Alışveriş & Hediyeler Saatin kurma kolu nasıl çıkartılır? eemmemememi Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bir noktaya bastırırnca çıkıyomuş ama bulamadım denedim de Saatin kurma kolu nasıl çıkartılır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 29,3b cevap paylaştı. Ayar pimini çıkar gadasi 1 1 Yorumla eemmemememi +1 yıl Kurma kolu işte onu soruyorum bend e Yorumla
Stawe Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl İlk başta ayarlama pimini çıkar 1 6 Yorumla eemmemememi +1 yıl Ayarlama pimi dediğin kurma kolu değil mi Yorumla Stawe +1 yıl Haa dur aynı şeyden bahsediyoruz galiba 😂 çekince çıkması lazım Yorumla eemmemememi +1 yıl Çekince tık ediyo ayarlanıyo saat komple çıkmıyo Yorumla Stawe +1 yıl m.youtube.com/watch buradan anlatıyor dakika 1.15den itibaren Yorumla eemmemememi +1 yıl Ayy çok teşekkür ederimm izlediğim diğer saatlerde farklı bir doktadaydı ama bu saatin mekanizması da elimdekinin aynı hemen oldu çok teşekkürler 💋💋💋 Yorumla Stawe +1 yıl Rica ederim ne demek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ayar pimini çıkar gadasi
Kurma kolu işte onu soruyorum bend e
İlk başta ayarlama pimini çıkar
Ayarlama pimi dediğin kurma kolu değil mi
Haa dur aynı şeyden bahsediyoruz galiba 😂 çekince çıkması lazım
Çekince tık ediyo ayarlanıyo saat komple çıkmıyo
m.youtube.com/watch buradan anlatıyor dakika 1.15den itibaren
Ayy çok teşekkür ederimm izlediğim diğer saatlerde farklı bir doktadaydı ama bu saatin mekanizması da elimdekinin aynı hemen oldu çok teşekkürler 💋💋💋
Rica ederim ne demek