+1 yılTasarım hatası ondan...
Ruslarda genel bir alışkanlık var her çocuk erkek kız farketmez çocukluktan başlayarak ya bale ya bir spor ya bir enstruman vs eğitimi alır. Misal rus kızlarını ele alalım tanışıcağın 10 rus kızından en az 3 ü bale yapmıştır ya da bir müzik aleti çalar ya da bir spor ile ilgilenir bu nedenle karşına aldığında ya güzel bir hatun olur ya da oturup iki kelam sohbet edebileceğin bir hatun olur. Büyük çoğunluğu eğitimlidir. Gereksiz kaprisleri afraları tafraları kıskançlıkları yoktur. (Türkiyedeki bir sitede rus kızlarını tartışıyor olmak da buna dahil) Özgüvenleri yerindedir cafeye bara gittiğinde sağı solu diğer kızları süzüp birbirlerine bok atmak yerine sosyalleşmeyi tercih ederler gittiği yeri amacına uygun kullanır cafeyi podyum sanıp kendilerini sergilemeye çalışmaz. Türk kızlarındaki gibi amaçsız bir rekabet yoktur arlarında sevgilisinide kendisinide kasmaz. Gecenin 2 sinde kaldır bana yemek yap de yapar ama karşılığında da senden adam gibi bir sevgili ya da koca olmanı bekler. Sen sadık olduğun sürece sadıktır ama sen aldatırsan aynı günün sabahı 10 tane boynuzla uyanırsın. Evlendikten sonra haha kocayı kapattım diyip götü başı salmaz. Güzel olmaya ideal sevgili ya da koca adayı ya da paralı koca sevgili adayı için değil kendisi güzel olmak istediği için çalışır. Hayat boyu disiplinlidir sporunu yapar yemek yediği içtiği saat bellidir diyetler sabah başlayıp akşam bitmez. Aşkooooom ben güzemiyiiiim gibi salak salak kabir sorularla muhattap etmez eşini..
Özet olarak 3 nokta
Güzeldir ve hayat boyu bu güzelliğini korumak için çalışır.
Özgüveni yerindedir.
Türk kızlarına has salak salak davranışarı yoktur.56 Yorumla- +1 yıl
ağzın bal yesin...ama ne söylersen söyle asla bizimkiler kabul etmez.eee ne de olsa onlar hanım bizimkiler ağa.o ağa ben ağa e inekleri kim sağa?boşver dağınık kalsın.semer gibi kıçı olana leydi muamelesi yapan apaçilerimiz yüzünden böyleler çoğu.
- +1 yıl
öylemi dersin ? sen nerede yaşıyorsun acaba ? ülkemizde küçüklükten sanatsal anlamda eğitim alamayan kişilerin suçu kendinde değil ailesinin cahilliğindendir. Ayrıca evet ben bale eğitimi aldım küçükken sporla uğraştım herkesi aynı kefeye koyamazsın bu tamamen bakış açısından kaynaklanıyor kabul ediyorum çoğu türk kızı tripli fakat her kızı aynı kefeye koyamazsın
- +1 yıl
örneğin başka birşeyi ele alalım bende sizin küfürlerinizden hoşlanmıyorum ? sürekli kendinizi birşey sanıp kızları itiyorsunuz bunu gerek çevremde genel okulda görüyorum kendinizi birşey sanıyorsunuz . Ne filmden anlıyorsunuz ne müzikten anlıyorsunuz genelde arabesk rap dinleyen tipler türk kızlarına laf atar bu birazda çevre farkı asil insanlar asil insanlarla birlikte olur . Küfürbaz rencide eden tiplerde kendini ezdiren kızları tripli kızlarla birlikte olurlar çnkü onları ezmkten hoşlanırlar
- +1 yıl
Çok kısa bir özet geçeyim. Benim eğitim seviyem ya da kültür seviyem hakkında en ufak bir bilgin yok ve hala beni yorumluyorsun neye dayanarak? ki , bu zaten başlı başına cehalet örneğidir. Küçükken sanatsal eğitim (aslında kültürel eğitimdir o) ALAMAYAN insana zaten bir lafım yok ama büyüyünce ne gibi bir bahanesi var bu işin. İnternet gibi bir imkan bu gün neredeyse herkesin evinde var (net rakam vereyim 35 milyon internet kullanıcısı var)
- +1 yıl
ki bu rakamı bir evde birkaç kişinin aynı interneti kullandığını varsayarsak eğitimsizliğin bahanesi olamaz. Kültür denildiği zaman aklınıza sadece müzik ve film mi geliyor? Kültür dediğin kavramı bu kadar dar bir skalaya sığdırdıysan tebrik ederim seni. Anlatmaya çalışıtığım şey de tam olarak buydu işte bir rus kızına bu cümleleri kursam o senin görüşün ben katılmıyorum der fikirlerime değer vermiyorsa geçer gider değer veriyorsa niçin aynı fikirde olmadığını anlatır medeni bir iltşm sağlardı
- +1 yıl
ya arkadaşım ne kadar doğru konuşmuşsun tebrik edrim
En İyi Cevaplar
Türk kızı dünyadaki en iyi annedir. Bizim ülkemize bakıldıgında her zaman kısıtlayıcı ve midesi geniş olmayan anneler yetişmistir örfümüzde, ananemizde bu doğrultuda gelismis ve süre gelmiştir. Çok şükür ki türküm çünkü ben klasik bir insanim türk kızlarındaki annelık duygusu ve anaç yapı hiç bir millette yok. Kedi uzaktan gördükçe cigerin kanını umursamazmis burada bu diyalogu yuruten insanların yarısı bir başka ulkedeki kızın ten kokusunu dahi bilmez çünkü onlar sevgiyi internette arar. Türk oldugum icin ve türk kızları gibi asil ve gururlu bir ırkla hem hayatımı surdurdugum hemde surdureceğim için mutluyum.
Allah TÜRKÜ korusun !93 Yorumla- +1 yıl
+++
- +1 yıl
harikasın
erkeklerin kötü yorumlarını okudukça aslında ne kadar incitici yorumlar yazdıklarını hepsine cevap olarak yazmak istedim ama hepsine cevap yazmaya kalkarsamm :))) bizim rus kızı muhabbetini artık aşmamız gerekli bnce , çünkü erkeklerin rus kızlarına olan düşkünlüğünü değiştiremeyiz ne kadar sıkılsakta erkeklerinde haklı yönleri var evet vermiyo türk kızı yazan erkekler gördüm bu bizim yetiştirilme şeklimiz en azından genelleme yaparak konuşuyorm :)) bnce ne olursa olsun erkeklerin bu kadar incitici olmaları çok üzücü benim açımdan ama tekrar genelleme yapıyorum bazı kızlar gerçekten çekilmez ve havalı olabiliyor :))) bu hemcinsimi karalamak değil :)) gerçekten öyle kızlarla karşılaştım :)))
41 Yorumla- +1 yıl
haklısın
türk erkeklerinin sorunu türk kızlarının reddedişinden sonra karalama aşamasına geçmesidir
3629 Yorumla- +1 yıl
Evet.budur
- +1 yıl
+ .
- +1 yıl
Türk kızlarının garip huyları var ki yabancı kızlar bu kadar seviliyor.En basitinden türk kızı sevgilisinle bir cinsel münasebet içine girecekken ödüllendiriyormuş havasına girer kendisi de zevk almayacakmış gibi. Bunun gibi onlarca garip huy için okumanızı temenni ederim biraz küfürle yazmış affedersiniz tabii ki adam yazmış : link
- +1 yıl
Kabul ediyorum bazıları saçma ama bir çoğu o kadar da haklıca.
- +1 yıl
Tamam söylediğin oluyordur reddedildiği için saçma sapan hareketler yapanlar vardır ama bunu genelleyemezsin. Bir kere kafanızdan şunu silin erkekler odundur beyni yoktur varsa yoksa cinsellik ve bir takım takıntılardan ibarettir. Bizde duygusalız bizde gerçek sevgi arayışındayız erkeklerin sorunları varsa kızlarında var.Adam çat pat konuştuğu garip İngilizcesiyle zaten rus kızı analiz edemez.Ruslara olan ilgi fiziki ve güzellikten dolayı yoksa rus kızların kişilikleri harika olduğu için değil.
- +1 yıl
helal kız arkandayım konuş :D:D hahaha
- +1 yıl
şunuda söylemek istiyorum ben kendi çevremde türk kızlarını sevmeyen birini görmedim bu birazda birlikte olduğun insanlarla alakalı yabancı dil bilmek farklı tazları öğrenmek öğrenmeye açık kişilerle arkadaşlık kurdum ama bazı insanlarda görüyorumki bu çok farklı sürekli aşağılıyorlar hiçbir insan evladı başkasından üstün olarak yaratılmadı. Herkes kendi çevresine kıyasla konuşuyor bende bu durumdan anlıyorumki çamur atanların çoğu nefret ettikleri kızlar gibiler :)
- +1 yıl
Bizim gibi insanlar bir kişinin hatasını bütün insanlara yüklemiyor bence sen çok önyargıyla yaklaşıyorsun. Şimdi burada konusuyorsun cevaplarına baksak italyan erkekleri diye dil döküyorsundur. Ben kolay kolay rededen bir kız görmedim ama aşık olupta körükörüne ayrılmasın diye kendini onlara veren çok türk kızı gördüm.
- +1 yıl
ben uzun zamandır yanlızım hiçbir zaman o kadar aciz olmadım şuandada kimseyi istemiyorum herkes beğendiği bir tip vardır fakat bunu diğer insanlarla kıyaslayıp küçümsemek çok kötü birşey ben asla böyle birşey yapmam herkes kendinden sorumludur hiçbir insan diğerinden üstün değildir
- +1 yıl
Uzun zamandır yanlız olmanın sebeplerinden biri yüzde %90 aşk acısı çekiyor olman ve bu cevabını niye verdiğini açıklıyor türk erkeklerini niye rencide ettiğini çok bariz belli ettin sağol.
Ben sana aciz oldun demedim ki ben böyle yapan türk kızları var dedim.Sen yapmassın bir başkası yapar kusura bakmada türk kızları çok sımarık ve küçümsemeye çalısıyor insanları normal değil mi bizim türk erkeklerinin rus veya diğer kızlara ilgi duyması ? - +1 yıl
bendiss diyor ki yediremeyince anca böyle engellersin
- +1 yıl
en iyi seçmekle kötülük etmiş oldum galiba ya :(
- +1 yıl
yok sence haksızmıyız rus kızlarını beğenmekle yok bilmemne bla bla bla git beğen arkadaşım banane işim gücüm yok senin beğenilerinemi takıcam ben kıyaslamalardan bahsediyorum türk kızlarını yerin dibine sokmalardan vs. önce bir bakalım neyimiz var neyimiz yok sonra başkalarını yerden yere vurmayı deneyelim aksi takdirde insan kendini çok küçük düşürüyor
- +1 yıl
evet.istediklerini beğensinler.ama bir tarafı beğenip diğerini yerin dibine sokmak zaten medeniyet değil hanzoluk.
- +1 yıl
Reddetmiyorlar ki, ergenlik yapıyorlar ve ilgi çekmeye çalışıyorlar...
Biz de takmıyoruz...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
+1 yılbızım kızlarımızın anlayamadıgı bır konu var bızım erkeklerımız bızım kızlarımıza bayılıyor ama kızlar erkeklere sapık gözuyle bakıp guvensızlık yasadıgı ıcın terslıyor sureklı (sonra da baska kızlara bakınca trip atarsınız böyle)
rusyada da erkekler kızları aynı sekılde umursamıyor bızım erkeklerde cınsellıge duskunluk rus erkeklerıne oranla daha fazla ee rus kızları da böyle olunca rus kızı türk erkeği daha uyumlu oluyor ayrıca rus kızları daha özgür daha rahat herseyı yaşayabılıyorlar bızım toplum da hep mıllet ne der ön yargısı oldugu için zaten kendısını baskı altında tutuyor sizde rusya ya gıtsenız emın olun rus erkeklerı size bayılır cunku farklısınız farklılıklar her zaman ilgi ceker ve herkes ona ulaşmak ıster58 Yorumla- +1 yıl
Gıttım zaten.onlar benim ulaşılmazlığımı sevdiler.rusların o rahatlığını değil.bu durumda size güvenmemekte haklıyız.sapıksınız.(herkes değil tabi)
- +1 yıl
pekı sapıksa bızım erkekler neden sıze degıl de baska kızlara sapıklık yapmalarını dert edıyorsunuz sapıklıktan sıkayetcıysenız bu durum sızı mutlu etmelı şunu kabul edın sız bır erkeği hiç begenmeyıp reddetsenız ama sonra yakın bır arkadaşınızla cıksa kıskanırsınız sizde böyle bır problem var
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖf be bir bitmediniz.
onlar ne kadar rus kızı deselerde türk kızları olmadan yapamayacklarinida bilirler. Bn hic bir zaman yabanci bir erkeği türk erkeğine değismedim değismemde. Ve yabancilardan cok ta teklif almisimdir. Yalova cinarcikta yazliğimiz var ve genelde yazlari yabancilar akin ediyor ve yemın edebilirim bir cok rus erkeği var ve ingilizcem oldugu icin anlasabiliyorduk ama hic tercih etmedim onlari. Cünkü Ayni din ayni irk ayni kani tasimakta bir baska TÜRK Erkeği derim baska bisey demem
Noktaaaa73 Yorumla- +1 yıl
Rus erkegi ve ingilizce ? Sizin oraya entelleri gelio galiba :)
Cevap sahibi+1 yılNiye rus ingilizce bilemezmi kardesim ? okadarmi aklin var senn
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden buna takılıyorsunuz ki ?
Rus erkekleri, italyan erkekleri, Amerikali erkekler, Onlarda bizim türk kızlarına hastalar.
Yani bu erkeklerin ve kadınlarin doğasinda var.
Ben 7 sene barmenlik yaptim, her ırktan insani gördüm hemen hemen.
Ve ayni şekilde bir sürü şey gördüm yaşadim.
Bütün herkez ayni merak etmeyin.
Kızlarda yok musaniyorsunuz, Yabancı sevdasi ?
Yabanci olsun fark etmez kültürlü insanalr diyip yanaşanlar üzerine atlıyanlar.
Ya türküm diye üstsüz güneşlenen kızlarin yanlarına gittiğmide toparlanmaya kapatmaya çalışmalrını, ama bir yabanci turist geldiğnide sırt üstü yattiklarin hatta bikinilerini tanga gibi yapip güneşlenmeye çalışma çabalarını ;)
Daha bir sürü şey...
O yüzden kadin erkek diye ayırmak çok saçma.
olmayan, erişilmez olan zor olan hep cazip gelmiştir Kadınada Erkeğede ;)11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler..
+1 yılBir Türk kızından beklenecek harika cevabı vermişsin tebrik ederim ( ironi olduğunu söylememe gerek yok ). Soruya cevap veriyorum rus kızları genel olarak fiziki açıdan güzel ve çok güzel olmak üzere ikiye ayrılır. Güzellik dışında Türk erkekleri tarafından tercih edilmesi bizdeki gibi örf adet ve dine sahip olmadıkları için onlar çok rahatlar bu yüzden tercih ediliyor. Bunlar olmadığı için tanışıp samimiyet kurulduktan sonra neredeyse pek sınır tanımıyorlar. O rus arkadaşa soramadın mı siz neden kendi kızlarınızı sahiplenmiyorsunuz diye. Çünkü onlarda bunu yapmıyor o yüzden rus kızları da Türk erkeklerine karşı ilgi duyuyor çünkü sahipleniyorlar. Soruna gelince haksız olduğunu düşünüyorum salak demekte haksızsın. Diğer taraftan bizim Türk erkeklerinin kızlarımıza karşı olumsuz davranışları içinde odun deme hakkına sahipsin. O da tek şartla genelleme yapmadan...
110 Yorumla- +1 yıl
evet erkeklerde haklı :)) ama hiç güzel türk kızı görmedin mi gerçekten çirkin olduğumuzu mu düşünüyorsun ? :)) seni genellemeye katmıyorum ama genel olarak erkekler biz türk kızlarından için kezban bıyıklı vs. gibi cümleler kuruyor sence bu çok kırıcı sözcük değil mi ? yani sanki bütün türk kızlar çok çirkinmiş hiçbir işe yaramıyormuşuz hayatınızda bir önemimiz yokmuş gibi hissediyorm bazen sence haksız mıyım ?
- +1 yıl
Hayır tabi ki çok güzel Türk kızlarımız var.Hiçbir bayan o hakaretleri hak etmiyor haklı olunsa bile söylenmemesi gerekir.Bu lakaplar bir bayana yapılacak en büyük kötülükler listesine de girer.Artı bu şekilde söylenmesi Türk erkek ve kızları arasında iç çatışma başlatıyor.Herkes birbirine ağzına geldiği gibi hoş olmayan şekilde konuşuyor bununla da bir yere varılmaz.Bu sözlerin doğru olmadığını biliyorsunuz bu yüzden dikkate almamasını da bilmelisiniz.Haklısın ama bunları dikkate almamalısınız.
- +1 yıl
bnde türk erkeklerine o kadar kırıcı davranmak istemiyorum ve buna dikkat ediyorum çünkü eğer birgün bir eş seçecek olursam bu türk erkeği olur çünkü hakaretleri haketmediğinizi biliyorum oysa bazı türk erkeklerinin türk kızlarına yaptıkları hakaret benide incitiyo çünkü onlar genelleme yapıp türk kızları adı altında konuşuyo ve bnde türk kızıyım :)))
- +1 yıl
Evet genelleme yapmaları hakaret etmeleri hoş değil. Onu söyleyenleri çoğu Türk kızlarıyla evlenecek o zamanda toz kondurmayacaklar. Kısaca ne yaptıklarını onlarda bilmiyor diyebiliriz :)) Benim içinde aynı olacak illa biriyle evleneceksem bunun Türk olduğundan emin olurum. Yabancılara karşı sempati duyabilirim ama kendi kültürümden biriyle evlenirim. Tabi yine de büyük konuşmamak gerekir :)).
- +1 yıl
bn ilerde kendi kültürümden olmayan kendi dinimden olmayan hristiyan olan birine aşık olsam bile evlenebileceğimi sanmıyorum çünkü ailemin onayı çok önemli ve ailemde türk bir erkek ister bilirsin işte :)) evleneceğim erkekle iki kişilik bir hayat yaşamıyacağz ailelerimizde bizim hayatımıza dahil olacak ama haklısn büyük konuşmamak gerekli :))
- +1 yıl
Evet haklısın ve çok güzel düşünüyorsun :)) Umarım yapmam dediğimiz şey başımıza gelmez :))
- +1 yıl
umarm ! doğrusu bn ilerde doğacak çocuklarımıda düşünüyorm :)) hani bn hristiyan biriyle evlendm diyelim çocuklarım hangi dini seçecekler benim dinimi mi yoksa eşimin yaşam şeklini mi ?kolayı seçipte eşimin yaşam şekline ayak uydurmalarını istemem :)) çünkü hz. isayıda peygamber olarak kabul etsekte yaşamımız adetlerimiz çok farklı olacaktır :))) başını şişirdim özür dilerim :)))
- +1 yıl
Hayır başımı şişirmiyorsun onu da nereden çıkardın. Evet sonuna kadar haklısın ve bu güzel düşünceden dolayı seni tebrik etmek istiyorum. Çok az bayan senin düşündüğün gibi düşünüyor ince ayrıntıya dikkat etmiyor. Ama Müslümanım diyorsan elinden geldiğince buna göre hareket etmeli insan. Hristiyan biriyle evlenirsin hatta onu Müslümanda yapabilirsin ama yine de çocukların kafası karışma ihtimalide vardır.
- +1 yıl
evet Müslümanım :)) evet haklısın :)) onu kendi dinime yakınlaştırabilirim ama benim evleneceğim adam benim ölene kadar elimden tutacağına emin olduğum adam olmalı :)) sorun sadece hristiyan olmasıda değil :)) yaşam koşullarımız düşünce şeklimiz örf ve adetlerimiz biz birbirimize ne kadar iyi gelebiliriz ki ömür boyu :) zaten eşim olack adam önceden aşk olduğm herkesi silip süpürecektr kalbimden yoksa eşim olmazdı değil mi ? :)) ;))
- +1 yıl
Evet :)) Diğer türlü çocukların bir yanı eksik kalır. Tabi bunun iyi yanları da olabiliyor ama olsun sen bununla ilgilenmiyorsun. Önemli olan seni gerçekten seven üzmemesini bilen bir eş gerisi bir şekilde olur.
+1 yılrus kızları için bir gecelik eğlencedir herşey ,bizim kızlarımız ise aile kızlarıdır. bizim kızlarımızla rus kızlarının yaptığınızı yapamazsınız. türk kızları ile de yaparsanız arkanızı bırakmazlar.
yani bizim kızlarımız eğlenilecek değil çoğunluğu evlenilecek kızlardır.30 YorumlaKendini olduğundan çok daha fazla gören başka millette kız var mı peki? Hep erkeğe sallaması kolay.
Tipine bakmadan iki dudak büzüp tipik tipik resim atan , garip garip yorum yapan bir dunya kız var piyasada. Erkeklerde de var aynı şekilde. Anlamadığım nokta niye erkeklere sallıyorsunuz sadece?
2-3 gün bir çevreni incele kızlardaki triplere havalara bak. Sonra tipe bak. Anlarsın.14 Yorumla- +1 yıl
Sen de haklısın
+1 yılBi iltifat edince kici kalkan ilk sevismeden sonraa ne olucaz biz diyen sabah kalktiginda normal davranamayan ya aglayan ya da cocuk gbi mutlu sevgili gibi dvranan herseyi sorun yapan bacak arasindaki seyi dunyalari alabilecegi bisey zanneden seviameyi bmeyen gorev sanan kendine bakmayi bir sure sonra birakan sevgili bulunca yani kilo alinca aynaya bakip rahatsiz gibi davranan ama hic bir hable yapmayan kadınlara sahip bir toplum oldugumuzu dusunursek bu durum normal değil mi? Diyorsunuz ki turk erkekleri ayidır. E afedersin ama sen armut vucut olursan karsidki ne olacakti ya
00 Yorumlaşu rus ukraynalı kızlara karşı kininiz kaprisiniz kompleksiniz ne zaman bitecek sayın Türk kızları? Ben yıllardır yurtdışındayım Türk kızları aksine hep savundum ama sizin gibi böyle dangalakca yok Rus kızını seven maldır salaktır gibi ahmakça ve ezikçe davrananları görünce tav oluyorum. Herkesin zevki ve görüşü var.
10 YorumlaDiğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Türk kızlarında kendini bişey sanma duygusu had safhada..
İnternette rus, ukraynalı, amerikalı, vs yabancı kadınlarla gayet güzel sohbetler ettim, hepsi de epey güzeldi.. Ama çirkin bir türk kızına mesaj gönderiyorsun gelen cevap "üfff git be slk" şeklinde.. Beyin sıfır, tip sıfır, ego tavan..10 YorumlaAslında Türkiye'de o kadar çok güzel kız var ki böyle itip, dışlamak falan yoktur bence.. Bu konuda olay sadece kızlarda bitmiyor. Erkeklerin de epey payı var. Hepimiz sosyal medyada ya da çevrelerimizde kızlara ne kadar ilgi gösterildiğini biliyoruz. Yabancı bir bayana ilgi göstermenin farklılık arayışından kaynaklandığını düşünüyorum.
10 YorumlaDiğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Bende bunu merak ediyordum. Ruslara ve İtalyanlara verdiğimiz değeri acaba onlar kendilerine veriyor mu.
Herşeyin başı Armegedonn Siteyi rus sorularıyla doldurdu.
Rus kızlarına bayılma sebebi belli.Hepsi Harika bir güzellik ve fiziğe sahipler. Kendi kızlarını bu kadar itme sebepleride belli değil mi.? Herkes kendini dünyanın merkezinde görüyor.En iyi cevap seçtiğin kız kim bilir kaçtane türk erkeğinden darbe yedide öyle konusuyor.115 Yorumla- +1 yıl
burayı daha fazla tartısma ortamına dönüştürmeyelim.lütfen.
- +1 yıl
uyuyodumm
- +1 yıl
sağlık olsn:)
- +1 yıl
oynıyak mı
- +1 yıl
olur tabi.
benim şahsen işim olmaz onlarda namus ahlak kavramı yok boşa gavur demiyorlar ama artık sözde Müslüman olan ülkemizdede bu iki kavram kızlarda yok denecek kadar azaldı. yani eğer karsıma eline el değmemiş yüreğine sevgi düşmemiş başka bir ırktan olup dini Müslüman olan kızı alırım. yoksa öbür türlü ellenmiş birini yediremem kendime. ama çoğu erkeğin ruslarla işi yatak odasıdır.. evlenenlerde var hatta... üstünden kaç kişi geçmiş belli olmayan kadını alanlarda var bu memlekette.midesi geniş dolu.
113 Yorumla- +1 yıl
Bahsettiğin türden çok arkadaşım var benim! Kendimden bahsetmiyorum bile.şimdi övmüş olmayayım
- +1 yıl
O tip insan derken?kimmiş arkadasım ki?
- +1 yıl
Eline el değmemiş yüreğine sevgi düşmemiş dedin ya onlardan bahsettim
- +1 yıl
Öyle kız istiyosun da sen çok mu namuslusun?namusu sadece kadınlara yükleme
- +1 yıl
Bana namussuz mu demek istiyorsun? Yorumlarının veya sorularının canımı acıttığı falan yok.
- +1 yıl
Ne sacmalıyorsun ya sen :)) iyi geceler sana
- +1 yıl
Sizin şu düşünce yapınıza hastayım hımana. Rus kızlarına veya hristiyanlara laf ediyorsun namus konusundada kendi türk kızlarını görmüyorsun herhalde.Toplasan kaçtane el değmemiş kız bulabilirsin.? Bilip bilmeden insanları yargılama huyunuzdan vazgeçin. Burdaki rusların bazıları öyle diye hepsini aynı kefeye koymana gerek yok. Ortodokslara bak bakalım nasıl dindarlar bizim çoğu insandan daha dindarlar.
Çünkü Rus kızları çok güzel, vücutları dipdirilüstüne üstelik tek gecelik bir ilişkinin ardından erkeğe yapışmazlar. Sanırım erkekler için en önemli olanda son kısım..
77 Yorumla- +1 yıl
ben bu tur ilişkilere karşıyım ama dürüst bir tespit senın kı öz eleştırını sevdım
- +1 yıl
Hay agzini yiyem :)
+1 yılçok iyi yapmışsın az bile bu salaklara güzelim hanım kızlarımız varken o rus (pu) lara bakıyorlar ya vallahi yazık ama akıl yok işte
hadi yine büyük bir kitleye oynadım bu sefer olucak inşallah72 Yorumla- +1 yıl
Hahaha
+1 yılArkadaşımın rus bir sevgilisi var. Kız kedi gibi sırnaşıyor, yakınlaşma an meselesi. Türk kızlarının nazından ve gereksiz havasından bıkanların rus kızlarının bu ilgisinden etkilenmemesi imkansız. Yabancılar için cinsellik spor gibi bir şey , bugün seninle birlikte olur yarın başkasıyla.
016 Yorumla- +1 yıl
senin annen rus mu :) çift vatandaş mısın :) şok etkisi yarattın , bence bugün çok şakacısın
- +1 yıl
pasaportumu mu çekip atayım:D
- +1 yıl
Olabilir :) ama ciddiyim, çok şaşırdım. üstte yazdıklarımda bir aşağılama yok ama yabancılar çok rahat ve doğal onu anlatmak istedim. sen russan bende almanım :D
- +1 yıl
sen ciddi misin ?
- +1 yıl
evet.
- +1 yıl
güzelliğinin sebebi belli oldu o zaman :)
- +1 yıl
güzelliğimi nerden biliyorsun?
- +1 yıl
çok eskiden fotoğrafın vardı , eğer o sensen güzeldin :)
- +1 yıl
sen su alpertungaöldümü müsün
- +1 yıl
ne alakası var :)
- +1 yıl
her defasında yeni bir hesap acan bir kardeş kendisi.o olman yüksek ihtimal.cunku henuz level 1sin
- +1 yıl
bilmem görüşürüz :)
- +1 yıl
o olsam nolcak ki :) engellemeyesn :)
- +1 yıl
engellemem...de en son açmıcam bida demişti:// insan sözünde durur :d
- +1 yıl
söylerim kendisine :) haklısın :)
- +1 yıl
gitsin bence yine geldiyse :)
+1 yılKaralama olayı olarak değil de onu başka şekilde yorumlayalım. Türk kızları (güzel olanlar için) kimseyi beğenmiyorlar, beğenseler de siz nelere baktığını daha iyi biliyorsunuz. (Çirkin olanlar için) çirkinsin bari ben ilahım gibi davranma millete dedirtiyor.
00 Yorumlaruslar türk kızlarından kat kat güzel ve kibarlar.güzelliklerinin farkında oldukları halde kendilerini bir şey sanmıyolar.türk kızlarında çirkin özgüveni çok fazla
62 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
kız haklı beyler
kendi kızlarımızı kesinlikle itmemek lazımiten nkarcıdır, Türk kızlarının güzelikleri ve içtenlikleri yadsınamaz, ama Rus özellikikle Beyaz Rus kızlarıın güzellikleri ve doğal olarak rahat seks yaşamları ortada onu bilen abazan seks düşkünü erkeklerimiz onlara yöneliyor, arz talep meselesi
00 Yorumlasevdiği erkeğe bile onu sevdiğini "öküz" diyerek anlatan türk kızları ne bekliyordu :) yani mesele güzellik değil. elbetteki çok güzel kızlarımız var. ancak ne sevmeyi ne sevilmeyi biliyorsunuz. erkekler de bir çıkış yolu bulmuş işte. rus kızları.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk kızları baskılarla büyüyor. Ruslarda bu yok.
Bu şuna benzer:
kendi tavuğunun kanatlarını kesiyon uçmasın diye. Komşunun kazına imrenerek bakıyon ne güzel uçuyor diye...70 YorumlaNe kadar gereksiz şeyler için tartışıyorsunuz ya. Sırf şu "şaka mahiyetli" sorularınız yüzünden düşman ediyorsunuz milleti.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllink daha ne diyim ben size?
33 Yorumla- +1 yıl
Kızda Bozkurt Bıyığı var ulan :D
Cevap sahibi+1 yılbende yok olum o kada bıyık :D:D:D:D:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılRusları bukadar öven kendi ülke kızlarını iten tek millet türktür.ruslar güzelide var çirkini ama wc alışkanlgı yoktur onlar türk temizlgne uymzlar arkadaşlar rusya azerbeycn gezdm inanın rusya yarısı obez.degişik ten renkleri var beyaz ama mor mor damaqları çıkmış beyazlık var ama itici .kuzey avrupa daha güzel.koku var onlarda
25 Yorumla- +1 yıl
Sen baya gezmişsin:)
Cevap sahibi+1 yılBen aşagılamam.
- +1 yıl
Bok atmaninn bu kadari tuvalet aliskanligi temizligi yokmuş he* tasa ziciolar zaten
+1 yılahh tavşanboku ona deki herşeyi başlatan armegdon denen heriftir :(
32 Yorumla- +1 yıl
Puffoyle..
Dünya yüzeyinde hiçbir milletin kızları bizim Türk kızları gibi kenbdnin beğenmiş ukala değil... o yüzdendir ki yabancı kızlar daima Türk kızlarına göre her zaman 1 adım önde oalcaktır... çekemeyen varsa digiturk taksın...
10 Yorumlabir arkadaşım var erkek rus kendisi :) Türk erkeklerini gerçekten anlayamıyorum bizim kızlarımız sizin gibi sadık ve güzel değiller ama onlar hala bizim kızlarımızı istiyor bizse Türk kızlarına bayılıyoruz demişti :))
11 Yorumla- +1 yıl
Hahah bunu her yerde yaz:))
gerçekleri söleyince niye hemen bu kadar sinirleniyonuz ki :D Türk erkeklerini kötüleyip, kıro yapıp, görgüsüz hayvan yapıp karalayan biz erkekler miyiz yani? neden hiç kendinizi özeleştiriye almıyonuz..
05 Yorumla- +1 yıl
Yukardaki yorumuna cevap: başka bir değeriniz yok yazdın ya insanı insan veya kızı kız yapan zaten bu değerler değil mi!?
- +1 yıl
her lafa verılecek bır cevabım varda
bir lafa bakarım
birde söyleyene bakarım ... umarım anlamıssındır
Ruslara meraklı olanlar onların çocuklarıdır o Rus çocukları
510 Yorumla- +1 yıl
hahahahaha:D
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
bızım kızlarda italyan erkeklerıne hayran ama erkekler şikayetcı değil pekı o kızlar da
İT-ALYAN ın çocukları mı ? - +1 yıl
devam edın başka ülkenın erkeklerıne hayran olan kızların
başka ulke kızlarına hayran olan erkeklere olan bu nefretı neyın kafasıdır - +1 yıl
maşallah sanıyesınde lafı yapıştırıyorsun :)
ben bızım kızlarımızı severım duygusal ilişkiden yanayım ama
sizde bu cene varken zor dostum zorr - +1 yıl
keşke biraz saygılı olmayı deneseydın iyi akşamlar
- +1 yıl
Senin cok zoruna gitti ama gerceklere inanmak zorundasın
+1 yılNe haklısın, ne haksızsın :) sonuçta herkesin kendi hayatı, şuracıkta türk erkeklerini başka erkeklere tercih edenler de var, bu kutuplaşmalar artık normal hale geldi :)
cut.10 Yorumla
+1 yılsadece kızlarımızla alakalı değil aslında
rus kızları sanırım bizim erkeklere fazla açık kapı bırakıyor anladığım kadarıyla belki de sorunun özü budur20 Yorumladurum tam erkeğim reddedilişin kendisine koymasından dolayı daha kolay fetedilen limanlara yönelmesi ve özenmesi
özetle : vermezsen verme * orda taş gibi rus var :)22 Yorumla- +1 yıl
Altına imzamı atarım güzel kardeşim...
Diren :)
walla rus kızlarına bayılmıyoruz gönül eğlendiriyoruz basit hedefe oluyorlar cabuk ulaşıp kolay vazgeçiyoruz
40 Yorumlabirinci tavsiyem türk erkeklerine:elde olanlarla yetinmesini bileceksin..ikinci tavsiyem:rica ediyorum rus kızlarının hakkını verin
314 Yorumla
+1 yılTürk ve Arap kızları çok nazlıdır. Fiyat performans kıyası yaparsak Rus kızları hem daha güzel hemde elde etmesi daha kolaydır. Türk erkekleri bu sebeple Rus kızlarına hasta olurlar.
20 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılyok doğru söylemişsin ama bunun sebebi bizde pek sarışın olmaması aslında az olan daha çok rağbet görüyor haliyle. yoksa ne farkı olacak.
00 Yorumla Diğer konusunda 359 cevap paylaştı. Siz de yabancı erkeklere bayılıyorsunuz. Örneğin: Amerikalı sanatçılar,İtalyan erkekler.. O zaman siz de salaksınız..
00 Yorumla
+1 yılbende çifte vatandaşım ama hiç italyaya gitmedim lan..
07 Yorumla- +1 yıl
Ne yapayım? :d
- +1 yıl
yok sen gittinmi rusyaya diycemde vizesiz bile gidiliyor artık yani..
- +1 yıl
Aynen 2 tane rus pasaportm var sorun olmuyo sen niye gitmedin kimse yok mu orda
- +1 yıl
Annennem amcam ve kuzenlerim var da uçak bileti çok pahalı git gel 2 bin.. Birde bir samimiyetimiz falan yok. Bu arada ruslar bencede güzeller kızıl falan oluyorlar
- +1 yıl
Ben ruslara benzemiyorum. Benzemek de istemiyorm.2 bin pahalı.
- +1 yıl
yani erken siparişte öyle birde tecih meselesi..
- +1 yıl
Boş ver sen :)
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. A hepsi cok yakisiklida bizi begenmiyolar yoksa ruslarda namus kavrami falan olmadigindan değil
10 Yorumla
+1 yılbizim türk kızları gibi burunlarını havaya götlerinide burunlarına değdirerek gezmiyolar güleryüzlüler ve sadıklar başka sorun ?
00 Yorumla
+1 yılBunlar hep Armageddon un isleri... iyi yapmissin, turk kizlarina etmedikleri hakaret kalmiyor. Terbiyesizlikten baska bir sey degil resmen
30 Yorumla- Diğer konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılBen bu kızı tanıyorum. link
00 Yorumla - Diğer konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yıltürk kızları bu kompleksi bıraksalar ruslara bin basıcaklarda ayy benim neticem söyle bilmemne burnuma deviasyon yaptırıcam da ayaklarım taraklı bunlar ne yaa :)) erkeklerde bile sizdeki kadar rus kızı takıntısı yok farkedin bunu artık :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsizde biraz rus kızları gibi olsaydınız da ilgilenmeselerdi Türk erkekleri ruslarla... o kadar incitin kırın dökün sonra da salak olsunlar ... salak olan türk kızları kıymetimizi bilmiyorlar diyee
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkusura bakma zub... kendimi alamadım:(
+1 yılDurum ne kadar da vahim. Bizi istemeyen insanlarla yaşamak istemiyorum.
10 Yorumla
+1 yıl"Çünkü Rus kızları çok güzel, vücutları dipdirilüstüne üstelik tek gecelik bir ilişkinin ardından erkeğe yapışmazlar. Sanırım erkekler için en önemli olanda son kısım.."
12 Yorumla- +1 yıl
adam akilli cevaplar gordum supersin dostum...
Çünkü biz Türkler asırlarca at üstünde yaşamış,savaşlar vermiş bir milletiz. Atı seviyoruz ^_^
21 Yorumla- +1 yıl
:) en iyi cevap bence
+1 yılBizim gururumuz ve bizim temsilcimiz armageddon'a sormak lazım.
(Maksimum Gizlilik)10 Yorumla
+1 yıl93 harbinden sonra onların avratlarını sikaceğimize dair söz vermiştik O sözü yerine getiriyorlar deseydin
01 YorumlaValla ben her bikere türk rus diye ayırmak gereksiz insan her yerde insan o karalayanlarda büyüyünce iyi kötü bir tane türk kızına kalıyor :)
01 Yorumla- +1 yıl
aynen. ruslarla evlenenlerin evlilikleri hep hüsranla sonuçlanmıştır genelde. kültür farkından dolayı yapamıyorlar. Yatakta rahat kadın da belli bir noktadan sonra kurtarmıyor.
+1 yılbi kişi yüzünden bütün erkekleri rus kızların peişinde koştu yaptınız... olayları hep sizler çarpıttınız...
00 Yorumla
+1 yılValla doğruya doğru Rus kızları güzel hatta bana göre yabancı kızlar daha güzel. Ama bunun sebebi Allah onlara bu dünyada güzellik veriyor sadece dünyalıklar onlar yani :)
04 Yorumla- +1 yıl
E ruhlar aleminde yasamadigimiza gore dunyalik biseyler lazım zaten degil mi
- +1 yıl
Bunu anlamani beklemiyodum zaten :)
- +1 yıl
Seninki züürt tesellisi olmuş yahu :D
- +1 yıl
Ahahha aynen ya dfklgjfıjd :D
Akıllarının pipileri olduğunu zannediyorlar deseydin ^^
40 Yorumlaya millet bos islerle ugrasıyor neden sureklı herkes birbirini elestiriyor ulkemızde ben anlamıs degilim bunu.
10 Yorumla
+1 yılağzı olan konuşuyor anasını satayım deseydin ben hiç bir kıza bayılmıyorum acaba ben erkek mi değilim beynim durdu şimdi
11 Yorumla- +1 yıl
KIZ İÇ SAVAŞ Kendine beyin al @soran
+1 yılispanyollların şeyine en meraklısıda bizim salak türk kızlarıdır herhalde
20 Yorumlagüzeller başka sebep yok italyan erkekleriyle aynı sebepten :D ama ben itmiyorum hiç bir kızımızı
00 Yorumla- Diğer konusunda 645 cevap paylaştı.
+1 yılKedi ulaşamadığı ciğere ne dermiş sayın tavşanboku :D
10 Yorumla
+1 yılMemesi olan her canlıya bayılıyorum yakında hindu olursam şaşmayın :(
cayırt10 YorumlaDaha güzel oldukları ve türk geleneklerinden dolayı kızların daha zor elde edilmesi diyebiliriz sanırsam
01 Yorumla- +1 yıl
zor olan her zaman daha kıymetli olur
+1 yılKezban olmayın sizde. Her şeye kırılmayın, küsmeyin, kaprisleriniz var, kendinizi bir şey zannediyorsunuz. Sonra neden Türk kızı itiliyor.
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat