Ya arkadaş annemle hiçbir konuda anlaşamıyorum. Kadın ne desem tam tersini yapıyor. Küçükken baş aşağı mı düşürdüler?

Öncelikle 24 yaşındayım üni yeni bitti evdeyim kpssye hazırlanıyorum. Evde birbirimize tahammül edemiyoruz. Psikolojik sorunları var. Her gün ders çalışayım diye sabah saat 8.30-9.00 gibi saati kuruyorum. Kadın telefonumu alıp gidiyor saat 11-12 ye kadar uyumuşum. Babam fabrikada çalışıyor evi o geçindiriyor. Adamı zırt pırt arıyo. Dediği bir şey de yok. Napıyon Nasılsın çalışıyom seni seviyorummm diyo aramalarının arasında yarım saat 1 saat bile yok. Bir günde bir insan 76 kez aranır mı bu hep böyle babam telefonu duymuyo makine sesinden çıldırıyor karı evde benim telefonumu alıyo kardeşiminkini alıyo 3 telefondan da arıyo ben telefonumu vermiyorum demin konuştun daha işi var duymaz arar mola verince diyom bana orrrospu diyo babanla aramızdakini kıskanıyorsun diyo beni evden kovuyo. Babam beni ömrümde evinden sofrasından kovmaz beni babam kovmuşmuş yüzsüzmüşüm evde oturuyormuşum kovsa -bile ki böyle bir şey yok- nereye gideyim sokakta mı yatayım o. pu mu olayım. Babam 2500-3000 arası maaş alır kazandığı faturaya borca gider. Ben babamdan bir şey istemem kardeşim de öyle aylığı alır 200 liralık sigara alır. Evde nakit 3-5krş olunca gider şişe şişe kola alır. Sigara alır. Şu an ay başı, ay ortasında alıyor babam maaşı evde sabun vs bitti yanında para var evin ihtiyacını almaz. Gider kendine harcar. Ben kredi çektim öğrenci kredisi okumak için onu bile verirdim yaz tatillerinde eve harcanırdı. hiç gıkımı çıkarmazdım. param yok neymiş para saklıyormuşum kredi kartı saklıyormuşum. Evde her konuda müsrif makineye çamaşır atılacak her yıkamada 2 avuç dolusu deterjan atıyor. Bir bulaşık yıkıyo yeni paketi yarıya indirmiş. Üstelik bulaşıklar kirli yağlı nasıl beceriyor anlamıyorum. Bir çay demliyor demlik sırf kuru çay dolu üstüne suyu döker dökmez koyup getiriyo diyorum ki 2-3yemek kaşığı çay koy yarıya kadar su 15 dk beklet demi çıkar yok benle kavga ediyor. bir sigara içer her yer kül izmarit. vücut çöplerini biriktiriyo. yapma diyorum kavga ediyor bana vuruyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Buzdolabını sürekli temizlerim öyle bir tabak koyuşu var ki yemekler olduğu gibi dolaba dökülmüş kirli çamaşırlarını makineye atmıyor ben topluyorum HER ŞEYİNİ. Kardeşim cuma namazına gidecek yollamıyo. evi temizleyince bana bu evin hanımı benim kocamla olan ilişkimi kıskanıyorsun diyor ben ÜVEY DEĞİLİM. ben de evin hanımıysan ev bok götürüyor git temizle diyorum. bir yemek yapıyor yağ boca ediyo. eve aylık alınır her şey yağ çay şeker tuz deterjan hepsini döke saça kullanıyo.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bir şey istediğimde bana para mara vermiyor. Babam veriyor harcadığımdan üste kalırsa babama ya da anneme veriyorum öyleyken bana sen para saklıyorsun diyor babamın maaşı almasına 1 gün bile olsa evde kavga çıkarıyor babama küfrediyor gidiyo ev sahibimizden borç alıyor evde her şey olsa bile sırf sigara kola almak için. Psikologa götürdük saati 300lira adam indirim yaptı 150 liraya düşürdü yine tedaviyi kabul etmedi etmeyecek de geberse de kurtulsak artık.
Ya arkadaş annemle hiçbir konuda anlaşamıyorum. Kadın ne desem tam tersini yapıyor. Küçükken baş aşağı mı düşürdüler?