En çok keyif aldığınız iç mekan/dış mekan aktivitesi nedir?

demir293031 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Muzik dinleyerek bisikletle gezmek 😍 iç mekansa arkadaşımla kendi evimde yatılı olacak şekilde bir gün geçirmek kahvaltisindan tut çekirdekli sohbetine gecenin köründe film izlemesine kadar beni yeniliyorlar resmen 😍
Bisiklet 🚴 kesinlikle güzel aktivite 👋 çekirdek sohbeti yıllar oldu yapmayalı çekirdek lik arkadaş kalmadı çevremde hiç malesef
Dış mekan- bisiklet. Yüzmek. Yürümek. Kulaklık son ses 2 katlı otobüse binip son durağa gidip dönmek. Sınırsız alışveriş.
İç mekan ise 101 okey oynamak. İnstgram gezmek youtube bakmak. Kore dizi izlemek.
Son ses müzik ile Son durağa gidip gelmeyi anlayamadım neden 🤔
Çok ilginç geldi bana bu durum 😀hangi ilçeymiş ki orası
Uyumak favorim daha mükemmel bir spor bulamadım aramıyorum da
Ahahahaa çok iyimiş 😄
İç mekan bowling ve silahla playlandda oyun korku evi kapalı havuz masaj fitness aletleri dış mekan deniz kenarı bira çay kahve nargile orman yürüyüş
İşte aradığım insan
Gel gel gel güzelim gel hiç acimicam
😂😂😂😂acimicak olcakti
Şansım varsa ben ona talibim
Bir gel dese kapının önündeyim
Yalvarmak mı gerekiyor?
Diz çökmek mi gerekiyor?
Sen iste ben bekliyorum
Listeme de ekliyorum 😀😀
Anladık ben o şarkıyı kııız zilli 😀😀
Kız zilli ne ya begenmedim
O da bir şarkı
Daha önce konuştuk mu senle
Hmmmm 🤔 🤔 🤔
mesaj atılmıyor da
Takip etmem gerekiyo sanırım
İç aktivite uyumak
Dış ise gece yarısı sahil ay yıldız bir pike bir yastık sessizlik tabi yuzmeden de olmaz
Hmmm bak Az kalsın seni takdir ediyordum... Hani kamp çadırın nerde kııı açıkta mı yatıcan 😀😀
Evet açıkta yatıyorum zaten uyumuyorum ki sabah 6 ya kadar kalırım zaten millet sahilde ne yapacam o saate kadar zevkini çıkarmışım deniz mis ayın ışığı taşları gösteriyor dalga yok denizde pislik yok abazalar yok daha ne olsun sabah altı millet geliyor ben kaçar eve gider 12 kadar uyurum
Bak iyice alıcı kulak verip dinleyince mantıklı sevdim senin bu hareketini hangi şehir orası merak ettim
Antalya
Tam da abazanların dört bir yandan kuşattığı şehir bir erkek olarak korkuyorum bu zamanda oraya iffetime sahip çıkamam diye 🤣🤣
Korkak olma bu kadar güzel şeyleri korkarak kaybeder insan
Ben güzel şeyleri asla kaybetmem huyum değil 🤷♂️ 😀😀😀
İyi o da güzel
Oltamı hazırladım biraz sonra bizim buraya yakın ufak tatlı bir göl var çıkıp kafa dinlycem insandan herkesten uzak bir yer ve inanırmısın güpe gündüz yapıcam ve kimse olmuycak sadece ben ve birde kuşlar bözkeler ve balıklar ne kadar huzur 🧘♂️ lu bir yer ;)
dış mekan aktivitesi=parkta dedikodu
iç mekan aktivitesi=ders çalışmak-dedikodu (çoğunluk dedikodu)
Ahahaha çok iyimiş full extrem dedikodu ilginç 😀
tabi çok eğlenceli ama :D tavsiye ederimm
Alışık olmadığım bir aktivite ne tür araç gereç ekip ekipman gerekiyo acaba hazırlık tam olsun 🤣🤣
çitlek ya da bir cips ve sessiz gölgelik bir ortam ve sırları iyi tutan bir kanki 😎 🧐
işte hazırsınız en yakın zamanda dedikodu yapabilirsiniz!
Bu ekipmanlar zor bulunur sır tutan kanki bu devirde çok zor
Hepsi tam ama sır tutan zor dechatlon da bulunur mu acaba 🤣🤣
ooo işte o çok zor valla insan bu devirde kendine bile güvenemiyor
o ne ki ya
Eee sen nerden buluyon o zaman kııı... dechatlon gereksiz herşeyin bulunduğu bir mağaza
bulduğumu kim söyledi knk :D ben ayıcığımla dedikodu yaparım kanki meselesi genel geçer bir şey olduğu için sööööledim
Hmmm sevmedim bunu ayıya mı konuşayım şimdi öyle bir ortamda olmadı ormanda oyuncak ayı ile sohbeti gören yanlış anlar 😁😁😀😀
onlardan benenahhhh
Ahahaa çok iyimiş ammma benenaaahhh😀😀
:D :D
Sevdim senin muhabbetini ama çizgini bozma yanka ilan ediyorum seni
hm iyiymiş de yanka ne ki :D
Kankinin bir alt versiyonu yandan çakması 😀😀😀
İmitasyon gibi 🤣🤣
güzeeell
Oyyyy yankime bak alındı sanki hadi hadi yüzün gülsün azcık cips çekirdek kola nevali aldım hadi hadi seni :)
iyi de neyin dedikodusunu yapçaz :D
Hmmm yan komşumuz eşi yokken parti verdi bahçesinde hmm neler neler bir bilsen 😀😀
bilmek istemiyorum knk :D
Yanki bende dedikodu bu kadar olur iyisimi nevali benden dedikodu senden pay edelim 😀😀
ahhahaha aynen bencede öyle yapalım :D
Çok iyi oldubu İyi o zaman ben nevali almaya gideyim özellikle sevdiğin bişey var mı ondan da alayım ;) 😀😀
cipss istiyorum sadece
İyide onlarca çeşidi var mısır patates in hangisi... Ben baharatlı mısır çips ve yanına soslu yoğurdu çok severim aşk gibi bir tadı var 😀😀😀
eline geleni al knk
İyi 🤞 aldın gitti o zaman akşam parkta bekliyom geç kalma sakın biter yoksa nevali 😀🤣
ajahahhaaahha tamam o zamann
İyi hadi görüşürüz yanki 😀😀
hadi görşürük :D
Saat 7 de hee unutma 😀😀
tamammm
Yanki ara her gelmeden önce
tabikii
Hadi tutma o zaman beni daha kahvaltı yapıcam 😀😀
e tutan mı var yanki git ye :D alla allaaaa
Yulaf kalmamış evde sen alsan yaa :/
bizde var veriyim mi :d
Yan komşumuz olsaydın yaaa hemen gelirdim 😀😀
15 dakikaya getirebilirmisin istesem 🤗
gelyomm
Süt soğur ise bulamam bak taze sağılmış keçi sütü bu... Hele geç gel saçını başını yolarım kııı 😀😀
ahahhahah geldim bile aç kapıyı
Kızım güvenlikten nasıl geçtin yabancıyı almazlar ki kız duvardan mı atladın yoksa hırhız gibi 😀😀😀
:D evet duvardan atladım
Pis yalancı seni denizleri alda gel 😀😀
:D :D tamamm
Nerde benim yulaf akşam oldu pis yalancı
hahahahaha :D yalan söyledimm
Pis yalancı 🤥 burnun uzuycak yakında
Seyahat etmeyi seviyorum
Nerelere seyahat ettin bu güne dek 🤗
valla yurt dışına çıkmadım. yurt içi tatil mekanları işte. sayayaım mı bilemedim.
Say say
İzmir ve ilçeleri, aydın ve ilçeleri, muğla ilçeleri, antalya ve ilçeleri, trabzon, İstanbul , Ankara , balıkesir ilçeleri, çanakkale, iş için yozgat ve afyon bunlar işte aklıma gelenler.
sen nerelere gittin?
Karadenizin tamamı marmaranın tamamı egenin tamamı Akdenizin tamamı iç Anadolu un yarısı... İnş bir kaç sene içinde güneydoğu ve Doğu Anadolu ortam olucak
Koşmak yüzmek huzurevi ziyareti
Huzur evi çok iyimiş gerçekten büyük saygı duyuyorum size 🤗
Teşekkür ederim isteyen herkes yapabilir
Haklısın bakıcam çevreme var mı diye.. ne alıyoruz peki hediye olarak
Öncelikle tanisman yeterli sonra zaten ilgi alanlarını anlıyorsun ona göre alabilirsin
Anladım peki istediğimiz zaman ziyarete gidebiliyomuyuz yoksa zamanı mı var
Şöyleki farklılık gösterebilir uygulama şehirlere göre netten gitmek istediğin şehrin huzurevinin numarasi alip irtibata gec genelde dinlenme saatleri daha rahat oluyo zaman geçirmek için
Peki çok teşekkür ederim ilgilendiğin için
Rica ederim çok mutlu oldum bünyemize bir gönüllü daha katıldığı icin
Ben teşekkür ederim böyle bir farkındalık yarattığın. İçin yanı başımızda ama bilgimiz yok malesef
Dış mekan : çadırlı kamp (ama dağ ve akarsu kampı deniz değil)
iç mekan: tiyatro ama ben oynuyorsam , gösteriyi başkası yapiyorsa içim içime sigmio duramiyorum
Hmmm dağ ve akarsu ekey ama tiyatro ilginç denemedim daha önce
Tiyatrocu olduğum için ilk o aklıma geldi
Hmmmm bak ilgi çekici bir meslek daha önce hiç bu alanda tanıdığım olmadı... Karikatürst evet ama tiyatrocu hayır
Bisiklet
Güzel aktivite 👋👋🤟
Seyehat bir de
Iste antalya ve ilçeleri dermişim
Asfdhjdstyf
Antakya güzel ama daha çok Kasım aralık aylarında güzel oluyo bence,:)
Sen yüzmeyi seviyorsun snrm
Evet ama kalabalık da değil kimsenin olmadığı yerlerde sessiz sakin yerlerde
Super
Az insan çok huzur 🧘♂️ :)
Evde boş boş yatmak
Boş neden oturulur ki anlamış değilim
Saygı duyuyorum 🤗
Sevgine :)
Yüzmek huzur verir
Kesinlikle az insan çok huzur :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar