soru baslkta. umarm guzel hikayeler çkar :)
soru detayı kısayms . . .
soru detayı kısayms . . .
Hiç unutmucağım bir anım :)
Bir kabinde 5 kişi bir dal sigara içiyoruz. Çektim sigaradan iki fırt tam kapıyı actım. Baamm müdür yardımcısından bir yumruk :D Sonra soktu içeri daracık kapinde 6 kişi olduk kımse yerinden hareket dahi edemiyor:d müdür yardımcısıda içerde :D:D Sonra s... gidin dedi ama çıkamıyoruz ki :D:D Kapıda içeri doğru acılıyor dısarı degıl :D çok sıkış oldu içersi. Müdür yardımcısı bagırıyor acın şu kapıyı diye . Sonra Hizmetli geldi kapıyı yerinden çıkarttı. öyle dışarı cıktık :D
Arkadaşlarla 5 katlı bir inşaatın 1. katından kuma atlardık. 1. kattan atlamamıza rağmen ayaklarımızda hafif bir ağrı olurdu. Sıra bana geldi ben çıktım ben 2. kata çıkmışım ama ben kendimi 1. katta biliyorum. Tam atlayacaktım tam kenara geldim içimden ''Allah Allah burası bu kadar yüksek değildi. Acaba atlasam mı atlamasammı diye geçirdim'' Tabi ben hareket halindeydim bu düşüncem birkaç salise sürdü. Atladım ve öldüm.
Pardon atladım ve bayıldım
Ben de anlamadım öldü nasıl yazdım hayret ediyorum şuan onu bilerek yazmadım bak :) Ama atladığımda bayılmıştım
çok küçükken köyde anneannemlrde yemek pişiriliyordu bir tencerede türlü vardı bende kenarda otrym derken tencerenin içine otrdm halyle yandımm bir süre okula yastkla gittm yastğn üstnde oturuyordm :D
yanliş otobüse binip şöförün beni otobüsde fark etmeyip son durağa gelince şöförün benden korkması cok komikti ayrıca rezillikdi benim icinde (:
Ha ha ha:))))))
Cevap
14Cevap
İş yerine ingiltereden bir temsilci gelcekti.bir adam geldi iş yerine adama bakıp yorum yaptık hepimiz. işte dingilin tekiymiş cart curt falan. adam türk çıktı meğersem ingiltereden gelecek kişi değilmiş. hepimiz mala bağlamıştık. adam baya gülmüştü tabi toparlayabilmiştik
adam bekliyoduk bayan geldi
Hiç alıcı gözle bakmadım
Matematik sınav sorularından söz açıldığında, (soruların tümünü kendisinin mi hazırlayacağı yoksa zümrece ortaklaşa mı hazırlanacağı hususunda) "Hocam hepsi sizin mi" demiştim,
"O ne demek ya:))" diye bir tepki vermişti zaten
:))
otobüse ayyaş bir dayı bindi kart basacak ya kartı hiç çıkarmadı cüzdanından :) cüzdan da arka cebinde :) dötünü makinaya tuttu makina dııt etti sonra guluyor daha gitti bir yere oturdu otobuste herkes koptu :) en son hatırladığım bu ;)
Sahil kentlerinden birinde ;
Briyle ingilizce konuşmak istiyordum illa çok severm ingilizceyi
Bi bayanı turist sandım ve Are u English dedim no dedi
Are you German dedim no dedi sonra ingilizcemi geliştirmek istiyorum dedim (ingilizce olarak)
yine no dedi :) anladım Türk olduğunu sonra gittim yanından işin garibi o da beni Turist sanıyor :))
İki türk birbirini yabancı sanan :)
peki sana bir soru bu sene yaşın 19 seneye ne yapacaksın seneye capti20 mi olacaksın :)
Geçen gün yolda yürüyordum yürüdüm yürüdüm ve eve geldim öyle işte.
Benim var ama uzun bir hikaye çocukken 13 yaşında 4 arkadaş istanbula kaçma olayımız halen gülüyorum iyikide istanbula gitmemişiz:)
Bir bayanın yanıma gelip elindeki kağıtta yazan adresi sordu ben parmağımı kaldırıp ileriyi işaret edip sonra bilmiyorum valla dediğim gün hem o gülmüştü hem ben :D
hayatımız komedi be gülüm,hangini anlatsam bilemedim...
lokantada yemek yerken içeri polis girdiydi
içimden sölemek isterken birden sesli bir şekilde,
beyler içeri aynasız girdi demiştim
o da bunu duymuştu
buraya kadar olan kısmı komik sonrası drajikomik olmuştu...
polis la polis hiç duymadınmı aynasız derler onlara halk dilinde...
Kız arkadaşımın arkadaşına pandik atmıştım, o gün benzer kıyafet giymişlerdi :/
Lisede iken arkadaşlarımın gözünün önünde popo üstü yeri boylamıştım.
Utanma ile komikimsi olay örgüleri arasında gidip gelmekteyim şu an.
Ata yemek verirken bana tekme attı
Sanırım başımdan geçen en komik şey sensin.
ilk senin yazman lazımdı olmamış bu.
bi gün ...
Hatırlamıyorumm canim ya .
capti19 die bir salkla tartışmıştım
5 para etmez olduğunu iyice belli ettin
Uzatma ya
Sus be aşağılık
sus cibilliyetsiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar