öncelikle iki kadının öpüşmesi lezbiyenlik değildir. ben bir erkekle öpüştüm diye onunla bir ömür geçireceğim anlamına gelmediği gibi hemcinsimle de öpüşünce aynı şey olmuyor.
ayrıca iki insanın özelinden, duygularından, cinsel aktivitesinden size ne ben anlamadım? hoşunuza gider mi derken başkaları için mi öpüştüklerini zannediyorsun?
lezbiyenlik demek, iki kadın öpüşsün karşısına da erkekleri oturtalım izlesinler şeklinde bir olay değil ki...
lütfen hayatı izlediğiniz p*rno filmleriyle karıştırmayın. gerçek hayattaki lezbiyenler de o p*rno filmdeki hatunlar kadar iç açıcı değiller. üzgünüm.31 Yorumla- +1 yıl
Zeki abla senin gibi anlayan biri olsa gerek herkesim hayatinda
Gizli Üye(30-35)+1 yıllezbiyen değil biseksüelim ama insanların bizim gibilere saygıları yok. gerçi olsun ya da olmasın pek umurumuzda değil.
84 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılvalla ben halimden memnunum kimin ne dediği umurumda değil.
Cevap sahibi+1 yılsen de lezbiyen misin biseksüel misin belli değil önce lezbiyen diyorsun şimdi de biseksüel diyorsun. yoksa kadınlara ilgi duyan (erkek) lezbiyen misin? :D
- +1 yıl
Eşim olduğu zaman umarım senin gibi biseksüel bir eşim olur
+1 yılİzlemesi tahrik edici olabilir belki ama hani sevgilimin lezbiyen olmasını istemezdim çünkü bana olan sadakatinden ve sevgisinden şüphe duyardım. Zaten lezbiyen biri bir erkekle sevgili olmaz herhalde haksız mıyım? Onun haricinde herkes ne yapıyorsa yapsın beni ilgilendirmez.
20 Yorumla
+1 yılÇok samimi bir lezbiyen arkadaşım var. Çok güzel kafaları var. bence erkek olarak onları rahatsız etmek yerine onlara saygı duyun.
En güzel yanı da beraber çapkınlığa çıkmak vs atmak10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 29,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaygı duyarım gadasi
10 Yorumla Bu düşüncem sadece lezbiyenlere veya geylere özel değil. Sadece neden aşklarını orda burda paylaşıp herkese gösterme çabasındalar? Çocuğun teki görür etkilenir belki düşünemiyorlar mı? Varlıklarından rahatsız değilim ama kendilerini gösterme çabasındalar ve çok itici. Tabi bazıları, hepsi değil
40 Yorumla
+1 yılBende lezbiyenim vücudum da bir tane kıl yok :D olsa bile alıyorum ağız hijyeni ve vücut hijyenime kadınlar kadar özen gösteriyorum düzenli spor yapıyorum bende bir kadınla cinsel ilişki yaşamaktan ziyade öpüşmek daha zevkli sabahlara kadar öpüşebilirim mutluluk hormonu salgılıyor lezlere saygı duyuyorum ama lez olanların çoğunun erkeklerle yaşadığı kötü tecrübeden kaynaklandığını düşünüyorum ülkemizdeki erkeklerin geneli hijyen konusundan bir haber ve kadın ruhuna hitap etmekten anlamıyorlar kadının mutlu olması bacak arasında değil kulaklarından geçer güzel söz tatlı bakış ilgili olmak kadını mutlu eder sizleri hemcinslerine yönlendirenler ne yazık ki erkekler
20 YorumlaLezbiyenler hakkında düşünce bana göre lezbiyen olması önemli bir çok sevgili edinme olasılığı oluyor bir kızla mesajlastim lezbiyen ilişki istermisn dedim isterim dedi sonrası çoklu sevgilisini kabul ediyor bayan çok erkek tekli olarak erkeklerin isine gelir ama bazı bölgede Lezbiyenler dislanmalari eksik olmuyor
00 Yorumla
+1 yılCinsellik etrafta yasanmamali diye düşünüyorum ister lez gay veya hetero olsun evinizde yapın 'ne yapacaksanız etrafta çoluk çocuk yaşlı var biraz saygı lütfen
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 982 cevap paylaştı.
+1 yılNeden sadece cinsellik olarak bakılıyor buna iki kadın aşık olur iki kadın çok güzel aşkta yaşar isterlerse sevişirler istemezlerse sevişmezler direk etkilenme cinsellik olaylarının soru hali alması. Rezil gibi.
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmüyorum ilgimi çekmiyor yapan varmış olan varmış banane kendi dünyalarında takılsınlar umrumda değiller. Onun bunun cinsel ve duygusal tercihi beni ilgilendirmiyor.
10 Yorumla
+1 yılToplum içinde o şekilde gezmesinler kendi özel hayatlarında olanları bizi ilgilendirmez
40 Yorumla
+1 yılEleman kıza aşık olmuş gitmiş itiraf etmiş
Kız da demişki olma mümkün değil
Çocuk demiş niye
Kız da demiş lezbiyenim diye
Çocuk demiş o da ne
Kızda demiş ben kızlardn hoşlanıyorum
Çocukda demiş o zaman bende lezbiyenim bende kızlardan hoşlanıyorum 😂11 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir deneyim olurdu
- Cinsel Yaşam konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılcinsel eğilimleri bu yönde olabilir... kendi tercihleri saygı duyulmalı.. kendi hayatları kendi kararları
10 Yorumla Her tercihe saygı duymak lazım. Kimse tercihleri için yargılanmamalı ve herkes çevre baskısı görmeden özgürce kimliğini yaşayabilmeli.
20 YorumlaCinsel tercihleri nedeniyle hiç bir insanı yadırgamadım. El ele tutuşan kadınlara yaklaşmıyorum sadece lezbiyen olabileceklerini düşündüğüm için.
10 Yorumla
+1 yılBunlara gün içinde şahit oluyorum ama gayet normal geliyor. Özgürlük diyorum çünkü insanların tercihini eleştirmek bana düşmez ben ne ilahım ne peygamber ben insanım. O yüzden saygı duyuyorum mutluluklar diliyorum.
10 Yorumla
+1 yılPisler. birbirlerine erkeğin verdiklerinden fazlasını verebilirler organsa yapayı var.
50 Yorumla
+1 yılBeni ilgilendirmez. lgbt üyesi degilim. Onlarda gayet normal insan. Saygı duyarım.
@lmirselayl bunun gibileri de hakaret eder lgbt üyelerine, asıl namussuzluk bunun yaptığı10 Yorumlabirbirlerini yalamaktan zevk alıyorlarsa, saygı duyarım tabi...
10 Yorumla
+1 yılkadının ilgisi kadınaysa bana ne.. benlik bir durum yok ortada...
10 Yorumlaonlar birbirlerinden etkilenmiş zaten.. bize hayırlısı demek düşer.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. lezbiyen olmak mantıklı bence. kadınlar çok güzel ben kadın olsam yine kadınlarla ilgilenirdim
10 Yorumla- 10 Yorumla
+1 yılkim nasıl mutluysa öyle yaşasın..
benlik bir durum yok..20 YorumlaBizene isteyen istediği hayatı yaşasın..
Kim nerede nasıl mutluysa öyle yaşasın10 Yorumla
+1 yılDinimde uygun olmayan her şeyden tiksiniyorum. Midem bulanıyor.
61 Yorumla- +1 yıl
Helal👏
İzlemesi gerçekten çok güzel ama yaşanınca nasıl olur bilmiyorum o da güzel olabilir
22 Yorumla
3 ayEn iyisini yapıyorlar. İlişkide kullanılacaksak da erkekler kullanmasın hemcinslerimiz kullansın daha iyidir.
00 Yorumla
+1 yılHiç kimsenin cinsel eğilimine karışmam karışmanında doğru olmadığına inanıyorum.
30 Yorumla
+1 yılHalkımı kim yiyo derim helal ederim saygı duyarım:))
10 Yorumla
+1 yılgorunus cok estetik cok seksi ancakk is uygulamaya gelince bizim isimizi bir kizin yapmasi beni uzuyor. bide lezbiyenlerin istismasiz hepsi fisdik gibi oluyor mk bu kadar guzel kizlarin karsiya transfer olmasini asla istemem tabiki 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkekler ne kadar kötü deselerde çoğu lezbiyen seksden tahrik oluyor
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDesteklemiyorum saygı duyuyorum. Bana bulaşmadıktan sonra zaten herkese saygım var.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNedense ilgi duyuyorum lezlere, kışkırtıcı oluyorlar
10 Yorumla
+1 yıllezbiyenlik ile ilgili hiçbir düşüncem yok
zaten olayın benle ilgisi yok10 Yorumla
+1 yılAaaa ne tuhat bende lezbiş olmaya karar verdim 🙃🙃🙃
10 Yorumla
+1 yılBen öyle şeylere kifretmem ya da hakaret etmem insanların kendi kişiliği kendi karakterleri. Yinede gayda olsa lezde olsa arkadaşlık kurarım onlarda insan onlarlada dertleşiriz konuşuruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılBeni etkiliyor... ve onlarin iliskisinee de saygi duyuyorum
10 Yorumla
+1 yılMerhaba ben bir biseksualim 2000 doğumluyum ve Rusyada oturuyorum biseksual olan kızlar veya erkekler instadan sohbet falan etmek isterlerse yazabilirler nude falan atarız birbirimizi tatmin ederiz insta@gzmlisarisn
11 Yorumla- +1 yıl
İyi olur ben isterdim
Gizli Üye(30-35)+1 yıllezbiyenler artıyr sanki erkeklerin hakkına giriyonuz günahh
11 Yorumla- +1 yıl
:) bişey olmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yıllezbiyenlere sempatim olduğu doğrudur
120 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yıl2 kadının el ele tutusması değil de öpüşmesi etkiler :d
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılDaha anlayışlı olduklarını düşünüyorum.
41 Yorumla Herkesin kendi tercihi saygı duyarım.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Banne herkeşin ne yapdigindan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEtkiler çok hoşlar adı da çok hoş.
10 Yorumla İnsanların seçimlerine karışamayız.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kadınlardan hoşlanıyorum
Al sana ortak nokta00 Yorumla
+1 yılCogalsinlar istiyoruz
10 Yorumlabisey dusunmuyorum yasadigim yerde cok var
20 Yorumla
+1 yılKimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez
20 YorumlaHerkezin hayatina kimse karisamaz 😎b2 lez sevisecek onlari izlicem en cok istedigim birssey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya düşünüyorum ama bazen sadece düşünüyorum
30 YorumlaTercb saygi duyarm ayrica bana cok seksi geliolr
10 YorumlaGenelde seksi oluyorlar.
10 YorumlaBeni etkiler severim ben lezbiyenim
21 YorumlaSaygı duymak gerekiyor
52 Yorumla
+1 yılhiç bir şey olmaz.. sevgililer işte kime ne
10 YorumlaCanlı olarak izleyebiliyorsak neden olmasın
11 Yorumla
+1 yılKıymetimiz azalıyor 😁
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 29,7b cevap paylaştı. tercih meselesi beni baglamaz
10 Yorumla
+1 yılSaygı duyuyorum tercihlerine
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yıltercih meselesi diye düşünüyorum
10 Yorumla - Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar