Açıkçası ilgilenmiyorum. Kimseyi de ilgilendirmedigini düşünüyorum. Kolay kolay eleştirmem sadece soruda sorulduğu gibi tesettürlü olan biri tesettürlü olmayan bir insana laf ederse tepki gösteririm. Ya da tam tersi işte. Sonuç olarak herkesin giyimine kimse karışamaz 😅
Boya badanalıları görünce niye eziyet çekiyorsunuz ki çıkarın atın diye geçiriyorum içimden ama kendi hayatları maalesef. Dar giyinenleri görünce ben bile bakıyorum yani 😂 Şimdi birde saç gösterme modası çıkmış. Boyun boğazı söylemiyorum bile
Kimseyi ne yargılama derdindeyim ne sorgulama Ama o türlerine lafim susluman gösteriş meraklısı kendini kandıran zavallılar Birde ALLAH için gerçekten edebî ile doğru şekilde kapanan kızlar var onlara da maşallah barik ALLAH
Bazı trsettürlü bacılarımız hakkıyla kapanırken bazışarı " kapandığımıza bakma inancım için değil modaya uydum hala seks yapabiliriz " mesajı veriyorlar
Herkes degil ancak bunu gercekten yapan kisim yadsinmaz bir cogunluk olusturuyor. Son donemlerde niyeti eglenmek olup ta evlenmekmis gibi gozuken hanim suslumanlarin kendileri ile birlikte kendilerinden daha dusuk kalitedeki erkekleri kandirma eylemine bagliyoruz bunun sebebini. Bize hava hos sadece gulup ayipliyoruz o kadar.
Evet ama nefsine zor geliyor olabilir ya da bu kadarını yapabiliyordur. İnsanların içini bilemeyiz değil mi? Allahla arasında, biz sadece onu uyarabiliriz. Eleştiremeyiz ya da aşağılayamayız. Kendi tercihi
ister cok acık giyin ya da kapan hiç umurumda olmaz bence insanları dış görünüşü ile leştiri ve dış görüşü ile ilgili bir görün tü ile bir sonuç elde etmek yanlış
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tepki gösteren olmadığı için Bizene sanane banane üçlüsüyle milletin beynini uyuşturdunuz Kimse kimsenin umrunda değil ama yeni nesil harbiden b*k etti Aferin size! Artık herkes özgür
En İyi Cevaplar