buyuk 😣🙏🙏
Bn medrese de 3 sene okudum benim annemle babamın arası iyi değildi hep kavga ediyorlardı yazarı İsmail ağa cemaatinden Havva... idi o kitapta bir tarih vardı sabah namazindan sonra (sayısını hatırlamıyorum bakmam lazım ) besmele serifeyi okuyup suyun içerisine üfleyip esmere icirilirse aradaki huzursuzluk kalkar diye yaptım ve anneme verdim oda babama içirdi Allah şahit fazla bizaman geçmedi baktım babam annemi aşkım diye kaydetmiş Allahım sana sonsuz Hamdi senalar olsun 😊isterseniz tm olarak sayıyı öğrenip söyleye bilirim
@Fulya1209 rast gele mi denk geldin bu soruya yoksa arastirdin vs? Ben de arastirir sorarim hep
@Fulya1209 tamam eve gidince öğrenir yazarım
@Fulya1209 786 adet bismillahirrahmanirrahim okunup suya üflenirse bir iznillah eşler arasında muhabbet hasıl olur.2 dikkat edilmesi gereken husus var 1. si sayıya dikkat edin bir eksik ya da bir bir fazla olmasın bu sayılar kapının anahtarına benzer bir eksik ya da bir fazla olursa kapı açılmaz 2. si işe lütfen içinizde acaba olurmu diye bişi olmasın iman edin sonuçta Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla diyorsunuz bn bizzat denedim ve çok şükür annemle babamın arası düzeldi
sevgilinle aranı düzeltmek için zikir çekcen belli ki ama sevgili yapmanın günah olduğunu bilmiyorsun sanırım
Ya Vedud esmasini cok cekince kendi cinsinin ve cinlerin de dikkatlarini uzerine cektigini okumustum.
Cevap
3Cevap
99 esmayıda oku kalpten.
İnşallah Dileğin Tutulur 😊
Will you still love me in the morning
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar