Babam neden böyle yapıyor? Lütfen adam akıllı cevap verin?

öncelikle abazalar hiç yanaşmasın ama babamın son zamanlarda tavırları değişti yani nasıl desem 45 yaşında ama iyice bunaklaştı sürekli cinsel içerikli konuşuyor annemle seviştikleri zaman farkediyorum anlıyorum yaşım 18 benim yanımda böyle konuşmamalarını istiyorum daha önce kaç defa annemi uyardım o kocana söyle kendine çeki düzen versin , rahatsız oluyorum ben bir genç kızım diye, uyarılarımı ciddiye almadılar neyse dedim her sinirlendiğinde bana sataşıyor ben odamdan çıkmayan biriyim kafasına göre odama dalıyor dün bağırdım çık diye beni dinlemeden yine girdi bakarak çıktı üstümü giyorum müsait değilim diyorum, beni üstümü giyinirken o halde gördü sanki bilerek yapıyor yatak odasında mesela işim olsa girme bizim mahremimiz diyor ben oda boşta olsa çekinirim o odaya girmem annemle konuşamıyorum rahat rahat o evde babam olunca düşünün karısını öz babasından kıskanır dışarı gitsek karısından çok beni kıskanıyor erkekler çarpmasın diye beni sürekli oraya buraya çeker onunla dışarı çıkmıyorum bu yüzden bu benim öz babam ama dediğim gibi eskiden böyle değildi bana karşı abazalığınıda görmedim ama neden böyle oldu veya düzelmezmi? Odamda sürekli takılıyorum diye bugün bana bağırdı bu kızın iyice delirecek dedi onunla aramız pek iyi olduğu söylenemez sırf kavga çıkmasın diye odaya geldim odamda sürekli yarı çıplağım beni o halde görüyor odamı normalde kilitlerim ama kilit kayboldu ve kilitleyincede azar yiyorum oda benim sonuçta niye böyle yapıyor derdi ne anlamıyorum o kadar oda varken ben odadayken bir bahaneyle odama dalıyor. Şimdi bunu birine anlatsam için fesat dicek ama yemin ederim troll değil soru
Babam neden böyle yapıyor? Lütfen adam akıllı cevap verin?