Paranoyalarımla ve korkularımla başa çıkamıyorum?

Duygularımın ve mantığımın çıkmazındayım , bana yardım edin. Kendimi bir köşede dişlerim kasılmış gözlerim kilitlenmiş nefessiz bulmaktan yoruldum , korkularım peşimi bırakmıyor. Ellerim terlemede ve artik ölümden başka çarem olmadığıni düşünmek zorunda kaldım.4 senedir tedavi görüyorum bana selam veren bir insanin bile benim hakkimda tehditkar hisler besledigini düşünuyorum , vucudumu yirtacak kadar duşta keseyi sürüyorum kendimden kurtulamıyorum her yerim jilet ve yanık , o kadar çok şeye maruz kaldım ve o kadar kaçıp gitmek istiyorum ki bu benim son çarem hasta mıyım? Bu ruhumu hergün yeyip bitiren yamyam ikinci ruhtan seslerden sanrılardan ölüme sevkeden düsüncelerden kurtulamayacağımı kabullendim. Biri var ve beni tehdit ediyor ama etmediğini söylüyor istediklerini karşılayamassam benim hayatımi rayindan çıkaracağına inaniyorum. Cevremde bu hislerimi ve durumumu bilen yok. Artik bir ipin ucunda sallanmam gerekiyor beni anlayabilmeleri için. Bugune kadar bana yaşatılanlar insanlık suçu ben bu katliamdan kurtulamıyorum. Bedenimde koca bir delikle ve yarayla yasamaya calisiyorum. Dusuncelerim okadar hızlı ve dehşet verici ki bunlari psikologlara anlatamıyorum , ben tükeniyorum.12 kilo verdim ne ruhum ne bedenim artık dayanamıyor. Hastalikli bir ruh taşımak en büyük imtihanlardan birisi , bana soylemek istedikleriniz varsa bekliyorum. Bana yardım edin her şeyin başı Allah ben okunan sela da geçen ambulansta bile endiselenip dua ettim , duama herkesi sığdırdım acıya zorbalığa aşka fakirliğe ruhsal hastalığa maruz kalan herkese dua ettim bana da edin ben artık yapamıyorum. Bir ihtimal daha var o da ölmek mi? Eğer başaramassam ve aranızdan ayrılırsam yüreği sevgiyle dolu gençleri yaşatın cocuklarinizin yalniz kalmasına izin vermeyin tacize ugrama ihtimallerini gözetin. Onlara sarılın , benim yüreğim sevgiyle yanıyordu kimseye ah ettirmedim herkese delikanlılıği ogrettim ama ben bittim.
Paranoyalarımla ve korkularımla başa çıkamıyorum?