resimag. com/46acff8208. jpeg
Evde ekmek yoksa yapılacak altarnetifler?
resimag. com/46acff8208. jpeg
Sebzeli bulgur pilavı yap. Yanına da bir ayran. Ya da yoğurtlu makarna yap. Erişte varsa erişte de yapabilirsin. Patates de işe yarayabilir. İstediğin neyse tarif verebilirim.
yoğurtlu makarna tarifi verir misin
Suyu kaynat ve makarnaların haşlanmasıni bekle 15 dakika idealdir hatta çoğu makarna için fazla bile oluyor. Kendin kontrol edebilirsin bunu. Makarna haşlanırken yiyeceğin kadar makarna için bir kaseye yoğurt koy içine biraz tuz bjraz sarımsak tabiki isteğe bağlı koyarsın sarımsağı. Makarna biraz ılısın hemen koyarsan yoğurdu ekşitirsin. Bu arada makarna suyundan bir fincan dolusu su al bir kenarda beklesin. Bir tava içerisine salça ve sıvıyağ koy 1 kaşık dolusu yeterli olur. Kavrulduktan sonra içine biraz tuz ve nane koy iyice kavur ve o suyu koy içerisine. Delik delik olunca kapat altını. Makarna ve yoğurdu karıştır. Üzerine sosu dök ve yemeye hazır...
Bu arada makarnayı haşlarkende 1 tatlı kaşığı tuz atmayı unutma.
sos lüks su an uğrasamam da yoğurtlu yapacam 😂😂
Karnını doyursun yeter.
makarna suyunu koy kaynamaya başlayınca 1 kaşık tuz koy sonra makarnayı koy suyunda biraz yağ 10 dk pişir süz tencereye az daha yağ koy süzdüğün makarnayı koy tamam
Yapabilirim
Krep tarifi hazırlamak için un, süt ve su ile hiç topak kalmayana kadar iyice çırp. Yumurtaları ekle biraz daha çırpın. Kek hamurundan daha akıcı bir kıvamda hamur edin. Teflon tavaya 1 çay kaşığı kadar tereyağı veya sıvı yağ koyup kızdır. Tavaya 1 kepçe krep hamuru dökerek yay. Her iki tarafını çevirerek hafif kızarana kadar orta ateşte pişir
Unun var mı?
Şekerin var mı?
Yağın var mı?
Ne duruyorsun! Helva yapsana helva yapsana Helva yapsana.
canım çekti
Cevap
4Cevap
Bulgur pilavı kus kus şehriye pilavı patatesli biseyler yapabilirsin un varsa bazlama tarzi krep tarzi ya da pişi tarzi bisey yapabilirsin
Krep , omlet , kabartlama , makarna , pilav gibi şeyler olabilir😁😬
bulgur varsa bulgur salatası yap çok güzel oluyor tarifini veriyim istiyosan :d
bulgur salatası ilk kez duydum. üşenmezsen verebilir misin?
normal salata yapıyosun marul domates salatalık yeşillik falan sonra atıyorum 1 bardak bulgur koyuyosan 1 bardak da su koy ocağa 10 15 dk ya suyunu çekince al ocaktan sonra salataya kat sos falan hazırr :d baya da doyurucu oluyo
Pişi krep mantı sarma böğrek kek pilav
teşekkür ederim
Kendi ekmeğini kendin yapmayı deneyebilirsin
Hamur yugur ekmek yap😃
Krep pişi falan yapılabilir
Makarna , krep , omlet , poğaça , kek.
Yengen çok eyi mıhlama yapar guzum.
Dedem yollat arada hep sen yeme mk
cümlenin sonuna mk yazmışın guzum. Ne demek o makarna mı? Hemen söyleyiverem yengene yapıp yollasın
Hamur yapıp mantı aç😄
yok sarma sarıyorum 😂
Her eve lazımsın😍
Hahaha Utandırıyorsunuz beni teşekkür
Hamur kızart
teşekkür ederim Andam 😃
Disardan soyle doner.
her gün olmaz kanka
makarna😀
yaptım teşekkür
ne çabuk ya😀afiyet olsun
soru ne zaman soruldu bir bak 🤣🤣🤣
makarna
yaptım
pirinç pilavı salata
pirinç pilavı bilmem
krep
çok mantıklı geldi
krep tavası var evde annemler almıs nasıl yapılıyor
Krep.
Hicbisy
Ekmek yap 😂
uğraşamam hem bilmiyorum
O zaman aç kal
Ne kadar merhametli insanlar var. 😂 Hem ekmek yapmaya çalışacağıma iner alırım. Ekmek yemekten bıktım 😞🤣
Ekmek yemezsen miden yapışır miden sjxhjsjsjs
abla deterjan suyu mu kafa yaptı sende shddjjd
Mintax diyeceksiniz 😂
Mintax bir dünya markası
markete gıdıp ekmek almak
Pilav
Patatesli yumurta
🤢 🤢 kötü
Krep
Bk ye
s. ktır git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?