öncelikle abazalar hiç yanaşmasın ama babamın son zamanlarda tavırları değişti yani nasıl desem 45 yaşında ama iyice bunaklaştı sürekli cinsel içerikli konuşuyor annemle seviştikleri zaman farkediyorum anlıyorum yaşım 18 benim yanımda böyle konuşmamalarını istiyorum daha önce kaç defa annemi uyardım o kocana söyle kendine çeki düzen versin , rahatsız oluyorum ben bir genç kızım diye, uyarılarımı ciddiye almadılar neyse dedim her sinirlendiğinde bana sataşıyor ben odamdan çıkmayan biriyim kafasına göre odama dalıyor dün bağırdım çık diye beni dinlemeden yine girdi bakarak çıktı üstümü giyorum müsait değilim diyorum, beni üstümü giyinirken o halde gördü sanki bilerek yapıyor yatak odasında mesela işim olsa girme bizim mahremimiz diyor ben oda boşta olsa çekinirim o odaya girmem annemle konuşamıyorum rahat rahat o evde babam olunca düşünün karısını öz babasından kıskanır dışarı gitsek karısından çok beni kıskanıyor erkekler çarpmasın diye beni sürekli oraya buraya çeker onunla dışarı çıkmıyorum bu yüzden bu benim öz babam ama dediğim gibi eskiden böyle değildi bana karşı abazalığınıda görmedim ama neden böyle oldu veya düzelmezmi? Odamda sürekli takılıyorum diye bugün bana bağırdı bu kızın iyice delirecek dedi onunla aramız pek iyi olduğu söylenemez sırf kavga çıkmasın diye odaya geldim odamda sürekli yarı çıplağım beni o halde görüyor odamı normalde kilitlerim ama kilit kayboldu ve kilitleyincede azar yiyorum oda benim sonuçta niye böyle yapıyor derdi ne anlamıyorum o kadar oda varken ben odadayken bir bahaneyle odama dalıyor. Şimdi bunu birine anlatsam için fesat dicek ama yemin ederim troll değil soru
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır yanlış anlamıyorsun. Benim psikolog bir tanıdığım var. Arkadaşlar böyle vakalar o kadar çok ki. Annem öldü babam ben ve iki kardeşim yaşıyoruz babam aynı senin baban gibi davranmaya başladı ben de korkumdan bir psikoloğa sordum çünkü benden 2 yaş küçük kız kardeşim var o da 18 yaşında ben 21. Psikolog aynen şöyle söyledi bir babaya kızına kıskanma duygusu verilmez. Kıskanma cinsel çekim duydukları kişiye yapılır. Ben çok korkuyorum. Sen de kork. Danıştığım kadın o kadar çok öz babasından tecavüze uğrayan ve intihar teşebbüsünde bulunan hasta geliyor ki dedi. Biz bilmiyoruz ama türkiyenin nereyede yüzde 32 si öz baba kurbanı oluyor medyaya yansıtılmıyor. Babam bana durmadan sevgilelerini anlatmaya başladı annem öleli 1 yıl olmadı. Bir kadını nasıl seviştiğini gülerek anlattı gerçekten midem bulanıyor. Ben şimdi aynı evde değildim ama kardeşlerimi korumak için gidicem babamı seviyorum ama aynı zamanda güvenmiyorum. Psikolog asla babamla bmyle konular konuşmamam gerektiğini ve babamla asla tek tek durmamam gerektiğini söyledi. Umarım kardeşimde üniversite kazanıp yanıma gelir sonra da erkek kardeşimi yanıma alacağım. Ben kimseye güvenemiyorum. Nolur siz de sadece kendinize ve yaratıcınıza rabbinize güvenin
01 Yorumla- +1 yıl
Aga b korkma.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabanın hormonları tavan yapmış sanırsam. Karşılarına geçip konuşmalısıın onlarla. Ve 2. olaya gelirsek odadan çık yanımıza gel muhabbetine inan bunu çoğu baba yapıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum dün beni öyle çıplak gördü utandım ve odaya tableti bıraktı bana bakmaya devam etti benmi yanlış anlıyorum diyorum ama bilmiyorum ya korkmaya başladım ondan. Anneme bunları anlatmama rağmen konuşmuyor onla. Bugünde öyle yaptı ayıp denen şey var yani ben atlet ileyken yarı çıplağım direk üzerimi giydim ama kapıyı çalması lazımdı
+1 yılbabanı yanlış anlamış da olablirsin. sürekli odamda takılıyorum diyorsun. demek ki içine kapanık kaldın. bu da seni bir sürü yanlış anlamaya iter. dışarıda babanın seni koruması çok doğal. bir baba kızını korumasın mı? genç bir kızı bütün erkekler beğenir. bir çok kişi kötü gözle bakabilir baban bunları düşünmüştür. odana da sürekli dalıyor falan diyorsun ya, dalsın ne olacak o baban değil mi? oda da yarı çıplak takılıyorsun ya çünkü orası senin evin istediğin gibi takılırsın zaten anne ve babanın da içeri gelebileceğini bilirsin tanımadığın insanlar yoktur o evde. bu yüzden bu kadar rahatsındır. babanı dert etsen odanda yarı çıplak takılmazsın. belki de dert etmek istiyorsun. bir bahane arıyorsun. psikolojik bir problemin olabilir. başka bir derdin de olabilir. kendine bunları sor bakalım...
08 Yorumla
Soran+1 yılYa tek şey ben çıplaktım üzerimi giyerken direk odaya daldı ve çık dememe rağmen yinede girdi baktı bana utandım , sanki eski babam değilde başka biri gelmis ya baya degisti hali tavirlari falan , tanıyamıyorum artık ama yanlıs anlaşılmasın ona sapık falan demiyorum tabi kazayla olabilir diyorum ama sürekli böyle ne 1 ne 2 defa oluyor. Yanlıs anladım belkide bilmiyorum ama o dün baya sinir oldum yalan yok
- +1 yıl
aslında insan giyinirken dikkat eder sende de biraz hata var. çık demene rağmen bakması senin zaten ters tepki vereceğini bildiği içindir. ama seni o halde görüp şöyle bir süzüp biraz daha kaldıysa sapık diyebilirsin. içeri girip gördü ve çıktıysa adam napsın. görmüş bir kere kazadır olur. senin başka bir problemin var mı? ailenle ilgili ya da çevrenle. babana karşı sinirli olman yaşından kaynaklı olabilir ya da evde çok kaldığın için. çok fazla yakınlaşınca inanların arası bozulabilir.
- +1 yıl
bu konuyu annene aktarsan daha iyi olur...
Soran+1 yılYa bilmiyorum işte çıkmadı odadan dün odamda kilit vardı herzaman kilitlerdim işim var diye çıkarmıştı , belkide yanlış anladım. Kimseyle aramda sorun yok babam harici ve en korktuğum sey emekli olmayı düşünüyor ben bununla aynı evde duramam annem olmasa burda durmam için nedenim kalmaz seneye zaten üniversiteli ve 19 yaşında olacağım..
Soran+1 yılSoyledim zaten anneme konustumu bilmiyorum
- +1 yıl
kafanda böyle bir düşünce varsa sadece bir olaydan oluşmamıştır. ama yanlış anlama gibi duruyor. biraz sabret ve zaman ver. senin büyümene ve genç bir kız olmana o da alışamamış olabilir. babalar kızlarına düşkündür. sana olan yakınlığı bu da olabilir. biraz daha zaman ver ona. önyargılı yaklaşma. o da bunların farkına varıp yaklaşması gerektiği şekilde davranır sana. ama şunu unutma sen onun kızısın dışarda seni korumak ister evde de seni hep küçük kızı olarak görür. babalar için erkek evlat eğitmesi büyütmesi ve onun devamını getirmesi gerektiğini düşündüğü kız evlatlar ise onların canlarıdır. canında bir parça gibidir. dediğim gibi biraz zaman tanı yine durum aynıysa ya da farklılaşırsa yaz daha iyi yorumlamış olurum. yanlış bir yorum da yapmak istemiyorum.
Soran+1 yılPeki teşekkürler 🙏🏻
- +1 yıl
ne demek yardımcı olabildiysem :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence odanda napıyosun diye çatkapı dalıyo olabilir ama kapını calmadan girmesi cok yanlıs egr seni düsünüyosa seninle oturup endişeleri warsa bunlar hakkında oturup konusabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun aslında belkide böyle olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
+1 yılKardeşim önce baban ensest mı değil mi bir onu anla, internete yaz ensest kişiliklerin hal tavırları nasıl olur bir oku (ki babanda bu kategoriye giriyor anlattığın kadarıyla) eğer ki durum böyleyse ilerleyen dönemlerde çok daha vahim durumlarla karşılaşabilirsiniz (Allah korusun) ben senden çok rica ediyorum tedbirini al, bir çilingir çağır odanin kapı göbeğini değiştirip yeni bı kilit taksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kapıyı değiştircem zaten kırdım daha önce , herneyse ben bunu bir araştırayım bu hali hareketlerini iyice bir süzeyim belki sadece bir yanlış anlaşılmadan ibarettir
- +1 yıl
Benim dediklerimi yabana atma, Allah yardımcın olsun.
Bence abartıyorsun sen sonuç olarak baban o senin sonsuz güvenebileceğin bir insan başka şeyler düşünme ve her baba çocuklarıyla sohbet etmek ister odaya dalar gel iki kelime edelim diye belki de büyüdüğünün farkında değil çocuk olarak görüyor hala o yüzden odana izinsiz gidiyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılya bende bu tür konulara çok saçma bakıyorum benim fikrim daha farklı şimdi tamam mahremiyet tabi olmalı da aile içinde mesela o adam seni hayatında kaç kez çıplak görmüştür saymamıştır bunun bez değiştirmesi var banyo yaptırması var kıyafet değiştirmesi var vs. kızısın yani anladın mı ötesi var mı sanki
01 Yorumla
Soran+1 yılama şuanda ben büyüdüm ve yanlış anlamam normal değilmi? Herşeyi anlayacak yaştayım rahatsız oluyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBabanın psikolojik tedavi alması şart. Ondan önce ahlaki tedavi. Seni büyümemiş olarakta düşünüyor olabilir. Sen yine de dikkatli ol.
00 Yorumla
+1 yılCıvcıv yumurtadan cıkmıs kabugınu begenmemıs dune kadar babanın testislerındeydın kıme ne anlatıyon ergen kısaca babam sapıkmı demek ıstıyon agzından geveleme
013 Yorumla
Soran+1 yılErgen değilim ve öyle bişide demedim , sadece tavırları falan kafamı karıştırdı
- +1 yıl
Ozel asılsana bana bisey soracam sana ozel
- +1 yıl
@Thaliaaa ergen senı muhattap almam yasın cok kıcuk sen dersen haklın tamam oldumu
Soran+1 yılNe sacmaliyorsun?
- +1 yıl
@Thaliaaa
Soran+1 yıl@Thaliaaa bosver canim ya onu dikkate alan kim. Abazaligi dibine vurmus muhattap olmaya degmez
- +1 yıl
Vay ergenler😂😂😂😘
Soran+1 yılBiz ergen isek sen nesin? Bunakmi?
- +1 yıl
Heee bunagım bu yasda bunadım ergelık 25 kadar gıder ergen bılde oyle konus az kitap okuyun
Soran+1 yılOk. Bye
+1 yılKardeş baban la konuş odama ğirme ben ğenc kızım izah et mahrumiyet diye bir şey var kapını kitle her zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu yorumumdan abazalık algılama nedeni ise baban iyi biri deyil anneninde gidicek yeri yok diye sesini çıkarmıyo düzgün birini bul evlen tek tavsiyem bu
00 Yorumla
+1 yılbabanın psikolojik sorunları olabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam