Seçme şansın olsa Türkiye'nin, hangi kıta da ve hangi ülkelerle komşu olmasını isterdin?

Selamlar
Seçme şansın olsa Türkiye'nin, hangi kıta da ve hangi ülkelerle komşu olmasını isterdin?
Sizi bilmem ama ben artık güzel ülkemin etrafında Suriye, Irak gibi problemli ülkelerin olmasında, komşumuz olmasından çok rahatsız oluyorum. Yetmezmiş gibi birde bugün itibariyle Suriye'de İdlib bölgesinde yeni savaş kapıda.

O kadar askerimiz, mühimmatımız, sadece aynı coğrafyadayız diye oluşan kaosun içinde kalıyor. Ve terör bir türlü bitmiyor. Bugün başka bir Türkiye hayal ettim. Acaba aynı ülke, aynı nüfus, iklim yapısı, Alıp başka bir kıtaya ve coğrafi bölgeye koyacağız ve kurtulacağız desem;

Hangi kıta da ve hangi ülkelerle komşu olmak isterdin?
Anket seçeneklerinden hangisi tercihin olurdu?
Avrupa Kıtasında FRANSA-iSPANYA arasında bir yerlerde olsa hiç fena olmazdı. Denize alışkın bir milletiz nede olsa. Deniz olmadan asla.
Nede olsa bu Suriye'dir Irak'tır terördür baya yorulduk doğrusu. Az biraz kafa dinleyelim derseniz, ada ülkesi sessiz sakin bir hayat. İZLANDA yakınlarında bir yer hiç fena olmazdı.
Avrupa'dan da uzak olsun. Farklı bir kıta derseniz Uzak Doğu ve denizle iç içe HONKONG'a komşu olmak fena fikir gelmiyor. Terör yok, terörist yok. Oh, mis. :)
Artık tamamen uzaklaşmalıyım diyorsak hayran olduğum ülke AVUSTRALYA 'ya komşu olmak, kangurularla yaşamak. Enfes.. :)
Yine hayran olduğum bir ülke, artık sorunlarını aşmış, otobüs duraklarını salıncaklı yapıp müzik yayını yapan KANADA.. Komşusu olmak güzel olurdu.
Amerika kıtasıda iklim olarak bize yakın olduğu için tercih edilebilir. PERU'ya komşu olmak bize pekte tuhaf gelmeyecektir.
Her koşulda şimdiki yerinden memnunum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: