Arkadaslar cok vicdan azabi cekiyorum her yönden nolcak bu halim Lutfen yardim edin?

Cokta beteri var her halti yemis sonra diktirip esini kandiran ama napiyim benim de vicdanim var bir tane ciddi oldugum birisi vardi hem bana evlilik hayali kurdurdu kurdum yatmadan once vs16 yasimdayken ama cocuk beni kandirdi ilkin opmustu dudaktan ama ben cekmistim sonra bilmiyom nolduysa sevismek istemistim neyse opusurken gogsumu emerken parmagi vajinama gitmisti sonra ben cekmistim parmağını napiyon diye bagirmistm yüzüğü parmagimdan atmistim neyse gitmek istemistim kolumdan tutmustu ayrilmistim aglamisti gozyaslarina dayanamamistim neyse bida olmasin falan derken opustuk o zaman dayanamadim elini ben goturdum ama bida olmadi ondan sonra iki sene iliski yasamadim kimseyle iki sene sonrada üniversite den biriyle opustum boynumu emmisti bide surtunme olmustu ayakta kiyafetler varken ama iliskiye girmedim kimseyle cok vicdan azabi cekiyorum evlenecegim adama saklıyorum cinsel iliskiye girmekte ama onceden yasadigim iki kisiyle olan seyleride unutamiyorum cok buyuk biseymi bunlar hem allaha tovbe ettim
Arkadaslar cok vicdan azabi cekiyorum her yönden nolcak bu halim Lutfen yardim edin?