Annen de kadın, kız kardeşin varsa o da kadın, eşin de kadın, kızın da olur belki bak.
Toplumda onları insan yerine koymasalar, selam verecek olsa hallenseler, en küçüğünden, dolmuşta para uzatsa bile şeytanca baksalar bu seni katil etmeye yetmez mi?
Kadınlar cinsel obje midir?
Belki, yalnızca eşinle evinde, malum zamanda. O kadar.
Onun dışında kadınlar cinsel obje değildir, olmamalılar.
yalan
neden zenginlere bişey demiyorlar da fakirlere diyorlar
üst tabakalar
bazılarının paket açılınca ortada cinsellik kalmıyor misal ben birine hayram kaldım zorlaya zorlaya yatağa atmayı başardım soydukca bir manzara çıktı midem bulandı hemen çıktım o yüzden yüze yapılan bakım ile içe yapılan farklı asıl cinsel obje içerde
gayet güzel gidiyordun olmadı
Hayır, sen anneni ve kız kardeşini cinsel obje olarak görüyor olabilirsin, fakat öyle değil.
O sizin abazanlığınız yüzünden kendi görüşünüz. Ben bu siteye cinsel rahatsızlığımı yazsam ''senin bana ihtiyacın var'' oluyorsa cevap, sorun sizin pis görüşünüzdedir ;)
Zengin adamın biri kızı rahatsız etse, cinsel tacizde bulunsa ve hatta tecavüz etse bile ona "sapık"denmez."Playboy, çapkın, yakışıklı" denir ama sapık denmez. Ama bunların aynısını fakir yapsa "sapık, tecavüzcü,"denilerek linç edinir. Kadın ile erkek eşit değildir ve hiç bir zaman olamazlar. Feministler hala kadın ile erkek eşittir desin ama öyle değildir. Neden bunları dediğimi söyleyeyim. Benim hayatım boyunca hiç arkadaş ortamım olmadı, kimse benle arkadaş olmadı, kimse beni arasına arkadaş olarak olmadı, benle kimse arkadaş olmak istemedi. İlkokulda millet öğle tatilinde arkadaşlarıyla takılırken ben ise okulda tek başıma oturup tostumu yiyordum. Bu olay liseye kadar sürdü. Lisede tekrara kalmıştım. Sırf fakirim ve kibarım diye benle dalga geçtiler, beni hor gördüler fakat aralarından bir kız çıkıp beni savunmuştu bu da benim hoşuma gitmişti çünkü hayatımda ilk kez kızın biri benle dalga geçmemişti. Ben kızla samimi arkadaş olmak istiyordum fakat kızın arkadaşları beni dışlayıp
O zaman erkekler de cinsel obje bize laf sokuyırsunuz ama siz de öylesiniz mantıken siz de çıplak fotolarınızı atıp duruyorsunuz takipçi kasalım diye yalan mı?
ama siz de bunlara bayılıyorsunuz hatta öyle bir yorumlar yapıyorsunuz ki erkekler olarak biz şaşırıyoruz aynı yorumları biz yapsak abazan oluyoruz
Ben mi bayılıyorum? tamam bayılan var ama kurunun yanında yaşı yakmanızın ne alemi var her kadını gördün mü de böyle yorum yapıyorsun bak düzgünce konuşuyorum bana obje dedin zaten görürdün objeyi sen
siz kızlar hep böylesiniz zenginse bişey olmaz ama fakirse bişey olur
Terbiyesiz ne diyorsun kime ne dediğinin farkında mısın benim daha hiç ilişkim olmadı kimseye de yavşamıyorum haddini bil de konuş
kusura bakmayın sinirlerim çok bozuk
Ama biraz laflarınıza dikkat edin tamam kadınların çoğu kendini kullandırıyor fakat ben onlardan değilim öff ya bu yüzden kadın olduğum için utanıyorum
ben de fakir biri olduğum için kendimden utanıyorum
Fakirlik utanılacak bir şey değil ben de fakir sayılırım önemli olan beynimiz bence salak gibi davrabıp kendini kullandıranlar utanmalı
Davranıp yani
Cevap
4Cevap
Kendini cinsel yoldan tanıtan ve kendini cinsel obje olarak gösterip öyle zanneden kadınlar cinsel objedir haklısın ama her kadın asla değil. Tüm kadınları böyle bir duruma sürükleyemezsin!
Zaten kabul etmeseler de öyleler. İçlerindeki o beğenilme ve ilgi görme arzuları yüzünden değersiz olmaya mahkumlar.
Herkes kendini bir kalıba sokar ve herkes istediği kalıba girer
Genelleme yapmamalısın
bir kızla samimi arkadaş olayım dedim kız gitmiş ailesine beni "Bu çocuk beni rahatsız ediyor" diye şikayet etmiş. Zengin olsam şikayet etmezdi ama zengin değilim
İnanmıyorum😱
En başından konuşmasaymış seviyesiz yaratık
Benim hayatım boyunca hiç arkadaş ortamım olmadı, kimse benle arkadaş olmadı, kimse beni arasına arkadaş olarwk olmadı, benle kimse arkadaş olmak istemedi. İlkokulda millet öğle tatilinde arkadaşlarıyla takılırken ben ise okulda tek başıma oturup tostumu yiyordum.
Bu olay liseye kadar sürdü. Lisede tekrara kalmıştım. Sırf fakirim ve kibarım diye benle dalga geçtiler, beni hor gördüler fakat aralarından bir kız çıkıp beni savunmuştu bu da benim hoşuma gitmişti çünkü hayatımda ilk kez kızın biri benle dalga geçmemişti.
Ve bu kızda o kızdı yani?
evet
Yaşın kaç şu an?
Yani hep o dışlanan kişi sensin yılışık değilsindir inşallah çünkü öyleler benim de gıcığıma gider
Fakirlikten ziyade yakıştıramamakta var mesela bazı kişilerin 3 4 çeşit kıyafeti var ama bu onlara yakışır hep onları giyer ama hor gözükmez kıyafetin çeşitinden çok taşıyabilmek önemli
18'im yılışık da değilim hiç bir zaman da olmadım
Fiziğin nasıl? Giyimin genelde nasıl?
50 kiloyum gayet de iyi giyinirim
Boyun kaç? Kıyafeti doldurman lazım ama kilolu olmaman lazım
Ben erkeklere koyu ve üstü dar kıyafetleri yakıştırıyorum
boyum 1.70 mi ne ölçmedim
Biraz kilo alırsan daha hoş olursun zamanla olur ama daha gelişim sürecindesin
Umursama kimseyi de bende hep güven sorunu yaşadım lisede elbet alay konusu olursun olay seninle dalga geçilirken seninde kendinle dalga geçebilmen
Kendinle barışık olduğunu karşı tarafa belirtirsen ellerinde koz kalmaz
kilo alamıyorum ki bir de çok zoruma gitti kızın ailesi de bana hala kızgın kızın kendisi bile offf çok kötüyüm çok
Bence sen kızın suratına bile bakma göz göze falan gelirsenizde aşağılar şekilde bak psikolojik baskı olur zaten ezik gibi görülüyormuşsun bu bana nasıl öyle bakar falan olur daha çok etkisi olur
Kötü olmana gerek yok o kızın terbiyesizliği
haklısın keşke senin dediğin gibi olsaydım ama yok
Yaparsın niye yapamayasın ki ego kas biraz kibirli ol dozu aşma yeterli
Her kadın cinsel obje değildir. Ama yüzde 80i kendini öyle göstermeye, ve beğenilmeyi sever.
erkekler cinsel obje bence😂
Yaşasın cinsel objeler
Ne saçma bir düşünce
Gereksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar