Gizli Üye(30-35)+1 yılBundan bir yıl önce fakültede değişik bir kız vardı. O gündüzleri instagram hesabını açar akşamda gizliye alırdı. Bir nevi oltayı atıp avlanır akşamda ağına düşenleri yiyor derdik bizde dalga geçerdik 😂 sabah sabah nerden aklıma geldi ya
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer zaman yaptığım davranıştır. Yeni bir fotoğraf atıp eskide kalanlara nispet yapma davranışı gibidir. Ama bir diğer amaç yeni takipçi çekmektir. Profili gizli olanın takip edilmesi zor. Hoşlanılan kıza AA bak ben buradayım deme şeklidir
254 Yorumla
Soran+1 yılNispet yapmak çok ergence değil mi
Cevap sahibi+1 yılNispetten kastım şudur. Sen gittin ama bak yenileri geldi. Kaldırdığını indirmektir. Ya da ben sensizde devam ediyorum kendini vazgeçilmez sanma durumunun gurur yapılmış halidir. İkincil amaç içinde yapılıyor olabilir. Zeki adamsa Nispetten daha çok farklı yerlere çeker dikkati
Soran+1 yılBence bu gösteriş budalaligindan başka bir şey değildir. Zaten terk eden şahıs kendisi bundan sonrası beni bağlar mi? nispet yapacak biri varsa o da benim ama buradaki davranış bana çok çocukça geliyor
Cevap sahibi+1 yılAma sana dedim ki bunu bu amaçla yapmıyor da olabilir. Keyfine yapar. Ben mesela yeni kızlar profilimi görsün diye de yaparım. Açarım ve kapatırım. Tek bir ihtimal üzerinde durmak yanlış
Soran+1 yılDaha önce sevgilisi ile whatsapdan aynısını gözüme soka soka yapmış birinden bahsediyoruz burada.
Soran+1 yılBunu yapması hiçte azımsanmayacak bir ihtimal
Cevap sahibi+1 yılHa o zaman cevabı buldun ama saçmalığını göstermeye çalışıyorsun. Tamam doğru saçma ama çokta önemli bir şey değil. İllede görmeni istemez. Yani yapar eskiler ona bakarsa diye ama takmaz bu olayı. Açar ve kapar bu kadar basit. Sonra bir sonraki ilişki ve olay tekrar eder
Soran+1 yılZaten başımıza ne geldiyse sevdiğimiz yüzünden geldi. Internete bir kadın heykeli ile fotoğraf atmış bana benzeyen. Sevgilimle tatildeyiz demiş. Benden ayrilmasaydi tatile gidecektik. Adamdaki hareketlere bak Allahını seversen
Cevap sahibi+1 yılAmacına ulaşmış işte. Birde diyorsun ki ne kadar saçma? Adam sana kendini göstermesi, stalklamanı sağlamasa onu unutursun. Terketse bile kalıcı olmayı ister insanlar. Benden daha iyisini bulamasın düşüncesi vardır çoğunda. Oda başarmış. Senin onsuz kalıp, onunla kurduğun anıları canlandırmış kafanda. İşe yaramaz bir taktik değil ha
Soran+1 yılİyi de ileride bir geleceğimiz olmayacak. Bosu boşuna unutulmazi oynamanın ne faydası var? Ben onu unutmaya çalışırken bana yardımcı olması gerekiyorken acı çektirmeye çalışması karaktersizliktir. Madem öyle bir niyetin var terk etmeyeceksin. Onun yüzünden aylardır hastalık çekiyorum. Yazık değil mi bana?
Cevap sahibi+1 yılNe kadar oldu ayrılalı?
Soran+1 yılBen hakkımı helal etmezsem napacak öbür tarafta onu düşünüyor mu hiç? Zira helallik istedi ama hakkımı helal etmedim ona. Boyle benimle ugrasirsa da avucunu yalamaya devam eder
Soran+1 yıl10 ay oldu ama paranoya hastalığım neredeyse paranoyak şizofreniye ceviriyordu. Ayriyeten ağır depresyon tedavisi görüyorum
Cevap sahibi+1 yılBak şimdi şöyle söyleyeyim. Bunu senin için yapmamış ama senden sonraki ve ya önceki birisi içinde yapmış olabilir. Aynı sözü sadece sana vermemişte olabilir. İnsanları olduğu gibi kabul etmen gerek. Kendine odaklanmaya çalışman gerek. Diyelim o senin görmen için açıyor profilini. Ama sende o profile bakıyorsun. Unutmaya çalışma. Onun hayatındaki yerini aşağı indirmen gerek. Kendine ait birşeyler yap. Kendini sev. Ne Kadar Sürdü ilişkiniz?
Soran+1 yılHazmedilecek bir yanı yok bunun. Bunu benim için yapmasa bile benim etkilenecegimi bayağı bayağı biliyor. Hasta olduğumu da biliyor. En azından temkinli davranmasını beklerdim. Yani bir insan bu kadar vicdansız olmamalı. İlişkimiz birkaç ay sürdü zaten.
Cevap sahibi+1 yıl10 ayın üzerine ismini hatırlıyor olabilir mi? Senin durumunu öğrenirse vereceği tepki şu olur. Üzüldüm gerçekten ama abi ne yapayım açmayım mı profilimi?
Soran+1 yılBunları biliyor, takip ettiğimi de biliyor. Kisacasi her şeyin farkında ve bunu kasıtlı yapıyor. Daha önce onu takip ettiğimi söyledim zaten. Bilmediği bir halt yok altını çiziyorum
Soran+1 yılBurada kasıt var benim anlatmak istediğim nokta bu. Ben buna naptim ki bu kadar kirlendi anlayamıyorum
Cevap sahibi+1 yılAynı şehirde mi yaşıyorsunuz peki? Sürekli kendini gösterme durumuna çabasına giriyor mu
Soran+1 yılHayır farklı şehirdeyiz ona şükrediyorum ben
Cevap sahibi+1 yılPeki sevgilisiyle WhatsApp üzerinden ne gördün? Profil resmi mi? Hikayemi? Mesaj mı attılar
Soran+1 yılEngeli kaldırıp hikaye paylaştı sevgilisini öperken. Bende hikayeyi gördüm işte
Cevap sahibi+1 yılAynı şehirde değilseniz aynı üniversite falan mı? Yani nasıl tanıştınız ve nasıl bir kaç ay sürdü? Yani 10 ay geçtiyse aradan kesinlikle unutmuş olmalı seni. Sana kasten bir şey yapması saçma. Hele aynı şehirde değilse? Eline hiç bir şey geçmeyecek
Soran+1 yılTatile gelmişti buraya o sıra tanıştık işte. Engeli kaldırıp ayrildiktan 6 ay sonra bana nispet yaptı. Yoksa bir insan niye durup dururken engeli kaldırsın ki keza hikayeyi gördükten sonra tekrar engeli bastı
Soran+1 yılOnun amacı beni moral olarak çökertmek. Bu onun mutlu olması için yeterli
Cevap sahibi+1 yılBak yapma bunu kendine. Birini unutmanın yolu ona odaklanmamaya çalışmak, beyninle ve kalbinle sürekli savaşmak değil. Kabullenmen ve yenilikler denenen gerek. Adam sana bunu halen bilerek yapmış ve ya yapmamış olabilir. İlişkisi halen devam ediyor mu? Eğer öyleyse bu senin için uzaklaşmak adına bir şans ondan. Kendine ve yanında olan sevdiklerine zaman ayır. Şansı kendine vermen gerek.
Soran+1 yılBunu bilerek yaptı bundan hiç şüphem yok. Yeni sevgilisi ile ilişkisi devam ediyor mu bilmiyorum ama elime düşmesin
Soran+1 yılZaten derslerime odaklanacagim. Bu seviyesiz ile uğraşmak istemiyorum
Soran+1 yılYeni sevgilisini de terk etmiş olabilir hiç güvenmiyorum ona
Cevap sahibi+1 yılWhatsApptan engelini açıp geri engelliyor mu? Bu son sorum. Hayatına bakman en önemlisi. Güven kırılınca zor toplarlıyor insan. Bilirim. Ama dediğimi unutma. Sen bakmadığın zaman onun profili değersizleşir. Eğer senin içinse bu açma kapama olayı. Sen bakmadığın zaman oyunu biter onunda
Soran+1 yılEvet aynen açıp engelliyor beni. Zaten numarasını engel basıp sildim bu olaydan sonra
Cevap sahibi+1 yılEn iyisini yapmışsın. Benim çok şükür sağlık durumumla alakalı bir şey olmasa da aynını 4 sene önce yaşadım. En zor günümde terkedildim. En yakın arkadaşı ile benden 1 gün sonra el ele gördüm. Halbuki o gece ben onun evinin önünde bekliyordum. Sabaha kadar bekledim. Ve o benim bunları seyretmemi sağladı. Sonuç mu? O hala aynı. Arada görüyorum aynı yerde okuyoruz. Bense onun üzerine çok şey kattım. Onun sayesinde çalışmaya yöneldim. Bir gün kazandığım her şey için ona teşekkür edeceğim.
Soran+1 yılSenden helallik istedi mi seninki
Cevap sahibi+1 yılHayır. İstemedi. Ama helal ediyorum. Çünkü acı insanı yaralasa bile olgunlaştırıyor. Dediğim gibi onun hayal dahi edemeyeceği şeyleri kazandım hemde onun bana bıraktığı ile.
Soran+1 yılBende çok büyük kayıplar verdim onun yüzünden. Hakkımı helal etmem için geçerli bir sebep yok
Cevap sahibi+1 yılSebebi onda arama. Helal etmek zorunda değilsin. Eğer kendini rahatlatmak istiyorsan diye diyorum. En iyisi olur hakkında. Ben çalışmayı seçtim. Onu o adamla gördüğüm zaman yanımda gerçek bir dostum vardı. Ve bana şunu söyledi. Kendin için en iyi olanı yap. O öyle yaptı dedi. Ben ondan sonra hep sevdiklerim ve kendim için çalıştım. Yani onun bana yaptığı şeyler için değil, yapmamı sağladığı şeyler için onu gelişimimin bir parçası olarak gördüm
Soran+1 yılBu hayatta zaten insan başkaları için değil kendisi için çalışmalı sadece. Bir soru sorabilir miyim size
Cevap sahibi+1 yılTabi
Soran+1 yılBu bana neden karakterine kin öfke oturmasın bunlar kötü şeyler dedi
Soran+1 yılBuradaki ana amaç nedir
Cevap sahibi+1 yılAyrılırken mi söyledi bunu
Soran+1 yılEvet ayrildiktan birkaç gün sonra söyledi bunu
Cevap sahibi+1 yılKendisine ve sana yaptıklarına karşı onun peşinden kötü düşünme diye söylemiş olabilir. Yoksa bir alakası yok gibi. Boş söylenmiş laflara benziyor. Belkide seni düzgün birisi olarak bildi ve onun yüzünden değişmeni istemedi
Soran+1 yılDeğişim kaçınılmaz. Bunca yapılan şeyden dolayı kin duymamam imkansız. Onun derdi benden helallik almak bence. Baska amacı olduğunu sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılOda olabilir tabi. Çıkarsal birşey de olabilir
Soran+1 yılEvlilik sozu verdi onu uyarmama rağmen. bunu tutmadı. Ben şimdi bunu niye güzel ve iyi şekilde anayım? Düşman benim nazarımda o ve ömür boyunca değişmeyecek
Soran+1 yılBu tipleri biliyorum. Bir arkadaşım yardım parası adı altında beni kandirmusti. Sonra paramı geri vermek istemişti helallik almak için. Kabul etmedim gururum kırıldı çünkü
Soran+1 yılBen buna dua ettim içimden hapse düşersin inşallah diye. bu yıllar sonra hapse düşmüş hapisten çıktı sonra yanıma geldi para vermeye kalktı hakkımı yine helal etmedim
Soran+1 yılDemem o ki benim bedduamdan korksunlar çünkü Allah haklı olanın her zaman yanında. Zalime göz actirmiyor
Cevap sahibi+1 yılEvlilik sözü mü verdi? Yani bilemiyorum bu adamla nasıl tanıştın? Nerede tanıştın? Ki sana böyle bir söz verdi ve tutmasını bekledin? Sahilde falan mı? Yaz aşkı olmayasın sen onun için? Kaç ay sürdü ve sen bu vaade inandın
Soran+1 yıl4 ay sürdü beyefendi. Bana okul bitince evleniriz dedi. Soz verme dedim gitti söz verdi. Benim zoruma giden nokta bu zaten. Soz vermesini ondan isteyen yoktu zaten
Cevap sahibi+1 yılNeyse ya hak yerini bulacaktır. Dediğin gibi. Üzüldüm. Ama umarım sende hakkettiğin mutluluğu dürüst seven birisi ile yakalarsın
Soran+1 yılBiliyordum böyle olacağını zaten. Benim için supriz olmadı. Asıl hastalıklar belimi büktü
Soran+1 yılİstediği kadar beni terk etsin umrumda olmaz ama söz verip terk etmek insana koyuyor işte. Bunu ona da söyledim. Mümkünse helallik istememesini bir daha cevabimin ölene kadar aynı olduğunu altını çizerek vurguladim
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüşmanlarım birazcık görsünler de meraktan çatlamasınlar ya da görüp daha çok çatlasınlar diye olabilir.. Ayrıca hiç böyle bir şey yapmadım , saçmalık olarak buluyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılErgence bir davranış bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılBence gelmiş olan takip isteklerini tek tek onaylamak yerine açığa alıp hepsini birden onaylıyor, sonra da tekrar gizliye alıyor işte
10 Yorumlabazı sayfalar çekiliş yapıyor bir şeyler paylaşmalarını istiyor görmüşsündür o sebeple yapıyor olabilir
10 YorumlaCan sıkıntısı olabilir, birine göstermek istiyor profilini olabilir.
20 YorumlaHerkese acik Instagramim kimden ne gizleyelim ki gizlemek sacma
10 Yorumla
+1 yılkendisini takip eden özel biri vardır ve o kişiye çaktırmadan bir şeyler göstermeye çalışıyordur. ben şunla mutluyum, ben şunla şuraya gittim vs. vs gibi bunu en çok kızlar yapar
10 YorumlaBirine sinyal veriyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılBana sinyal veriyor
+1 yılBebişim oda öyle yapıyor ya dakika bir hesabın herkese açık koyuyor gizli koyuyor hem atarlı gönderi paylasarken açık koyuyor birisine gostermek için
00 YorumlaKararsız ya da dengesiz biri olabilir
50 YorumlaKime göre olduğuna bağlı nispet yapmak
10 Yorumladenişik işte
164 Yorumla
Soran+1 yılHitler hayranı misin
Soran+1 yılEvet, 50 sene ilerideydi diğer ülkelere göre teknolojik olarak
Soran+1 yılAmerikalılar hatta alman teknolojisi ile uzaya çıkmış, jet üretmiş ve füzeler üretmiştir
- +1 yıl
almanyanın yenik düşmesinden sonra başladı sovyetler birliği ve amerika mücadelesi. sırf alman teknolojisini önce ele geçirme çabası. rusyanın uzay programları nasıl oldu. bu işten en çok yararlanan rusya oldu zaten çoğu köylü halk olan bir devlet 30 yıl sonra yörüngeye insan gönderiyor.
Soran+1 yılHayır en çok amerikalılar caldi. Stalini döneminde Rusya sanayisi büyük ivme kazandı. Rusya teknolojisini hatta almanlari yenmesini bir ölçüde stalinin sanayi yatırımlarına borçlu
Soran+1 yılBerlin ruhlar girmeden önce Almanlar yenilecegini anlayıp Japonya denizaltı gönderdi içinde teknolojik sırlar bulunan. Bu denizaltiyi Almanya teslim olunca yolda amerikalilara teslim etmek zorunda kaldılar. Ayrıca sovyetler birliği zamanında çok iyi silahlar üreten bir devletti. Keza traktör fabrikalarında tank uretmelerinun sebebi daha çok tank uretmekti
Soran+1 yılVe imkanların yetersizliği idi
- +1 yıl
bence daha sağlam kaynaklardan daha iyi araştırman lazım :D sovyetler birliğinin teknoloji değil sayı olarak üstünlüğü vardı. zaten 2 süpergüç ve birçok avrupa devletine karşı savaşan tek bir almanyanın yenilmemesi imkansız. sovyet teknolojisi ki direk odundan yapılmış uçaklar... plakaları bile birbirine oturmayan tanklar.. hiçbir şekilde sovyet teknolojisini savunma :D özellikle 2. dünya savaşı tanklarına büyük ilgim var ve yıllarca araştırmışlığım. buna dayanarak söylüyorum ki sovyet teknolojisi diye birşey yok o dönemde.
Soran+1 yılSovyetler in teknolojik olarak üstün olduğunu söylemedim. Ayrıca sovyetler in tankı çok iyi abi demedim. Sovyetler in o dönemde ürettiği piyade tüfekleri falan idealdi onu demek istedim.
Soran+1 yılBen ayrıntıya inmedim zaten genel konuştum silahlar hakkında. Genel manada iyi silahlar üretiyordu
Soran+1 yılYoksa almanlarin eline su dökemez kimse bu konuda
Soran+1 yılAlmanlari saymazsak diğer ülkelerle kiyasladigimizda adamlar iyi bencd
Soran+1 yılMesela
Soran+1 yılZaten asker sayısı sayesinde adamlar bu savaşı kazandı
Soran+1 yılAlelacele göt korkusu ile araç yapınca öyle oluyor zaten. Sen plakayı bırak adamlar araçları boyamiyordu bile
Soran+1 yıl20 milyon rus oldu o savaşta bence bu boru değil
Soran+1 yılStalini radyo kuşatması nda araçları boyamiyorlardi bile. Çünkü buna zamanları bile yoktu. Arastirirsan bunu gorursun
Soran+1 yılStalingrad kusatmasi
Soran+1 yılTuşların yeterli silahı yoktu Almanya karşısındayken. O yüzden acele ile ürettiler silahları. İstersen sana kaynakta veririm sıkıntı yok yani
Soran+1 yılEvet tankları kastediyorum
Soran+1 yılSadece tanklar dedim ya yalan olabilir pek hatırlamıyorum ama hitlere sordunuz mu kitabını tavsiye ederim. sende kaynak ver bakayım
Soran+1 yılOho ikinci elden kaynak çok tehlikelidir. Senin okuduğun kitaplara göre yorum yapman gerekiyor. hocalara falanda güvenme. Almanlarin silah gücü ile alakalı bir kitapta okudum. alman ordusunu iyi bilirim
Soran+1 yılBen yanlış bilgi veren hocalar ve yazılar çok gördüm o yüzden direkt olarak kitaptan okumak daha sağlıklı
Soran+1 yılKitapları yazan güvenilir tarihçileri okumalısın. Her üniversite hocası yetkin değil ve o bilginin kaynağını vermiyor. Ayrıca her kitapta kaynakça bulunuyor. Sen böyle gidersen bayağı kandırırsın. Belgeseller ise taraflı çekilir genelde. Ama direkt farklı kaynaklar okursan muhakeme yoluyla doğru bilgilere ulaşırsın
Soran+1 yılHangi bölümden mezunsun
- +1 yıl
merak etme okuduğun kitaplar teknolojisini anlatmaz siyasi yapısını düşüncesini anlatır benim umurumda değildir onlar. ama teknoloji dersen sana çalışma mantığına kadar her şeyini saatlerce anlatayım :D teknolojiye meraklı olan kendim de birşeyler yapan biriyim. merak etme sandığından daha iyi biliyorum teknolojisini.
Soran+1 yılBen siyasi yapısı hakkında konuştum zaten. Teknoloji konusunda taraf olmak zaten imkansız.
Soran+1 yılBeni siyasi durumu askeri teşkilatı ve kullandığı silahlar bağlar çoğunlukla. Zaten okuduğum kitaplar bunun üzerine kurulu tamamen
- +1 yıl
kitaplarda da detaylı bilgi vermez silahlar hakkında. önce mekaniğini çalışma prensibini anlamak lazım. incelemek lazım. ünlü tiger 1 tankını çok saçma bulurum mesela. sırf hevesini almak isteyen bir çocuk gibi aceleye getirilmiş bir şeydir. ya da pz1 leri ürettik hop savaşa girelim demeleri. sırf hitlerin sabırsızlığı... 7 yılda ulaştıkları teknolojiyi savaş öncesi yürütüp o şekilde savaşa girseler kazanacaklarına hiç şüphem yok. bir ho 229 la. bir pz8 mausla girseler savaşa... öff öf
Soran+1 yılKitaplarda zaten sadece teknik bilgiler veriliyor. Hitler biraz daha sabretseydi bunlar savaşa jetleri ve üstün teknoloji silahlarla girecekti. Hatta savaş 1943 yılında başlasaydı Almanlar kesin kazanırdı diyen uzmanlar var. Zaten Hitler bir silah yapınca hep daha iyisini istedi. Bu yüzden seri üretime gecemediler
- +1 yıl
uzman olmaya gerek yok az mantıklı olan biri zaten olaya baksa der onu. hitlerin daha iyisini istemesi gayet doğru fakat imkan yok. malzeme yok. işçi yok. yaptıkları fabrikalar bombardımana maruz kalıyor gece gündüz. buna ramen yıllarca dayanıyorlar. teknolojisini daha iyi araştır hayra kalırsın derim. özellikle yapılabilir olan kağıtta kalmış planları :D
Soran+1 yılZaten mevcut silahlar savaşı kazanmak için yeterliydi. Hitler boşuna daha iyi silahlar istedi. Olan silahlarla seri üretime gecseler bile sıkıntı yasamazlardi savasts
Soran+1 yılTigerlar zaten yeterliydi tank savaşlarını kazanmak için. Ayrıca almanlarin piyade tüfekleri bayağı iyi idi. Son üretilen sgt 44 ilk modern piyade tüfeği idi. Belli noktadan sonra silah üretimini çok abarttılar benim vurgulamak istediğim bu
- +1 yıl
tiger 1 tankları herhangi bir darbe adlığı veya hasar yediği zaman tamir edilemez duruma gelirdi. çünkü karmaşık bir mühendisliği var. ve kullanımı da basit değildi zırh yapısı ise çok saçma ve düşünülmemişti. tigerler almanların yenilme öncesi en son seri ürettiği tanklardır zaten. 1300 civarı adet üretildiğini hatırlıyorum. fakat düşmanın sayı üstünlüğü yüzünden yetersiz idi tiger seri üretimde kaldı zaten sırf daha iyisi olsun diye çok şey denemediler. çoğu kağıtta kaldı. en son pz8 maus un 2 prototipi üretilip 1 i silahlandırıldı ve kullanılamadan almanya yenik düştü. siyaset konusunda dediklerinde haklı olabilirsin fakat tigerin yeterli olması imkansız.
Soran+1 yılTigerin amerikan tanklarını 5e katladığıni biliyorum. ama seri üretiminin zor olduğundan haberim yoktu.
- +1 yıl
amerikanın tanklarını 5 e değil 15 e katlıyor de sen. m4 shermanları yani. jumbolardan bahsetmiyorum normal m4 ler. 1 tigere karşı 15 sherman vardı cephede. 50.000 civarı sherman üretildi savaşta. 1300 tane üretilen tigerlere karşı muazzam bir sayı üstünlüğü. tabi 30-40 bin adet üretilen çeşit çeşit t34 tanklarını saymadık daha. neyapsın zavallılar. tigerin bir parçası arızalansa mürettebat tankı terkeder ve düşmanın eline geçmesin diye imha ederdi.
Soran+1 yılOkuduğum kitap amerikan kaynakliydi. Öyle bir bilgi vardı. 5 Shermana kadar ortalama olarak imha ettiğini yazıyordu.
Soran+1 yılDüşmanın eline geçmesin diye sadece bu tanklar değil bismarck gemisi de Almanlar tarafından batırılmışti
Soran+1 yılTarafsız kaynak yok elimde. olsa okurum zaten.
Soran+1 yılBaşka kaynaklarda okurum ama okuyacak kitap bulamıyorum
Soran+1 yılBen ortaya karışık bir şekilde ilerliyorum uzmanlık anacım yok sadece amaç genel kültür edinmek bunlarla alakali. Ortamlarda bön bön bakmayı sevmiyorum konu açılınca
Soran+1 yılBen her türlü şey hakkında bilgi edinmeyi severim. Bu da benim mantığı m işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılşartlar onu gerektiriyordur
10 Yorumla
+1 yılProfilini millete göstermek istiyodur bilemezsin
10 Yorumla
+1 yılCan sıkıntısı
10 Yorumla
+1 yılBilemiyorum.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılStalkerlere özel
10 Yorumla
+1 yılbirisinin görmesini istiyor.
00 YorumlaNeden başka hesap acar herkesten gizli
00 Yorumla
+1 yılKararsızdır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği