Ee cevaplar bence çocuk olmak?
Çocuk Olmak (5 6 7 8 9 10 11 12)
Yetişkin Olmak ( 18 19 20 ve fazlası)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Paran varsa yetişkin olmak güzel.. istedigin her zevki yaşıyorsun. . tatiller havuz partileri guzel kafalar bunlar zevkli şeyler paran varsa oluyor. Paran yoksa çocuk kal kardeşim olanı biteni anlama hayal dünyası daha güzel olur :))
Okumak zor ya artık bu devirde.. çok zorlaştı sistem.. yaşın genç daha okulu bitirir güzel bir işe girersen kafan baya rahatlar.. ama gene boş durma part time işlerde çalış kendini alıştır.. kendi emeğimle para kazanmak çok güzel duygu isteklerini kendin karşılayabilmen filan güzel şeyler. Insanın kendine güveni artiyor.
Aynen aynen :) buarada ne okuyorsun beyaz önlük çok yakışmış
Rica ederim saçlar siyah beyazda giyince yakışmış :) veterinerlik güzel ya eğer hayvanları seviyorsan. Ben çok severim.. arkadaşım veterinerlik bitirdi belediyeye girdi sürekli geziyor memnun hayatından :)
Çok teşekkürler o sizin güzelliğiniz 😊 Ben Hayvanları iyileştirmekten memnuniyet duyarm. İnsanlarlada bazen ilgilenirim ama hayvanları ameliyat etmek onlara iğne vurmak... içim içimi yiyo ama çok şükür şimdiye kadar sorun yaşamadım ve hepsi şu an evlerinde mutlu mutlu yaşıolar 😊
Vayyy be farklı bir dünya.. böyle düşünen insanları seviyorum 😊.. insanlar canlıları sadece kendilerinden ibaret sanıyorlar.. oysaki dünyadaki her canlının ilgiye şefkate ihtiyacı var.. ben çocukken çok hayvan besledim evimiz bahçeliydi.. sonra iş hayatı filan koptum doğal yaşamdan.. doğal ortamda yabani hayvanları çok seviyorum.
Eyvallah simge hanım :)
Her yaşın tadı farklıdır bence geçmişi özlemek yerine her yaşın tatlılıklarını içimize çekip her yaşı anı yaşarken zevk almaya ve mutlu olmaya bakmak lazım.
Şimdide yapabilirsin yeterki içindeki çocuğa kulak ver.
Mesela burada oldan gözünğ kapatsan mutlu olmaz mısın ;
http://i.hizliresim.com/oVWWQk.jpg
Tabi ki çocuk olmak...
Cevap
20Cevap
Çocukluk iyidir gadasi sorumlulugun yok
Çocuk olacaksın bütün dertlerden uzaksın bir haber yaşarsın senden mutlusu olmaz o zaman
En çok özlediğim yaşım 7. Sınıftı kaç yaşındaydım hatırlamıyorum 😃
Tamam o zaman 12 yaşımı özledim
20 li yaşlarda olmak. Doktor musun yoksa laborant mı?
Tebrikler
çocuk daha tatlı ama sen erkek gibi poz vermişsin profilde
Çocuk kalamasakta kalplerimiz cocuklarinki gibi tertemiz kalabilmeli..
12 ile 18 yas erası her iki taraf için pişmenlik yaşı herhalde 🤤
🤤🤤
İkisininde ayrı bir tatlılığı oluyor. bir insan tatlıysa her yaşta tatlı oluyor
16-20 yaş arası çok güzel
Her yaşın bir güzeliği var
Çocuk kalsak keşke hep.
Candice gibi oluyosak yetişkin olmak tatlı
Eski yılları özlüyorum :D
Bebek olmayı isterdim hep
Sende cok tatlısın ama ne yapıcaz şimdi 😘
Vericek bir cevabın bile yok 🙄
Yaa🙈 cok teşekkür ederim
Atatürkçü olmanda cok ayrı birşey zaten 💞🇹🇷
Bende istanbulluyum, burada yaşıyorum sen
Teşekkürler bende size dilerim efenim, İzmir gibi güzel bir şehirde yaşamak cok ayrıcalık bence burası Suriye oldu artık
Ben İzmire cok kez geldim efendim Fotograf cekimi ne her yerini adım adım bilirim 🙈 senide bekleriz istanbula gitmediğin yerleri gezdirelim
İnşallah bekleriz :) bende gelecegim İzmire kısa sürede
Her canlının yavrusu tatlıdır.
Çocuk Olmak (5 6 7 8 9 10 11 12)
Çocuk olmak
Büyüdük ne oldu. Akşama kadar çalıâ eve gel yemek ye calis eve gel.
Dertlerimjz artti. Sikintilarimiz cogaldi
Ama cocukluk öyle mi 😊😊😊
Aynen 😃
Çocuk olmak
Çocuk olmak.
Yetişkin olmak!
Şşşiiiitttttt sessiz ol duyacaklar.😄
Seni hınzır seni senin içinde de yetişkinlik var.😅😂😂
Hiç büyümemek
çocuk olmak
tabiki çocuk olmak
Çocuk olmak..