2. si sözleşmem var 1 senelik daha çıkamam kanunen.
3. sü benden önce oturan kişiyi sordurtturduk iki kardeş kalmış eve taşındıktan 1 ay geçmeden apar topar çıkmışlar. Hatta boş eve 1 senelik peşin kirayıda vermişler düşünün. napıcam bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer evinde 3 harfliler var size büyü yapmışlar ve 3 harfliler sizin eve dadanmış , sen büyük ihtimal pis geziyorsun abdestsiz geziyorsun ahlaksız işler karıştırdınmı bilmiyorum ama temiz olana temiz eve , dua okunan eve , namaz kılınan eve böyle şeyler giremez
Yalan söylüyor Sun yoksa senin için bu kadar yardımcı olan dil döken kişilere teşekkür etmeyi çok görmezdin pişman oldum
Bir çorabı açık bir yere koyun. O gün geldiğinizde bir değişiklik sezerseniz polise gidip şikayetçi olun. Gün içerisinde binaya giriş yapan herkes incelenir.
İmkanın varsa taşın oradan ve evin anahtarı emlakçıda ev sahibinde eski kiracı vs olabilir mi? Üç harfli vs ise neden sadece çoraplar kesiliyor işin ters gidiyor
Sanırım cin musallat olmuş o eve ya da sana hocaya falan git.
evden ayrıldıgımda ankaralıyım normalde ama İstanbul'da kalıyordum işten dolayı, kendi eviem döndüğümde hiiiç bir problem yok
O evde bir şey vardır o zaman
Cevap
17Cevap
Sana gerçek diyorum 2-3 yıl önce komik rüya gördüm uyandım ama gözlerim açık değil hala gülüyorum mutluyum ve kendimdeyim. Yemin ederim biri yüzüme dokundu eli 5 parmağını da hissettim etrafa baktım kimse yok. Geçen uyuyorum uyandım yatağı biri sallıyor hafif hafif. Geçen 3-4 gün önce hava sıcak bacağım dışarda yatakta uzanmışım tel ile uğraşıyorum bacağını biri okşuyor
Böyle şeyler ya büyü yoluyla olur ya da kötü bir şey yaptıysan ne bileyim sende büyüye karışmış olabilirsin falan. Hocaya git kesinlikle. İlk araştır ama bir gitmeden hepsine güven olmuyor. Şunu söyliyim gerçek bir hoca para karşılığı yapmaz bunu.
böyle seylere asla inanmam ama rahatsız isen evi terk edin ya da bir gece uyuma :)
yani cokda yapilicak bir durum yok
İki ihtimal var
1-Sapığın var bir nefes kadar yakınında seni takip eden ama sezilmeyen
2-Cin gruplarından biri sana musallat olmuş
#Hükümdar
ev güvenlikli. giremez kimse yani
çoraplar ne alaka peki
aslında aklıam geldi. Aylar önce annemle ikimizi eskiden kavgalı oldugumuz birisi çağırdı. Evine yemeğe barışmak için çok üzgünüm vs dedi ama inan hayatımın kazıgını atmıştırlar bize yani. Neyse annemle gittik biz kadın dediki ben çok acıktım yedim siz gelmeden buyrun falan dedi çorba koydu sadece çorba. Ayıp falan dedik hem çağırıyor hem kendi yemiş falan. Yemeğe yapmış olabilir mi sonraki gün aniden kesti ilişkisini. Evde annemle yaptıgımız hiçbir yemegi yiyemiyoruz inan saçma ama hep kıl çıkıyor oluk oluk annem artık mutafa girmiyor yaptıgımı her yemek çöpe gidiyor defalarca.
Durum vahim en yakın zamanda çözülmesi lazım zaten cin ilk aşamalarda seni korkutmaya çalışacak eğer imanın ve psikolojin sağlam ise bir problem olmayacaktır eğer evde nazar boncuğu fatma ananın eli gibi objeler var ise yok et ardına nazar ve cin suresini oku ve dinle ondan sonra uğramaz zaten
Evin anahtarını değiştir başkasında olabilir gece giriyordur
imkansız özel bir site.
O eve gelmek isterim severim böyle şeyleri kendi gözümle görmek isterim
isterseniz çorapların fotosunu koyucam ama kimseyi germek istemiyorum
Evle bir ilgisi yok.
Seni bir hocaya filan götürsünler.
Taşınmak daha sağlıklı gözüküyor ya eğer öyle bir imkanın varsa fazla durma ayrıl ordan,
Güvenlik şirketi arkdaşım var. Alarm sistemi kurduralım. Hatta kamera kurduralım. Kilidi değiştir.
Annen olmasin seni geri dondurmek icin eve
annen bişey gördü mü peki? bence o evden çıkın,
abdest alıp namaz kılmaya çalış, eminim yok olacak böyle şeyler
annemin dediğide evde huzursuz olduğu uyuyamadığı falan. Yani zorla resmen kalıyor.
muskam var boynumda dua okuyorum zaten inancımda var.
namaz falan kıl dua et, hiçbişey olmaz
Tek kelime madem boyle bir durum var tasin evden
sözleşmem var
Herhalde en doğrusu kamera yerleştirmen
Cinler var abdestsiz gezme
Büyü yapmışlar sana başkasında anahtar kimde var başka kirasının yerde olabilir mi sapıktır belki
taşınman en mantıklısı
Bölüyor orada şöyle hemen?
ne?
O evden taşın o evde büyü var umarım
Evını degıstır hemen
Taşın..
Kamera koy
korkarım
Taşın ordan
vesvese yapmayın
Hayirli olsun
Çarpılmışsın