Saygı olsun bu çelik atlıların gök tuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların başbuğuna🇹🇷🐺

Bunlar iyi güzel şeyler dostum ama heyecanını anlıyorum bir zamanlar ben de öyleydim.. Fakat vatansever olmak bozkurt yapmakla ülkücü yemini edip ocağa gitmek ya da ekleyebileceğin tonla şey yaparak olmuyor... şu an ülkenin hali ortada.. Sen işini en iyi şekilde yap vazifeni yerine getirmiş olursun
Muhtaç olunan kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur...
Soru mu bu? Tabi ki var ve sonsuza kadar olacak
Cevap
4Cevap
yakarım şu dünyayı da tek Türk’ü ezdirmem Allah şahidim olsun sizi bu sokaklar da rahat gezdirmem 🇹🇷🇹🇷
Benim damarımda benim asil üstün kanım dolaşır. Geçmişime baktığımda övünecek çok daha değerli bir çok atam var. Kartacalı Hannibal gibi Asur kralı Sargon gibi. Babil Kralı Nabukadnezar gibi.
Atatürk hanibal barcanın gebzeye mezarını yaptırıyor 👍
Hooligans , o saydıgın atalar elbette bizlerinde ataları , fakat orta asyada hüküm süren atalarımızın topraklarında yaşayan hep bir himaye boyunduruk altında , uygur Türkleri toplama kamplarında vs vs , bizlerin ise kendimize ait bir vatanımız var hemde dünya tarihinin en kanlı cografyasında , Mustafa Kemal Atatürk ü ya da belli Osmanlı padişahlarını atan gibi görmemen ayrıca m. ö 3000 lerdeki agememnon ile savasan truvalı hektoru unutman , bakınız sevr anlaşması agememnon zırhlısında imzalandı hep bir mesaj içerir , doğu ile batının savasıdır. ve kemal atatürkün hectorun öcünü sonsuza dek aldık demesi , fatih sultan mehmetin truvaya ayrı bir ilgi göstermesi , mesaj net...
Sempati elbette olacak ama kök başkadır 👍
Azerbaycan Türküyüm ama ırkçı diyilim
❤🇹🇷🇹🇷❤
Var..
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🤘🤘
Vardir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar