Kabaran Saçlar Başa Bela !

Yıllardır bu sorunla uğraşıyorum saçlarım çok uzundu ama çok kabarıktı elektriklenme iç içe girmiş bukleler onları tarayınca yumağa dönen saçlar derken saçımı omzumun biraz üstünde kestirdim ve ara makas attım ara makas saçımı daha çok kabarttı şimdi saçım daha çok kabarık hemen hemen omzumun çok az aşağısında hiç uzamıyor gibi 4-5 ay oldu kestireli minnak minnak uzadı ayrıca saçım her zamanki gibi kırık her yolu denedim banyoda kullanılan saç kremleri elidor 7/24 ü bile denedim ve saçımı yağlandırdı şuanda şampuan olarak elidor kepeğe karşı kullanıyorum muhteşem bir kokusu var ki ne çare aynı saç anlamıyorum bu kadar kabarıyor saçımı biraz örüorum açtığımda hafif inmiş oluyor 10 sn toplayayım toka izi ve karışıklık geri dönüyor her yol denedim şapka taktım saçıma ıslakken olmadı artık saçıma evde fon bile çeksem kabarıyor gidiyim sıfıra vurdryım diyorum ben ir bayanım yakısmaz ne yapcağımı şaşırdım sizin kulladnıgınız kremler veya tavsiyeleriniz varsa yardım edin yoksa birazdan öldrcem kendımı!
Kabaran Saçlar Başa Bela !