• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
İnternet & Teknoloji

Bir insan neden instagramda gizliliğini bazen kaldırır?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Buradaki temel amaç nedir?
Bir insan neden instagramda gizliliğini bazen kaldırır?
Instagram Soruları Nedir Soruları Gizli Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bundan bir yıl önce fakültede değişik bir kız vardı. O gündüzleri instagram hesabını açar akşamda gizliye alırdı. Bir nevi oltayı atıp avlanır akşamda ağına düşenleri yiyor derdik bizde dalga geçerdik 😂 sabah sabah nerden aklıma geldi ya

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Her zaman yaptığım davranıştır. Yeni bir fotoğraf atıp eskide kalanlara nispet yapma davranışı gibidir. Ama bir diğer amaç yeni takipçi çekmektir. Profili gizli olanın takip edilmesi zor. Hoşlanılan kıza AA bak ben buradayım deme şeklidir

2
    54 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nispet yapmak çok ergence değil mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Nispetten kastım şudur. Sen gittin ama bak yenileri geldi. Kaldırdığını indirmektir. Ya da ben sensizde devam ediyorum kendini vazgeçilmez sanma durumunun gurur yapılmış halidir. İkincil amaç içinde yapılıyor olabilir. Zeki adamsa Nispetten daha çok farklı yerlere çeker dikkati

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bence bu gösteriş budalaligindan başka bir şey değildir. Zaten terk eden şahıs kendisi bundan sonrası beni bağlar mi? nispet yapacak biri varsa o da benim ama buradaki davranış bana çok çocukça geliyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ama sana dedim ki bunu bu amaçla yapmıyor da olabilir. Keyfine yapar. Ben mesela yeni kızlar profilimi görsün diye de yaparım. Açarım ve kapatırım. Tek bir ihtimal üzerinde durmak yanlış

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Daha önce sevgilisi ile whatsapdan aynısını gözüme soka soka yapmış birinden bahsediyoruz burada.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunu yapması hiçte azımsanmayacak bir ihtimal

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ha o zaman cevabı buldun ama saçmalığını göstermeye çalışıyorsun. Tamam doğru saçma ama çokta önemli bir şey değil. İllede görmeni istemez. Yani yapar eskiler ona bakarsa diye ama takmaz bu olayı. Açar ve kapar bu kadar basit. Sonra bir sonraki ilişki ve olay tekrar eder

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten başımıza ne geldiyse sevdiğimiz yüzünden geldi. Internete bir kadın heykeli ile fotoğraf atmış bana benzeyen. Sevgilimle tatildeyiz demiş. Benden ayrilmasaydi tatile gidecektik. Adamdaki hareketlere bak Allahını seversen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Amacına ulaşmış işte. Birde diyorsun ki ne kadar saçma? Adam sana kendini göstermesi, stalklamanı sağlamasa onu unutursun. Terketse bile kalıcı olmayı ister insanlar. Benden daha iyisini bulamasın düşüncesi vardır çoğunda. Oda başarmış. Senin onsuz kalıp, onunla kurduğun anıları canlandırmış kafanda. İşe yaramaz bir taktik değil ha

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyi de ileride bir geleceğimiz olmayacak. Bosu boşuna unutulmazi oynamanın ne faydası var? Ben onu unutmaya çalışırken bana yardımcı olması gerekiyorken acı çektirmeye çalışması karaktersizliktir. Madem öyle bir niyetin var terk etmeyeceksin. Onun yüzünden aylardır hastalık çekiyorum. Yazık değil mi bana?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne kadar oldu ayrılalı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben hakkımı helal etmezsem napacak öbür tarafta onu düşünüyor mu hiç? Zira helallik istedi ama hakkımı helal etmedim ona. Boyle benimle ugrasirsa da avucunu yalamaya devam eder

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

10 ay oldu ama paranoya hastalığım neredeyse paranoyak şizofreniye ceviriyordu. Ayriyeten ağır depresyon tedavisi görüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bak şimdi şöyle söyleyeyim. Bunu senin için yapmamış ama senden sonraki ve ya önceki birisi içinde yapmış olabilir. Aynı sözü sadece sana vermemişte olabilir. İnsanları olduğu gibi kabul etmen gerek. Kendine odaklanmaya çalışman gerek. Diyelim o senin görmen için açıyor profilini. Ama sende o profile bakıyorsun. Unutmaya çalışma. Onun hayatındaki yerini aşağı indirmen gerek. Kendine ait birşeyler yap. Kendini sev. Ne Kadar Sürdü ilişkiniz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hazmedilecek bir yanı yok bunun. Bunu benim için yapmasa bile benim etkilenecegimi bayağı bayağı biliyor. Hasta olduğumu da biliyor. En azından temkinli davranmasını beklerdim. Yani bir insan bu kadar vicdansız olmamalı. İlişkimiz birkaç ay sürdü zaten.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

10 ayın üzerine ismini hatırlıyor olabilir mi? Senin durumunu öğrenirse vereceği tepki şu olur. Üzüldüm gerçekten ama abi ne yapayım açmayım mı profilimi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunları biliyor, takip ettiğimi de biliyor. Kisacasi her şeyin farkında ve bunu kasıtlı yapıyor. Daha önce onu takip ettiğimi söyledim zaten. Bilmediği bir halt yok altını çiziyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Burada kasıt var benim anlatmak istediğim nokta bu. Ben buna naptim ki bu kadar kirlendi anlayamıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynı şehirde mi yaşıyorsunuz peki? Sürekli kendini gösterme durumuna çabasına giriyor mu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır farklı şehirdeyiz ona şükrediyorum ben

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Peki sevgilisiyle WhatsApp üzerinden ne gördün? Profil resmi mi? Hikayemi? Mesaj mı attılar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Engeli kaldırıp hikaye paylaştı sevgilisini öperken. Bende hikayeyi gördüm işte

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynı şehirde değilseniz aynı üniversite falan mı? Yani nasıl tanıştınız ve nasıl bir kaç ay sürdü? Yani 10 ay geçtiyse aradan kesinlikle unutmuş olmalı seni. Sana kasten bir şey yapması saçma. Hele aynı şehirde değilse? Eline hiç bir şey geçmeyecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tatile gelmişti buraya o sıra tanıştık işte. Engeli kaldırıp ayrildiktan 6 ay sonra bana nispet yaptı. Yoksa bir insan niye durup dururken engeli kaldırsın ki keza hikayeyi gördükten sonra tekrar engeli bastı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onun amacı beni moral olarak çökertmek. Bu onun mutlu olması için yeterli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bak yapma bunu kendine. Birini unutmanın yolu ona odaklanmamaya çalışmak, beyninle ve kalbinle sürekli savaşmak değil. Kabullenmen ve yenilikler denenen gerek. Adam sana bunu halen bilerek yapmış ve ya yapmamış olabilir. İlişkisi halen devam ediyor mu? Eğer öyleyse bu senin için uzaklaşmak adına bir şans ondan. Kendine ve yanında olan sevdiklerine zaman ayır. Şansı kendine vermen gerek.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunu bilerek yaptı bundan hiç şüphem yok. Yeni sevgilisi ile ilişkisi devam ediyor mu bilmiyorum ama elime düşmesin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten derslerime odaklanacagim. Bu seviyesiz ile uğraşmak istemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yeni sevgilisini de terk etmiş olabilir hiç güvenmiyorum ona

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

WhatsApptan engelini açıp geri engelliyor mu? Bu son sorum. Hayatına bakman en önemlisi. Güven kırılınca zor toplarlıyor insan. Bilirim. Ama dediğimi unutma. Sen bakmadığın zaman onun profili değersizleşir. Eğer senin içinse bu açma kapama olayı. Sen bakmadığın zaman oyunu biter onunda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet aynen açıp engelliyor beni. Zaten numarasını engel basıp sildim bu olaydan sonra

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

En iyisini yapmışsın. Benim çok şükür sağlık durumumla alakalı bir şey olmasa da aynını 4 sene önce yaşadım. En zor günümde terkedildim. En yakın arkadaşı ile benden 1 gün sonra el ele gördüm. Halbuki o gece ben onun evinin önünde bekliyordum. Sabaha kadar bekledim. Ve o benim bunları seyretmemi sağladı. Sonuç mu? O hala aynı. Arada görüyorum aynı yerde okuyoruz. Bense onun üzerine çok şey kattım. Onun sayesinde çalışmaya yöneldim. Bir gün kazandığım her şey için ona teşekkür edeceğim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Senden helallik istedi mi seninki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayır. İstemedi. Ama helal ediyorum. Çünkü acı insanı yaralasa bile olgunlaştırıyor. Dediğim gibi onun hayal dahi edemeyeceği şeyleri kazandım hemde onun bana bıraktığı ile.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende çok büyük kayıplar verdim onun yüzünden. Hakkımı helal etmem için geçerli bir sebep yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sebebi onda arama. Helal etmek zorunda değilsin. Eğer kendini rahatlatmak istiyorsan diye diyorum. En iyisi olur hakkında. Ben çalışmayı seçtim. Onu o adamla gördüğüm zaman yanımda gerçek bir dostum vardı. Ve bana şunu söyledi. Kendin için en iyi olanı yap. O öyle yaptı dedi. Ben ondan sonra hep sevdiklerim ve kendim için çalıştım. Yani onun bana yaptığı şeyler için değil, yapmamı sağladığı şeyler için onu gelişimimin bir parçası olarak gördüm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu hayatta zaten insan başkaları için değil kendisi için çalışmalı sadece. Bir soru sorabilir miyim size

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tabi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu bana neden karakterine kin öfke oturmasın bunlar kötü şeyler dedi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Buradaki ana amaç nedir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ayrılırken mi söyledi bunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ayrildiktan birkaç gün sonra söyledi bunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kendisine ve sana yaptıklarına karşı onun peşinden kötü düşünme diye söylemiş olabilir. Yoksa bir alakası yok gibi. Boş söylenmiş laflara benziyor. Belkide seni düzgün birisi olarak bildi ve onun yüzünden değişmeni istemedi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Değişim kaçınılmaz. Bunca yapılan şeyden dolayı kin duymamam imkansız. Onun derdi benden helallik almak bence. Baska amacı olduğunu sanmıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Oda olabilir tabi. Çıkarsal birşey de olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evlilik sozu verdi onu uyarmama rağmen. bunu tutmadı. Ben şimdi bunu niye güzel ve iyi şekilde anayım? Düşman benim nazarımda o ve ömür boyunca değişmeyecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu tipleri biliyorum. Bir arkadaşım yardım parası adı altında beni kandirmusti. Sonra paramı geri vermek istemişti helallik almak için. Kabul etmedim gururum kırıldı çünkü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben buna dua ettim içimden hapse düşersin inşallah diye. bu yıllar sonra hapse düşmüş hapisten çıktı sonra yanıma geldi para vermeye kalktı hakkımı yine helal etmedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Demem o ki benim bedduamdan korksunlar çünkü Allah haklı olanın her zaman yanında. Zalime göz actirmiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evlilik sözü mü verdi? Yani bilemiyorum bu adamla nasıl tanıştın? Nerede tanıştın? Ki sana böyle bir söz verdi ve tutmasını bekledin? Sahilde falan mı? Yaz aşkı olmayasın sen onun için? Kaç ay sürdü ve sen bu vaade inandın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

4 ay sürdü beyefendi. Bana okul bitince evleniriz dedi. Soz verme dedim gitti söz verdi. Benim zoruma giden nokta bu zaten. Soz vermesini ondan isteyen yoktu zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Neyse ya hak yerini bulacaktır. Dediğin gibi. Üzüldüm. Ama umarım sende hakkettiğin mutluluğu dürüst seven birisi ile yakalarsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biliyordum böyle olacağını zaten. Benim için supriz olmadı. Asıl hastalıklar belimi büktü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İstediği kadar beni terk etsin umrumda olmaz ama söz verip terk etmek insana koyuyor işte. Bunu ona da söyledim. Mümkünse helallik istememesini bir daha cevabimin ölene kadar aynı olduğunu altını çizerek vurguladim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Düşmanlarım birazcık görsünler de meraktan çatlamasınlar ya da görüp daha çok çatlasınlar diye olabilir.. Ayrıca hiç böyle bir şey yapmadım , saçmalık olarak buluyorum.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ergence bir davranış bence

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

12

Cevap

• gurbetçinigga
    gurbetçinigga Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 58%
    +1 yıl

Bence gelmiş olan takip isteklerini tek tek onaylamak yerine açığa alıp hepsini birden onaylıyor, sonra da tekrar gizliye alıyor işte

1
    0 Yorumla
  • bug-01-
    bug-01- Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 39%
    +1 yıl

bazı sayfalar çekiliş yapıyor bir şeyler paylaşmalarını istiyor görmüşsündür o sebeple yapıyor olabilir

1
    0 Yorumla
  • cnrche
    cnrche Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 46%
    +1 yıl

Can sıkıntısı olabilir, birine göstermek istiyor profilini olabilir.

2
    0 Yorumla
  • hodxx
    hodxx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Herkese acik Instagramim kimden ne gizleyelim ki gizlemek sacma

1
    0 Yorumla
  • yellowred35
    yellowred35 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

kendisini takip eden özel biri vardır ve o kişiye çaktırmadan bir şeyler göstermeye çalışıyordur. ben şunla mutluyum, ben şunla şuraya gittim vs. vs gibi bunu en çok kızlar yapar

1
    0 Yorumla
  • Ayzıiıtt
    Ayzıiıtt Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Birine sinyal veriyor.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bana sinyal veriyor

Yorumla
  • asliaykar0009
    asliaykar0009 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Bebişim oda öyle yapıyor ya dakika bir hesabın herkese açık koyuyor gizli koyuyor hem atarlı gönderi paylasarken açık koyuyor birisine gostermek için

0
    0 Yorumla
  • Hhildemar
    Hhildemar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Kararsız ya da dengesiz biri olabilir

5
    0 Yorumla
  • Tooyoung
    Tooyoung Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Kime göre olduğuna bağlı nispet yapmak

1
    0 Yorumla
  • arapatar
    arapatar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 46%
    +1 yıl

denişik işte

1
    64 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hitler hayranı misin

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

dönemin teknolojisine hayranım. ırkçılığa değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet, 50 sene ilerideydi diğer ülkelere göre teknolojik olarak

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

oda görünür kısmı. kağıtta kalan ve imkansızlıklardan dolayı hayata geçirilemeyen onca proje.. ele geçirilmemesi için yakılan belgeler.. ööf öf keşke o dönemde bir alman olsaydım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Amerikalılar hatta alman teknolojisi ile uzaya çıkmış, jet üretmiş ve füzeler üretmiştir

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

almanyanın yenik düşmesinden sonra başladı sovyetler birliği ve amerika mücadelesi. sırf alman teknolojisini önce ele geçirme çabası. rusyanın uzay programları nasıl oldu. bu işten en çok yararlanan rusya oldu zaten çoğu köylü halk olan bir devlet 30 yıl sonra yörüngeye insan gönderiyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır en çok amerikalılar caldi. Stalini döneminde Rusya sanayisi büyük ivme kazandı. Rusya teknolojisini hatta almanlari yenmesini bir ölçüde stalinin sanayi yatırımlarına borçlu

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

:D berline ilk giren ruslardır. rusların teknolojik açıdan hiçbirşeyi yoktu araştır bence. traktör fabrikalarında ürettkleri tanklarla savaşan ruslar bir anda ilerleme kaydettiler. amerikayla teknoloji yarışına dahi girebilecek bir seviyeye çıkması doğal değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Berlin ruhlar girmeden önce Almanlar yenilecegini anlayıp Japonya denizaltı gönderdi içinde teknolojik sırlar bulunan. Bu denizaltiyi Almanya teslim olunca yolda amerikalilara teslim etmek zorunda kaldılar. Ayrıca sovyetler birliği zamanında çok iyi silahlar üreten bir devletti. Keza traktör fabrikalarında tank uretmelerinun sebebi daha çok tank uretmekti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ve imkanların yetersizliği idi

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

bence daha sağlam kaynaklardan daha iyi araştırman lazım :D sovyetler birliğinin teknoloji değil sayı olarak üstünlüğü vardı. zaten 2 süpergüç ve birçok avrupa devletine karşı savaşan tek bir almanyanın yenilmemesi imkansız. sovyet teknolojisi ki direk odundan yapılmış uçaklar... plakaları bile birbirine oturmayan tanklar.. hiçbir şekilde sovyet teknolojisini savunma :D özellikle 2. dünya savaşı tanklarına büyük ilgim var ve yıllarca araştırmışlığım. buna dayanarak söylüyorum ki sovyet teknolojisi diye birşey yok o dönemde.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sovyetler in teknolojik olarak üstün olduğunu söylemedim. Ayrıca sovyetler in tankı çok iyi abi demedim. Sovyetler in o dönemde ürettiği piyade tüfekleri falan idealdi onu demek istedim.

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

peki. zamanında çok iyi silahlar üreten cümlesinden teknolojik olarak ileri silahlar anladım ben.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben ayrıntıya inmedim zaten genel konuştum silahlar hakkında. Genel manada iyi silahlar üretiyordu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yoksa almanlarin eline su dökemez kimse bu konuda

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

genel manada da hiç iç açıcı değil ama neyse :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Almanlari saymazsak diğer ülkelerle kiyasladigimizda adamlar iyi bencd

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

yok hiç değil :D

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

almanların mermi sayısından çok adamın olunca her türlü alıyosun :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mesela

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten asker sayısı sayesinde adamlar bu savaşı kazandı

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

hemde aşırı fazla. sayı üstünlüğü cidden çok fazla. rusyaya girmekle aptallık etti hitler. karşısına çok sayıda insan gücü aldı. ama rusların yaptığı araçlara bakarsan plakaları bile birbirine tam oturmamış kalitesiz şeyler olduğunu görebilirsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Alelacele göt korkusu ile araç yapınca öyle oluyor zaten. Sen plakayı bırak adamlar araçları boyamiyordu bile

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

ne alelacele göt korkusu :D ruslar çoktan üretmişti kendi tankını zaten ama yine kalitesiz. boyama kısmına gelirsek öyle bir durum yok yahu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

20 milyon rus oldu o savaşta bence bu boru değil

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

ölür tabi öldü diyorum zaten :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Stalini radyo kuşatması nda araçları boyamiyorlardi bile. Çünkü buna zamanları bile yoktu. Arastirirsan bunu gorursun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Stalingrad kusatmasi

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

araçlar derken tanklardan bahsediyosun dimi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tuşların yeterli silahı yoktu Almanya karşısındayken. O yüzden acele ile ürettiler silahları. İstersen sana kaynakta veririm sıkıntı yok yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet tankları kastediyorum

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

verebilirsin istersen.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sadece tanklar dedim ya yalan olabilir pek hatırlamıyorum ama hitlere sordunuz mu kitabını tavsiye ederim. sende kaynak ver bakayım

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

bende verecek belirli bir kaynak yok. belgesellerden ya da okuduğum yazılardan biliyorum. amerika ve rusyanın alman teknolojisi için savaşını da üniversitedeki bir tarih hocasından

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Oho ikinci elden kaynak çok tehlikelidir. Senin okuduğun kitaplara göre yorum yapman gerekiyor. hocalara falanda güvenme. Almanlarin silah gücü ile alakalı bir kitapta okudum. alman ordusunu iyi bilirim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben yanlış bilgi veren hocalar ve yazılar çok gördüm o yüzden direkt olarak kitaptan okumak daha sağlıklı

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

:D kitapları kim yazıyor acaba :D merak etme biliyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kitapları yazan güvenilir tarihçileri okumalısın. Her üniversite hocası yetkin değil ve o bilginin kaynağını vermiyor. Ayrıca her kitapta kaynakça bulunuyor. Sen böyle gidersen bayağı kandırırsın. Belgeseller ise taraflı çekilir genelde. Ama direkt farklı kaynaklar okursan muhakeme yoluyla doğru bilgilere ulaşırsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hangi bölümden mezunsun

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

merak etme okuduğun kitaplar teknolojisini anlatmaz siyasi yapısını düşüncesini anlatır benim umurumda değildir onlar. ama teknoloji dersen sana çalışma mantığına kadar her şeyini saatlerce anlatayım :D teknolojiye meraklı olan kendim de birşeyler yapan biriyim. merak etme sandığından daha iyi biliyorum teknolojisini.

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

ve taraflı demen çok mantıksız çünkü teknolojide bir taraf yoktur. sen siyasetine siyasi yapısına takıldın onlar benim umurumda değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben siyasi yapısı hakkında konuştum zaten. Teknoloji konusunda taraf olmak zaten imkansız.

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

başta da belirttiğim gibi ben teknolojisine hayranım. siyasi yapısını biraz bilsem de çok iyi bilmem. teknoloji hakkında konuşurum ama.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Beni siyasi durumu askeri teşkilatı ve kullandığı silahlar bağlar çoğunlukla. Zaten okuduğum kitaplar bunun üzerine kurulu tamamen

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

kitaplarda da detaylı bilgi vermez silahlar hakkında. önce mekaniğini çalışma prensibini anlamak lazım. incelemek lazım. ünlü tiger 1 tankını çok saçma bulurum mesela. sırf hevesini almak isteyen bir çocuk gibi aceleye getirilmiş bir şeydir. ya da pz1 leri ürettik hop savaşa girelim demeleri. sırf hitlerin sabırsızlığı... 7 yılda ulaştıkları teknolojiyi savaş öncesi yürütüp o şekilde savaşa girseler kazanacaklarına hiç şüphem yok. bir ho 229 la. bir pz8 mausla girseler savaşa... öff öf

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kitaplarda zaten sadece teknik bilgiler veriliyor. Hitler biraz daha sabretseydi bunlar savaşa jetleri ve üstün teknoloji silahlarla girecekti. Hatta savaş 1943 yılında başlasaydı Almanlar kesin kazanırdı diyen uzmanlar var. Zaten Hitler bir silah yapınca hep daha iyisini istedi. Bu yüzden seri üretime gecemediler

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

uzman olmaya gerek yok az mantıklı olan biri zaten olaya baksa der onu. hitlerin daha iyisini istemesi gayet doğru fakat imkan yok. malzeme yok. işçi yok. yaptıkları fabrikalar bombardımana maruz kalıyor gece gündüz. buna ramen yıllarca dayanıyorlar. teknolojisini daha iyi araştır hayra kalırsın derim. özellikle yapılabilir olan kağıtta kalmış planları :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten mevcut silahlar savaşı kazanmak için yeterliydi. Hitler boşuna daha iyi silahlar istedi. Olan silahlarla seri üretime gecseler bile sıkıntı yasamazlardi savasts

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

yeterli değil kesinlikle. pz1 lerle savaşa giren bir ordu karşısına rus t34 ü çıkınca birşey yapamaz. savaşın uzama nedeni zaten git gide yüksenel teknoloji. savaşa girdiği haliyle devam etse imkansız okadar dayanması.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tigerlar zaten yeterliydi tank savaşlarını kazanmak için. Ayrıca almanlarin piyade tüfekleri bayağı iyi idi. Son üretilen sgt 44 ilk modern piyade tüfeği idi. Belli noktadan sonra silah üretimini çok abarttılar benim vurgulamak istediğim bu

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

tiger 1 tankları herhangi bir darbe adlığı veya hasar yediği zaman tamir edilemez duruma gelirdi. çünkü karmaşık bir mühendisliği var. ve kullanımı da basit değildi zırh yapısı ise çok saçma ve düşünülmemişti. tigerler almanların yenilme öncesi en son seri ürettiği tanklardır zaten. 1300 civarı adet üretildiğini hatırlıyorum. fakat düşmanın sayı üstünlüğü yüzünden yetersiz idi tiger seri üretimde kaldı zaten sırf daha iyisi olsun diye çok şey denemediler. çoğu kağıtta kaldı. en son pz8 maus un 2 prototipi üretilip 1 i silahlandırıldı ve kullanılamadan almanya yenik düştü. siyaset konusunda dediklerinde haklı olabilirsin fakat tigerin yeterli olması imkansız.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tigerin amerikan tanklarını 5e katladığıni biliyorum. ama seri üretiminin zor olduğundan haberim yoktu.

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

amerikanın tanklarını 5 e değil 15 e katlıyor de sen. m4 shermanları yani. jumbolardan bahsetmiyorum normal m4 ler. 1 tigere karşı 15 sherman vardı cephede. 50.000 civarı sherman üretildi savaşta. 1300 tane üretilen tigerlere karşı muazzam bir sayı üstünlüğü. tabi 30-40 bin adet üretilen çeşit çeşit t34 tanklarını saymadık daha. neyapsın zavallılar. tigerin bir parçası arızalansa mürettebat tankı terkeder ve düşmanın eline geçmesin diye imha ederdi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Okuduğum kitap amerikan kaynakliydi. Öyle bir bilgi vardı. 5 Shermana kadar ortalama olarak imha ettiğini yazıyordu.

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

en azından tarafsız yazılmış. hava kuvvetlerini de biraz incele derim karada olduğu kadar şaşırtır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Düşmanın eline geçmesin diye sadece bu tanklar değil bismarck gemisi de Almanlar tarafından batırılmışti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tarafsız kaynak yok elimde. olsa okurum zaten.

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

500 top mermisi yiyip torpido darbesi ile dümeni kitlenen bismarck... 45.000 tonluk dehşet... bayılıyorum yahu :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Başka kaynaklarda okurum ama okuyacak kitap bulamıyorum

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

kitaplar siyasi görüş anlatır. teknolojiye meraklıysan seve seve izleyeceğin bir ton belgesel araştıracağın şey var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben ortaya karışık bir şekilde ilerliyorum uzmanlık anacım yok sadece amaç genel kültür edinmek bunlarla alakali. Ortamlarda bön bön bakmayı sevmiyorum konu açılınca

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

genel kültür bana göre gereksiz oluyor. yani merak etmediğim bilgiyi okurken acayip sıkılırım. onun yerine merak ettiğim şey konusunda çok daha fazla derin bilgim olsun benim için daha hoş.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben her türlü şey hakkında bilgi edinmeyi severim. Bu da benim mantığı m işte

Yorumla
    • arapatar
      arapatar
      +1 yıl

senin tercihin senin zevkin. ne diyeyim.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

şartlar onu gerektiriyordur

1
    0 Yorumla
  • Kartaaaaal
    Kartaaaaal Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Profilini millete göstermek istiyodur bilemezsin

1
    0 Yorumla
  • mrsduyguuu
    mrsduyguuu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Can sıkıntısı

1
    0 Yorumla
  • CapuccinoGibiyim
    CapuccinoGibiyim Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Bilemiyorum.

1
    0 Yorumla
  • Sigmundreud
    Sigmundreud Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Stalkerlere özel

1
    0 Yorumla
  • PoyraZUrfa
    PoyraZUrfa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

birisinin görmesini istiyor.

0
    0 Yorumla
  • Genç43
    Genç43 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Neden başka hesap acar herkesten gizli

0
    0 Yorumla
  • misslavinya
    misslavinya Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Kararsızdır

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Bir insan neden instagramda gizliliğini bazen kaldırır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir insan Instagram hesabını neden gizlide kullanır aq? 7 cevap verildi
Bir kız instagram da gizliliği neden açıp kapatır sürekli? 14 cevap verildi
Bir insan niye Instagram hesabını iki de bir gizliye alır? 1 cevap verildi
Bir kiz instagram'da hesabın gizliğini neden sürekli aç kapat yapar? 4 cevap verildi
Instagramda biri neden hesabını bi gizli bi açık yapar? 9 cevap verildi
Bir erkek neden Instagram gizliliğini açar? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Neden beni çok seven bir erkek girmiyor hayatıma?
  • Sevgilisi varken en sadık yokken en çapkın en flörtöz burç hangisi?
  • Hoşlandığınız birinin size açılmasını bekliyor musunuz?
  • ​Hayatta radikal kararlar alıp "O gün bu gün" diyerek milat belirleyenlerden misiniz, yoksa kervanı yolda düzenlerden mi?
  • Karşı cinsin sizi sizden çok düşünmesi hoşunuza gider mi, yoksa bunaltıcı mı gelir?
  • Ayrılık sonrasında bile sadık kalmaya devam eder misin?
  • Seni ne delirtir?
  • Flörtünüzün , sevgilinizin ya da eşinizin etek boyuna veya giyindiğine karışır mısınız?
  • Aşk mı, zeka mı?
  • Bazı şeyler tek başına eksik midir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨