Hiç görmediğin biriyle flört.

Ahh şimdi nerden başlasam bilemiyorum.. Yaklaşık 2 yıl önce başka bir semtte yaşıyodum şu an ise oraya cok daha uzak bir yerdeyim ve taşınmdan önce yaşadığım semtte benim oturduğum yere yakın bir yerde oturan bir çocukla internette tanıştım hatta evinin önünden her gün geçiyormuşum meğer.. neyse biz internette konuşmaya başladık buluşalım görelim birbirimizi diyodu ama ben henüz 14 yaşında olduğumdan internette tanıştığın biriyle görüşme fikri korkutucu geliyordu. Halbuki çocukla onlarca ortak arkadaşımız var benim aptallığım işte ne var sanki :) bu çocukla hiç görüşmeden 1 buçuk sne konuştuk ama hep kaçtım ondan hep arkadaş olarak gördüm fakat bundan tam 9 ay 9 gün önce çıkmaya başladık ve şu an Allah nazarlardan korusun ne kadar mutlu olduğumu onu ne kadar sevdiğimi anlatamam ve onun sevgisindende zerre kadar şüphem yok. Zira olsaydı şimdiye kadar çoktan biterdi bu ilişki.. 2 ay sonra doğum günü var ve ben ona süpriz yapıcam onun yanına gidicem ilk defa görücem onu.. Ve soru kısmına gelicek olursak; ne sorucaktım ben ya :o tamam tamam hatırladım :) şimdi biz bu çocukla telefonda acayip samimiyiz karıcım kocacım gibi hitaplar falan, iki ay sonra yanına gittiğimde beni ilk gördüğünde kötü bişey görse benden anında soğurmu yani merak ediyorum 1 yıllık aşk bir anda yok olabilirmi yani ne bileyim davranışlarımı sevmez giyinişimi sevmez ya da atıyorum o an yüzümde kocaman bir sivilce çıkmış olur vs vs bu tarz olumsuzluklar onu benden uzaklaştırırmı ? Oh bee ne yazmışımm.. Off farkındayım saçma bir soru oldu ama bu kadar yazdıktan sonra silmeye kıyamadım :D cevap please ;)
Hiç görmediğin biriyle flört.