Diğer Sd Şifresi Çözülemiyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Telefonumda kullandığım Sandisk 8 Gb Micro SD hafıza kartımı şifrelemiştim. 2 gün önce telefona format attım şimdi böyle bir uyarı veriyor sd kartı açacağım zaman. İçinde ki dosyalar önemliydi. Nasıl çözebilirim bu problemi? Sd Şifresi Çözülemiyor? Cevapla Telefon Soruları Şifre Soruları Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bambisivaronun Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Şifreni iki günde unuttunmu 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hayır şifreyi biliyorum lakin şifreyi yazabileceğim bir yer yok Yorumla bambisivaronun +1 yıl En altta şifreyi çöz diyor ya Yorumla bambisivaronun +1 yıl Ona tıklanmıyor mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır tıklanmıyor ona o yüzden çözemiyorum Yorumla bambisivaronun +1 yıl Sd kardı çıkar tak Yorumla Soran +1 yıl Çıkardım yeniden taktım olmadı. Telefona format attıktan sonra böyle oldu Yorumla bambisivaronun +1 yıl Normalde alttakine basınca gelmesi lazım başka tele tak dene Yorumla Soran +1 yıl Denedim olmadı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şifreni iki günde unuttunmu
Hayır şifreyi biliyorum lakin şifreyi yazabileceğim bir yer yok
En altta şifreyi çöz diyor ya
Ona tıklanmıyor mı
Hayır tıklanmıyor ona o yüzden çözemiyorum
Sd kardı çıkar tak
Çıkardım yeniden taktım olmadı. Telefona format attıktan sonra böyle oldu
Normalde alttakine basınca gelmesi lazım başka tele tak dene
Denedim olmadı