Merhaba dedim.. Soru ișareti koydu.. Hayırdır ne merhabası bilader falan mı demek istedi sizce.. Bu bir kız ayrıca. ya da ben öyle tahmin ediyom... Soru ișareti ne demek oluyor?
Ilk defa birine alakasız merhaba yazdım oda sadece "?" yazdı. Bu ne demek oluyor. Soru ișareti ne demek?
tanımıyorsa sizi yani numaranız yoksa pardon kimsiniz ama tanışıyorsanız ne merhabası noldu anlamında yazmıştır. biz kızlar genelde tanımadıklarımızdan mesaj alınca atarız bunu
napicak nunarasini nerden bukdugumu ya.. Alip otobuslerin en arka koltuklarina nunarasinu yazip yanina da pasifim mi yazcaz.. Biri verdi merhaba dedim nae var bunda.. Ne o sekil sukul soru isaretleri falan.. hayirdir yani
Ulan her insan ister istemez merak eder acaba bu numara kim, nereden buldu beni hiç tanımıyorum oysa ki diye. Sadece soru işareti atması hoş olmamış o kadar, siz kimsiniz? diye soru sorabilirmiş..
Tamam da kardesim merhaba ya merhaba denir.. ne bu sekiller sukullar.. Zaten siz varya kadinlar bu burnu havadaliklardan kaybediyorsunuz cogu zaman:) yanlis anlama bizi degil erkek olarak.. hayati:) gerci hayat sizin hayatiniz bananede bir dip duseyim dedim.. bir soru isaretinde bak goruyomusun ne anlamlar cikiyor:)
En İyi Cevaplar