Evimde garip şeyler oluyor nolur bir bakın?

Arkadaşlar yeni bir eve apt dairesine taşındım 1+1 küçük bir daire. Tek kalıyorum 24 yaşındayım. Eve taşınırkende bir suru aksilik vs oldu inanın 6 ayda anca yerleşebildim. Yemin ederim her işim ters gidiyor çıktıgımdan beri. Bir şirkette güzel bir konumda iyi maaşımla çalışıyordum işten atıldım. Sevgilimden ayrıldım. ve garip şeyler oluyor. Neredeyse sebepsiz yere tüm arkadaslarımla aram açıldı alakalı alakasız hepsiyle. Ve yemin ederim eve gelen kimse yok görüştüğüm bir iki kişiyle ayda yılda bir oda dışarıda cafede vs görüştüm. Evde benden BAŞKA KİMSE YOK! gecen haftalarda birşey farkettim. iç çamaşırlarımın oldugu baya içte kuytu bir kısım var dolapta çoraplarım vs orda. Tüm külotlu çoraplarımın ayak kısımları böyle bilekten kesik. yemin ederim bir gram abartmıyorum hepsinin ve makasla kesildiği belli izi var eşit hep aynı yerden yırtılma vs yok. Ve eve benden başka gelen yok ayrıca uyurgezer değilim öyle fantezilerim yok. Annemi çağırdım bende kalması için ve o kesik olanları toplayıp çöpe attım üstünde durmadım. Annem varken birlikte pentiden külotlu çorap aldık ve daha paketi ambalajıüstünde duran çoraplarda aynı şekilde kesik. Anneme söyledim sordum yani geceleri uyanıp geziyormuyum diye annem hayır öyle olsa anlardım imkanı yok dedi. Neyse bir süre geçti bir arkadaşım geldi kendisi 33 yaşında. Odamda o yatıyor salonda ben. Gecenın ortasında uyandı yanıma koştu kan ter içinde kekeliyor. Su vs verdm ettim noldu falan anca kendine geldi odan da bir adam gördüm yatagın başucunda dedi size yemin ediyorum bakın abartmıyorum. İlk inanmadım rüyadır vs dedim ama anlattıgına göre yataktan atmış kendini odadan çıkarkende yatagın baş ucunda arkası dönük duruyormuş. Üstünden 1 ay geçti hemen hemen ve gecen gece yine eşyalarımın kesildiğini gördüm. Arkadaslar kafayı yicem gerçekten neler oluyor LÜTFEN. dalga geçmeden gerçekten ilgilenen yazsın yalvarırırım ne yapılır bilmiyorum korkuyorumda annemde evde korkuyor aynı zamanda. Oda gergin.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar 1. si ev gğvenlikli yani sapığımın olma ya da eve girme ihtimalı yok paso evdeyim işten çıktım zaten.
2. si sözleşmem var 1 senelik daha çıkamam kanunen.
3. sü benden önce oturan kişiyi sordurtturduk iki kardeş kalmış eve taşındıktan 1 ay geçmeden apar topar çıkmışlar. Hatta boş eve 1 senelik peşin kirayıda vermişler düşünün. napıcam bilmiyorum
Evimde garip şeyler oluyor nolur bir bakın?