Benden başka babasız olmak isteyen var mı?

Ben babamın ölmesini istiyorum. Ölse, arkasindan bir damla gözyaşı dökmem. Hayatımı zehir etti. Ne çocukluğumu yasayabildim, ne de ergenliğimi. Başkalarının babasina bakiyorum. Çocukları için her şeyi yapıyorlar. Benimki, her firsatta başkalarının yaninda beni küçük düşürüyor. Su içmemi bile bahane ederek aşırı derecede sinirlenebiliyor. Odamdan çıkamıyorum. Bütün günüm odamda yalnız geçiyor. Bir işi çıkar da evden uzaklaşırsa, o zaman salona inebiliyorum. Artik suratina vurasım geliyor yani. Başim belaya girmeyecek olsa ben öldüreceğim. Arkadaşlarımın insan babaları, erken yaşlarda ölüyorlar. Bu delide en ufak bir hastalık yok. Tanrinin adaleti işte. Bir keresinde dayanamadım. Dedim ki, sen her şeye sinirleniyorsun. İçimi döktüm. Bana bağırarak dedi ki, sen adam mısın ben seni dinleyeceğim? Deli dedi. Bir sürü psikolojik hastalığım var. Hiç arkadaşım yok bunun yüzünden. Hapşırmama bile aşırı derecede sinirleniyor. Gizli gizli hapşırıyorum. Öksürüyorum. Kuzenim bizdeydi. Yemek yiyorduk. Dedim ki, kola doğum kontrol ilacı olarak kullanılıyormuş. Dedi ki, keşke 18 yil önce söyleseydin. Kuzenimin yanında. Kuzenim de güldü. O da beni aşağılık birisi olarak görüyor. İntihar edicem, bu salak herif yüzünden hayatimdan olmama değmez. Özgüvenimi yitirdim bunun yüzünden. Sokakta insanlar, bir de bakışlarıyla vs. beni aşağılıyorlar. Okulda öğretmenler bile derste beni aşağılıyorlar. Nasılsa özgüvensiz diye. Bıktım artik. Ben ne yapayım. Lütfen bir şeyler yazin.
Güncellemeler
+1 yıl
Kötü bir çocuk da değilim. Övünmek için söylemiyorum. Bölüm birincisi oldum mesela. Diğer babalar sevinçten havaya uçardi, beninkinin umrunda olmadi. Abim ODTÜ'yü kazandi. Adam abime küstü. Konuşmadi. Garip.
Güncellemeler
+1 yıl
Siz benim yerimde olsaydınız, yüzüne gülüp onu sakinleştirmeye mi çalışırdınız, yoksa yüzüne bakmaz mıydınız? Uzak durdukcay daha çok kuduruyor
Benden başka babasız olmak isteyen var mı?