*rkek arkadasım burada acemı bırlıgını yapıcakda nasıl bır yer benı arayabılırmı hıc konusabılırmı
Ve acemi birliği kac gun surer .
Ve acemi birliği kac gun surer .
arkadaşım benim acemi birliğim orası idi .ısparta güzel bir il .40 . piyade er eğitim alayıda bir eskerin ecemi birliği olabilecek en güzel yer .şu an hava orada çok soğuk demek isterim .ama 75 gün boyunca çok rahat bir dönem geçirecek .sadece komanto taburunda olmayacak ise çok iyi ve güzel .
rahat bir acemi eskerlik dönemi yaşayacak tek sıkıntısı soğuk olur ve senden uzak durmak olacak
yoo hayır diğer yerlere göre eğitimi zor değil .elbette zor zamanları olacaktır ama cannını sıkma .
seni her gün arama fırsatı olmayabilir ama telefonlara ulaşması hiç zor değildir .
rica ederim allah kavuştursun .
Piyade ise normal askerlik yapacak iyisi kötüsü yok hepsi aynıdır komando hariç o daha zordur.Acemilik 3 ay sürer meslekçi ise yani belgeli ve yeteneği olan bir mesleği var ise buna berberlik pastacılık eklenebilir o zaman 1 ay sonra usta birliğine geçirebilirler.
İsparta egirdir hep kotu duydum esimde orda yspmisti ama ne yaptysa antalyaya yoldlar
Komanda olmak istemyorm dems geceleri arkdaslra saldiryorm faln atmista atmis komando olmz dye yolmslar ins iyi yere duser dua edin
Cevap
8Cevap
Benim üni belgeleri göndermeyi unutmuş.Bana da bir mesaj gelmişti. Isparta komando birliğine şu şu tarihe kadar teslim olunuz diye.Sonra halletmiştim tecil işini gitmek zorunda kalmadım lakin kime ısparta desem "bipi yedin askerlik bitmez orda" demişti.Var sen düşün.
ilk bir kaç gün içinde arar ama kolay değil telefonda beklemek vs. çok daha güzel yerler var iyi bir yere düşmemiş malesef.ordan da muhtemelen gene benzer bir yere usta birliğine gidecek
şimdiki durumu bilmiyorum malesef :( ben 18 ay yapmıştım askerliği
o da sizin şansınız.:)
ıspartada acemilik yapan % 90 şırnak hakkari sınır gibi yerlerde yapıyor arkadaşım vardı orda yapan daha sonra bütün devreleriyle doğuya gitti
bilmiyorum ki bende yapmadım daha askerlik ama doğudaki arkadaşlarım ararlar yani belli olmaz düştüğü yere bağlı
ıspartanın neresine düşmüş merkezdemi ıspartada okuyorum
arkadaşlar ben fotoğrafçıyım TE. MÜC. EĞT. VE TATB. MRK. K. LIĞI 40 INCI P. EĞT. A. 3 ÜNCÜ P. EĞT. TB. 1 İNCİ P. EĞT. BL./ISPARTA MERKEZ çıoktı acemilik zormudur?
97/2 manga cavusu olarak gıdıcem bu arada silüstede avcı yazıyor sızce doğuya cıkarmıyım?
Isparta askerlik için sıkıntılıydı sanırsam
oranın*koyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar