+1 yılKardeşim yazıda o kadar yanlış var ki 😂 "pişman olan kişi ayıbını anlatmasın" derler çünkü şahit insan bulunmasın diye. Mesela ben sana hırsızlık yaptım desem diğer dünyada sana sorarlar. Bu sana itiraf etti mi diye. Ama şu var evleneceğin insana herşeyi doğru bir şekilde söylemezsen kandırmış hakka girmiş olursun.
Zina yapani öldürmek tabiyiki ağır günahlardan olur. Ve isterse dini inkar etsin kimse kimseyi öldüremez İslam dininde! Bu çok yanlış bir bilgi... İntihar etme. Sana senin gibi birini bulmalisin
Nur süresi 3. Ayet
(24/NÛR-3: Zina eden erkek, zina eden veya müşrik olan bir kadından başkası ile evlenmez; zina eden kadınla da ancak zina eden veya müşrik olan erkek evlenir. Bu, müminlere haram kılınmıştır.) / Ahmed Hulusi (24/NÛR-3: Zina (evlilik dışı ilişki) yaşayan erkek ancak zina eden yahut müşrik bir dişiyi nikâh eder. . . Zina eden dişi de ancak zina eden veya müşrik bir erkekle nikâh eder. Bu, iman edenlere haram edilmiştir.)11 Yorumla- +1 yıl
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Tövbe et 💕 😇 ve kendin gibi birisiyle evlen 😇 bir daha haram sevdalara bulaşma. Önemli olan Rabbinin rızasını kazanman güzel kardeşim 😇 mesaj atabilirsin istersen
En İyi Cevaplar
+1 yılUlan yaşadığınız ilişkinin, birlikteliğin bile arkasında duramıyorsunuz, sonra hesap şeytanın üzerine kalıyor. Yok çok kuran okurum, çok namaz kılarım bla bla..
İnsanım benim de sevdiğime karşı bir takım karşı koyamadığım cinsel isteklerim oldu, beraber oldum demiyor da şeytana uydum bilmem ne, yav he her işin suçlusu şeytan zaten.. Sen birden fazla beraberlik yaşarken hiçbirinde bilincin yerinde değildi çünkü di mi? Madem yapıyorsun, çocuk gibi ağlayıp zırlamak yerine arkasında dur, hata olarak görüyorsan da yaptım fakat bundan sonra daha temkinli yaşarım pişman olacağım bir beraberlik yaşamam evlenene kadar dersin, daha mantıklı olur.
Burada senin hata olarak gördüğün tecrübelerini silebilecek bir melek yok.50 Yorumla
Zina büyük günahlardan biri. İntihar ne demek bir açılımını yapalım. Allah a isyandır senin verdiğin birşeyi istemiyorum ne yaparsan yap demektir veyahutta senden umudumu kestim demektir. İntihar daha büyük günah. Masum birinin canını kıymak bütün insanlığın canına kıymak gibidir ve buda ebedi cehennem demektir. O Çanda sana emanet emanete hıyanetlik yapmış olursun. Bir diğer hususa gelelim. Allah verdiği sözden dönmez. Allah ın şanına yakışmaz. Allah diyor ki. Tövbe edip tövbesinde samimi olanları ben affederim diyor. Bu sözün üstüne bile hala intihar ederim diyorsan bu senin tercihin. O seni kabul etmezse başka biri eder senin yaşlarda aşk gibi şeyler çabuk değişiyor hoşlanmayı bile aşk zannediliyor. Sen onu bunu boşver. Tövbeni et Allah a yönel.
10 Yorumla
+1 yılHerkes hata yapar. İnancın gereği bunu hata olarak görüyorsan inancına göre hareket edebilirsin. Yani tövbe edebilirsin. Onun dışında da bunu sevdiğin kişiyle paylaşma. Sonuçta tövbelisin ve yeni birisin.
İkinci olarak inançtan bahsediyorsun da intihar zinadan daha büyük bir günah bunu bilmiyor musun?
zina ile çıkarsın tövbe edersen Allah affeder de, Sevdiğinin yüzüne bakamayacağını söyleyen sen intihar edip Allah'ın huzuruna çıkıp O'nun yüzüne nasıl bakmayı düşünüyorsun?52 Yorumla
Soran+1 yılyazdığın içimi açtı Allah razı olsun
- +1 yıl
Amin. Hadi kendini toparla.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Sen yolunu düzelt elbet seni öyle kabul eden birileri çıkar karşına. Bak zaten büyük günahlardan birini islemissin zaten tövbe et ölüm buna çare değil kurtuluşun varken intihar Edip ahiretini de yakma barış kendinle af dile. Zina yapanı taslayarak öldürüyorlardi benim bildiğim ama bunun hukmunu verecek birileri gerek bunun hukmunu vermek sana düşmez sen ne kadar büyük bir yara alsanda bunu taşıyıp Allah tan af dileyeceksin tövbe edeceksin. Ahiretini de yakma Allah affedicidir. İntihar seni ebediyen acı çekmeye sebeb verebilir. Kurtuluşun tovbede..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi geceler. aynı dertten muzdarip biriyim. bende evliyim ve zinaya karıştım. evlenmeden önce. şu an nasıl pişmanım anlatama iç sesimle konusuyorum. tövbeler edıyorum. Rabbım kabul ederse 5vakıtı gecırmeyen bırıyım. bır evladım var. 2gun önce seytana uydum zına yaptıgım kısıyle karsılastım ve onunla konustum sohpet ettım sonra bana yaklasma ıstedı red ettım ama kucakladı benı öptu yanagımdan okadar zor kactım yıne ona gıttıgım konustugum ıcın pişmanlık duyarken eve yuruyordum yagmur da elımdekı telefona su kacmıs ve ıkı gundur telefonum bozuk yasadıgım yerde tamıratını yapacak kımse cıkmadı. tövbeden sonra tekrar o kısıyle konusman basıma busekılde anında bela olarak döndu. eve gıderken kafamı carptım kapıya. bende cok dardayım yaradana sıgınıyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Çok yaşa
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek ile kadinin fitrati farkli olsa dahi, Allah zinayi kadinla erkege esit degerde haram kilmistir. Ve zina yapmayin degil ''zinaya yaklasmayin'' diye buyurmustur. Burdaki ince ayrintiyi da yakalamak lazim. Sen o hataya düsene kadar zaten bir cok sinavdan geciyorsun o cocukla bulusuyorsun, yalniz kaliyorsun, o ortami yaratiyorsun vsvs.. yani insan evlenirken esinin teni baska bir tene degmis olsun istemez. Ama eger tövbe edip pisman olduysan bir daha asla öyle bir ortami yaratmamalisin. Allah affeden ve bagislayandir. Seni de bagislasin insallah
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. 4 ilişki aynı kişi mi farklı kişiler mi? İntihar dinen zaten günah. Hz Ömer öyle demiş ise işlerin yolunda gitmesi için moral vermiş lakin arkasında yine bir insanı kandırmak yatıyor bu da doğru düşünce değil. Bir çok insan ilişki yaşıyor ve evleniyor. Kimse evde kalmıyor.
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Zinanın cezasını devlet uygular. Hâl-i hazırda İslâm Hukuku ile idare edilen bir ülke olmadığımız için, bunu tatbik edecek bir müessese yok. İntihar da hangi şartlar altında olursa olsun haramdır. Senin yapabileceğin tek şey, tövbe edip bir daha bu hataya düşmemeye gayret göstermek.
10 Yorumla
+1 yılHer insan hata yapar. Bazı hataların geri dönüşü yoktur. Tevbe et dua et Allah kabul eder inşallah. Evlilik olayına gelince bekaret tercih meselesidir. İstemeyene çok fazla yapacak bişey yok maalesef. Seni böyle kabul eden birileride çıkacaktır. İntiharı unut. Dua et bolca.
00 Yorumla
+1 yılKardesim gercekten zordaysan youtubu aç ve sozler koskunun ya da çay house un videolarinu izle ama üşenme hiç bir şey için geç değildir zina ne kadar günahda intihar daha da günah ebedi cehennem çok ibadet et çok tövbe et kalbten dedigim kisilerin videolarini izle eminim cok huzur bulursun
20 Yorumla
+1 yılZina yaptim diye intihar edersen intiharin cezasi ebedi cehennemdir Allaha isyana girer daha buyuk gunah zina edeni oldurmek gunah degildir diye birsey yoktur dinde kurani kerimde gecerzinanin cezasi 100 sopa olmasi lazim 70 de olabilir o gunah olmayan zina edeni degil tecavuzcuyu oldurmek günah degil. Intihar zinadan buyuk gunah umutsuz olma herseyin bur caresi var
13 Yorumla- +1 yıl
2. si bu durumu soylemeden evlensin diye hz omerin birsey soyledigini zannetmem uydurmadir. Cunku peygamberimizde aldatan bizden degildir der. Bu durumda aldatmaya girer saklarsan. Dini boyutu bu ne yapacagini en iyi sen bilirsin
- +1 yıl
İntihar edenin cezası ebedi cehennem değildir. Hangi ayette geçiyor bu? Hz. Muhammedin bunu dediği hangi kaynakta geçiyor da bunu soyluyon! Kâfir olarak önleyebilir ve Rabbim affedebilir ama belli olmaz yani affedilir veya ebedi cehennemdir demek kimsenin haddi degil
- +1 yıl
Ölmeyebilir*
Yap yap sonra pişman oldum. Yemezler. Doğru cehenneme. İşinize gelmeyince islam kurallarına takılmıyor, işinize gelince yok Hz. Ömer şöyle demiş, yok Hz. Muhammed böyle demiş. Kendinizi kandırmayın boşuna. Milletin altına yatarken ooo yeahhh ondan sonra çok pişman oldum ühühüühhü.
11 Yorumla- +1 yıl
Cok dogru
+1 yılİntehar değil, intihardır o. Bak kızım o kadar ibadet yapıyorum dedin. Allah seni de görüyordur. Gönülden tövbe ettiysen Allah'a bırak kendini. Sevdiğin adam da senin kalbine değilde am*ndaki bir parça zara bakıyorsa o da onun ayıbıdır. Şunu anlamadım 'zina yapanı öldüremek günah değil' Allah'ın aldığı canı bir kul alıyorsa Allah'a karşı gelmek olmaz mı? İnsan öldürmek her zaman allaha karşı gelmektir. Bırak senin sevdiğin de seni onun için seviyorsa hiç sevmesin. Yaşamana bak!
00 Yorumla
+1 yılOlduysa oldu geri alamazsın. Kimseye de bununla seni yargılamasına izin verme kendini küçültme dik dur kendine güven. Herkes yaşamış olabilir hata yapmış olabilir ki bana göre hata değil. Başını dik tut hiçbir erkeğe bunu söylemene gerek yok hesap vermek zorunda değilsin kimseye onlar sütten çıkma ak kaşık mı sanki? Bence psikologa gitmelisin.
10 Yorumla
+1 yılAzıpta birileriyle yatman şeytanın suçu değildi. Nefsini yönlendiren sensin. Emin ol zina yapmanla şeytanın bir bağlantısı yok. Sorunun cevabına gelirsek; evet günah değildir. Bu yaptığın fedakarlıkla elohimin kudreti tarafından bağışlanabilirsin belki ha 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYıllar geçmiş
ALLAH affedicidir
SEN Allah'a tövbe edersen affedeceğine eminim ama Tövbe edince evlenene kadar zina yapmayacağından eminsin dimi Bazı insanlar istemeden zina (seks) bağımlısı olabiliyor ve zorluk çekebiliyor
İnternette gördüm (seks) bağımlılarını ve zorluymuş00 Yorumla
+1 yılAteşlerde yanmak için yapabilirrsin.
Zinanın affı yok onun cezasını illaki çekersin
Şeytanın işi o kandırmak güçlü irade ile kanmayacaksın.
Sen hatanı anlayıp samimi oldukça bir daha böyle bir hata yapmazsın umarım Allah yardımcı olur sana.00 YorumlaO öyle demiş bu böyle demiş.. Zina kuranda haram kılınmıştır doğru. Ceza verilmeside yazıyor ama bu ceza ölüm değil.. Tövbe edersin inşallah Allah affeder.. Seni bu halinle bekaretini önemsemeyecek biri çıkıp alacaktır. Önemli olan bundan sonrası..
00 YorumlaSamimiyetle ettiğin tövbeden sonra bu konuyu kapatıp önüne bak. İntihar falan ne demek affı olan günahtan affı olmayanı mı seçeceksin
10 Yorumla
+1 yılBence yanlış düşünüyorsun pisman olmak bile günahını azaltır diye biliyorum ben, cok tovbe et Allah affeddicidir..
10 Yorumlaİntihar edenler cehennemliktir. Sakın öyle bir şey aklından geçirme. İçten tövbe edersen Allah affeder zaten sen yeter ki samimi ol tövbende.
10 YorumlaBak yapmıssın bir hata ama o kişiyle evlenmeye bak eğer istemezse bunu kimseye anlatma ve tövbe et
12 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum istemez. ağzını aramıştım önceden
Gizli Üye(36-45)+1 yılİntehar yani intihar Arapça kökenli bir sözcük: Killing Myself demek (kendimi ortadan kaldırmak gibi) dolayısıyla ekstra sağlam bir günah+zinalar ile gidersin iyi değil. Tövbe etmek ve tekrar yapmamak tek çözüm yolu
00 YorumlaCanı veren alır sadece, bununla yaşamasını öğreneceksin, yaparken normalmiş, 1 olmuş hata, 2 olmuş hata, 3 olmuş, hata ve 4 te mi hata yani
00 YorumlaÖldürmek işi şahıs kendine değil sen kendini intihar edersen bir de onun günahı var ama şimdi tevbe gibi bir Şansın var
00 Yorumla
+1 yılOlan olmuş, intihar kaçıştan başka bir şey değil. Sevdiğin erkek de dünyadaki tek erkek değil. Yoluna bak ve farkında ol yeter.
00 Yorumla
+1 yılÜzülme sorun yapma bu kadar olan olmuş da ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım
03 Yorumla- +1 yıl
Ölüm çözüm değil konuşalım
Soran+1 yılsor burdan
- +1 yıl
Buradan soramam olmaz uygun nick seni gizli tutuyor zaten birşey olmaz yaz bana
Tovbe Ettikten Sonra Allah Butun Gunahlaei Affeder. Intihar Ebedi cehennem demektir. Sevdige Bu dunya olmasa Ahirette kavusma sansin var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak kuzum yaşın genç yapmışsın bir hata bundan sonra yapma seni sevecek bir adam bul evlen buraya sorupta kendine üzeceğine nette bir sürü bu sorulara cevap veren Dr arkadaşlar var oralara bak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. 1 değil 2 değil 4 kez yapmışsın bunun pişman olunacak bir tarafı kalmamış şeytana uyma da değil bu hata 1 kez yapılır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılİntihar günah diye biliyorum. Sen pişman olup tövbe et tamam.
00 Yorumla Sen ibadetine devam et evlenince tövbe istiğfar duası yap. Kesinlikle tekrar yapma yaparsan bildiğim kadarıyla sevap daha yazılmaz.
00 Yorumla
+1 yılMantık süzgecinden geçir herseyi , intihar daha da büyük günahlardan biridir..
00 Yorumla
+1 yılLa intihar kime günahsız olmuş ki sana olsun
Tabi ki günah
Zaten ateşe atlamışsın ateşten çıkacağına çıkamayacağın kadar derine inmeye çalışıyorsun10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenle Allah arasinda zinanin gunah oldugunu bilecek kadar dini bilgin var da intaharin gunah olup olmadigini soruyosun sen tevbe et Allah affeder kapalimisin bu arada?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok kötü bir durum her sabah uyandığımda aynısını yaşıyorum ama yine de bazen kendime engel olamıyorum :(
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgünah kıyma sakın at aklından o düşünceleri
tövbe et ALLAH bir çıkış yolu gösterir elbet
unutma ALLAH affedicidir affetmeyi sever ve affeder11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkötü yorumlara bakma sen
- Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı.
+1 yılkuran okuduysan intihar etmenin ne kadar buyuk gunah oldugunu cehenemlik oldunu bilirsin
11 Yorumla- +1 yıl
tkpet derleselim konusalim ciddiyim
+1 yılgerızekalısın başka bışey değil cahıl kusura kalma öyle
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYapman gereken ilk şey intihardan filan bahsetme. Ikinci olarak, yemeğini filan ye. Sonra, hayatına devam et, canını sıkma.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. İntihar çözüm değil hata üstüne hata yapma tevbe et boşuna Allah tövbe edin bağışlayayım demiyor
00 Yorumla
+1 yılKendin gibi birşey yaşamış biriyle evlen. Bakir bir erkekle o iş yürümez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah'ım doğru yola iletsin kimseyi hor görmemek gerek sen yine anlatma kimselere ama intahar da etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTövbe, sonra git patlağı yamat, ama tekrar aynı hatayı yapma.
00 Yorumla
+1 yılbir günahtan çıkıp başka bir günaha girmek saçmalık çocuğum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 ayni kisi mi 4 farkki kisi mi birde bu tarafi sorun?
00 YorumlaIntiharın Allah ın sana verdiği cana emanete kıymanın hiç günahı olmazmi sence?
00 YorumlaDikiyorlar evlilik bu şekilde çözülür ama dinen seninle Allah arasında
00 Yorumla
+1 yılÖf bende senin gibi zkisen sonra hata yaptim diyenleri kale aiyorum mk sizin gibi patlaklarin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynı kişiyle 4 defamı yattın ya da 4 farklı kişiler mi?
00 Yorumla
+1 yılBu kafayla sürünürsünüz zaten, yasamayin
10 YorumlaBen her gece yapıyorum o dediğin şeyi
20 Yorumla
+1 yılSen trol değilsen ben de hiçbir şey bilmiyorum mk
13 Yorumla- +1 yıl
İptalim ben, sorudan sonra an itibariyle kanser olmuş vaziyetteyim..
- +1 yıl
Yalnız çok kuran okur ibadet ederimli yazdığı kısımlarda bilhassa büyük harf kullanmış şimdi dikkatimi çekti. Algı operasyonu yapıyor şıllık
- +1 yıl
Aklınca dinine bağlı insanları karalayacaktır belki de her şeyi beklerim bu mantıktan
+1 yılİntihar etmek daha haramdır sakın yağma tövbe et.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılboşver ya çok zevkli değil miydi
00 Yorumla Çok yaşa amkym bize ne haha
00 Yorumlayaa bırak yaşa hayatını
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 27,4b cevap paylaştı. 4 kez iyi benle de yap 5 olsun 😀
00 Yorumlaİnteharı unut inşaallah tekrar olmaz
00 Yorumlaİntihar günah tabii boşver sen ileriye bak
00 Yorumlag. ber
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlamadığım zina yı ederken o korku neerdeydi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Salaktır
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı