Ve alay konusu olur mu?
(hakkımda önyargılı olmayın, kimsenin anlamasını istemiyorum sadece kalçam daha güzel görünüyor)
(hakkımda önyargılı olmayın, kimsenin anlamasını istemiyorum sadece kalçam daha güzel görünüyor)
Tulumun rengine bagli ve anlasilirsa insanlarin gozunde azgin biri olarak etiket yiyebilirsin
Kırmızı renkte tulum. Sorun yok ya alay konusu olmasın da
Alay konusu olmaktan beter degil mi bir kadinin o gozle gorulmesi 🙄
Cinselliğe düşkün olmak kötü birşey değil ki.
Ben kotu demedim ama bunu herkese gostermen dogru mu hayatina birini alip istedigin boyuta yasayabilirsin mesela
Buna bile azıyorsa millet o onların sorunu. Ben başkalarının pis düşüncelerine göre giyinişimi değiştiremem. Alay konusu olmaması kafi (özellikle kızlar arasında)
Bilemem etrafinda ve giydigin ortami seni cekemeyen biri alay konusu yapabilir. pardon da erkekler neye azmali ona buna derken baska ne kaliyo ki
Derin konular
Konusucak zamanin var bence yoksa da saygi duyarim ama tartismak isterdim bu konuyu seviyeli bir sekilde
ben sadece istedigim gibi giyinme taraftariyim erkeğin tesettürü de göz kapağıdır biraz da onlar örtsün göz kapaklarını. Hep kadınlar mı erkeklere göre yaşayacak.
Istedigin giyinme taraftarisin eywallah erkekler goz kapagini kapamali eywallah ama milelti abaza diye nitelendiremezsiniz bu kendini sergilemektir ic camasiri ne icin var o zaman
ya ben kendi soruma cevap ariyorum bu konular uzun konular o yüzden kisa kessek iyi olur. Herkesn düsüncesine saygi duyarim iyi aksamlar.
Iyi aksamlar
Yağmur yağsın şöyle bir güzel. O zaman anlarsın anlıyorlar mı :D
Mersin gibi bir yerde daha 2 ay yağmaz😬
Ya😄
Yok ya dikkat ederim ben
Korkutma gözümü ya😄
Bilerek yaptıgını anlasam rezil ederim ama işte anlayabilir miyim bilmiyorum😬
çok açık renkse güneşte belli olur sadece normalde olmaz ama üst sıkıntı
Kırmızı
Olur mu?
olacağını pek sanmam
dikişsiz giy
Çok belli oluyor canım çok gördüm öyle hiç hoş bir görüntü değil 😒
Peki gördügün tulumlar ince miydi? Benimki öyle ultra ince birşey değil
Tam hatırlamıyorum ama inceliği kalınlığı farketmez.
Cevap
12Cevap
Araya kaçar sürekli. Ya tanga zannederler ya da hiç bir şey olmadığını anlarlar genelde.
sütyen giymezsen anlaşılır ama alt taraf anlaşılmaz altada tanga giy
Ya hepsini denedim kötü duruyor. İc camasiri olmadan tam yuvarlak oluyor daha iyi hissediyorum
tangada yuvarlak gösterir
Camasir izi sevmiyorsan tulum giyme sende.
Sanane bundan? Soruma cevap vermeyeceksen yazma lütfen.
Oldu byy
Anlar, Ben anlarım çünkü külot izi olmayacak
Zaten tulum içine bişey giyilmez😊😉
Anlamazlar. Takıl kafana göre.
Kötü gitsen olur sanki :D
Kalcan icinmi giymiyorsun
Anlaşılır.
İnsanlar ne düsünür sence
Anladım tesekkürler
Anlaşılır tabiyiki
Yani altına izsiz külot giy bence beli olur
Anlamaz.