Ben ayeti red etmedim sadece soru sordum
Arkadaşlar kapanıp acılan varmi?
Ben ayeti red etmedim sadece soru sordum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 12 yaşında anne bende kapanmak istiyorum diye çok zırladım annem istemedi zar zor kapandım ama neyse 7. Sınıfta geri acildim zaten okulda açık dışarda kapalıydı o zamanlar yapamadım acildim en son lise 3 te yine kendi isteğim ile ailem karşıdır kapalı gençlere kapandım hala kapalıyım
Ailem acik mi
Kapalı ama benim kapanmami istemediler
Anladım
Kapandıktan sonra açılmak daha büyük sapmışlık deniyor kapanmak istemiyorsan kapanma ama evet günah ailenin ne önemi var ailene mi ibadet ediyorsun Allah'a mı? Bu Allah ile senin aranda. - S
zorla kapanıp sonra isyan Edip açılan var ama en iyisi tesettür zorla değil güzellikle
Büyük ihtimal ailesi döver ya da evlatlıktan red eder
Cevap
6Cevap
Ben kapanmıştım 13 yaşında. Sonra 14 ya da 15 yaşında açıldım. Geçen sene kapandım. Daha açılmam.
Ailem açık kend kapandm meslek gereği başın açık olması gerektiği için geri açtım
Var herkesin Kendi kararı tarzında
Açık mısın kapalı mi? 😊
Kapali ama kucuk yasta kapandım
Açılmak mi istiyorsun? O zaman acil arkadaşım yani kime ne buradakilerin yorumlarına da bakma herşey senin ve Rabbin arasında 😊 Bu arada beni takip eder misin? Bekliyorum
Bana takip atacak misin? 🤔
Hyr
aile baskısıyla mı kapandın
Yok çok küçüktüm aklım tam basmiyodu simdide vijdan azabi cekiyorum ıste farkında olup yapmak daha güzel olurdu ayrıca birde cok sey içimde kaldı ne biliyim koşarken olmuyo mesela. sokokta değil ormanda ya da böyle. bir yere gittim diyelim garip bakışlara maruz kaliyo insan
bir tanidigim var oyle
Sonra ne oldu yani açıldığında çok tepki gördü mü insanlardan. Birde ne kadar şura kapaliyfi
Takip etmeden konusulmuyomu
O manevi ruhu hissetmeyen örtüyü kirletmesin
Bak kardeşim sana birsey diyicem senin eşin ya da kızın var mı
çok fena canım ıstıyor
Aileler ikna olmuyor
Senden yasadin
Yanlış yoldasin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar