1.35 boyundaki erkek kardeşimin ideal kilosu kaçtır sizce?
25 kilo mu?
30 kilo mu?
35 kilo mu?
25 kilo mu?
30 kilo mu?
35 kilo mu?
www.hanimlar.com/.../cocugunuzun-yasina-uygun-boy-ve-kilo-oelcueleri
Buyrun size net cevap
25 kilo 1.35 boyunda zayıf görünümlü ama çok zayıf değil e okul sağlık karnesinde zayıf yazıyor :)
10 yaş boy:1.25-1.51 ideal kilo:23-45 diyor. Bunların ortalamasını alırsak 10 yaşındaki bir çocuk 1.37 boyunda 34 kilo olmalı demek ki. Boyu ortalamada kilosu düşük ortalamadan ama sınıra göre alt sınırda... Bizimkinin vücut kitle indeksi düşük ama boyu ve kilosu normal :)
Evet hatta aşırı zayıf bu yaşla değil vüxut kitle indeksiyle ilgili
Bence bir diyetisyene götürün hem kilo alır hem sağlıklı beslenir
Anladım. E okulda da sağlık karnesinde zayıf yazıyordu. Mekik ve şınav çektirtmişler ama çekemedim çok zordu dedi bana spor yaptırmadan önce boyunu ve kilosunu da ölçmüşler. Diyetisyene götürmeliyiz anlaşılan...
Aynen güçsüz düşmüş baya kan eksikliği durumu var mı?
İştahlı aksine kilolu arkadaşlarımdan bile daha çok yiyorum demişti bana. Kansızlık yok bence iştahlı çünkü ama gene de diyetisyen kan tahlili yaptıracaktır...
Metabolizması hızlı yani geleceğin şanslılarından diyebiliriz😄
Sınıftaki en düşük kilolu erkekmiş öyle dedi. Boyu uzun olup zayıf olanlar da var mesela bir arkadaşının boyu 1.45 kilosu 28 çıkmış sırık gibiymiş dediğine göre :( Kızlardan ise en zayıf kişi 22 kiloymuş boyu da 1.27'ymiş. Herkesin beden sınavında boyunu kilosunu ölçmüş hoca :)
Aynen zayıflar daha sağlıklı yani zayıf-normal arası insanlar. İnce uzun olcak inşallah :)
Sağlıklı olsunda gerisi kolay çok takıntı yapmaya gerek yok gibi benimde kardeşim çok zayıf yemek çok seçer
Akışına bırakın bence :) Sağlıksızsa bilemem ama sadece zayıf bir görüntüsü varsa akışına bırakın yavaş yavaş ideal kilosuna ulaşır :-)
Aynen küçükken biz takardık şimdi kendisi takıyo zaten ben çok mu zayıfım ya diye😄
Her şey olur bir gün sadee zaman lazım😊
Cevap
1Cevap
30 olmalı
25 kilo şu an ideal kilo boydan 10 eksik olmalı demişler ama ben de emin olamadım e okul sağlık karnesinde zayıf yazıyor.
Boydan 10 eksik kızlara göre ya 5 eksik olması yeterli erkek için
Bakacaz artık duruma :) Fiziği iyi ama 5 kilo aldırabiliriz belki :)
Aynen bence de alsın
35 iyidir.
şu an 25 kilo e okulunda zayıf yazıyor. Sağlık karnesinde çok zayıf, zayıf, normal, fazla kilolu ve şişman yazabiliyormuş bizimkisi zayıf :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar