Cümleyi doğru mu kurdum bilmiyorum ama zihnimi rahatlatmak istiyorum. Görünürde hiçbir problem yokken bile zihnim sürekli dolu. Ama neyle dolu olduğunu da bilmiyorum. Saçlarım beyazlamaya başlamış
#ɱsponçik
#ɱsponçik
bilinçaltını boşaltma diye bir olgu yoktur. bilinçaltında yatan korku, sorun, arzu, fikir her neyse bununla yaşamaya alışmak vardır. bu düşünceyi harekete geçirmek ya da durdurmak vardır. kesinlikle boşaltmak yoktur.
Farkındalığını geliştir. Beynin boştayken, rastgele bir konu ile kendi kendini meşgul etmeye başlar. Bunu farkettiğin an keyif aldığın bir şeylerle biliçli olarak meşgul ol. Ve bunu alışkanlık haline getir.
İnsan hiçbir şeyi unutmaz herşey beynimizde bunu çıkartmak mümkün müdür bilemem fakat mümkünse bile ağır işlemler gerektirir bence çünkü hipnoz bile geçicidir.
o kadar güzelliğin var gelip burda tırıvırı yapma sende zilli
Cevap
36Cevap
Gözlerini kapat. Yemyeşil bir ovada olduğunu ve ovanın ortasında bir ağaç olduğunu hayal et. Ağaca doğru yavaş yavaş yürü. Başka hiçbir şeye odaklanma ağaca yaklaştığında bile ağacın dışında hiç bir şey düşünme. Hikayenin dışında hiç bir şey düşünmemeli ve sessiz bir ortamda olmalısın
Bende aynı banada lazım yok mu çaresi. Bu ara yine ıyim artık isnanlara fazla değer vs vermeyince duzeliyorsun.
Bilinçaltımızı bilinçli olarak ya da bilinçsiz olarak temizlememiz mümkün ben Bilinçaltı frekans müzik terapi ile temizlemeye başladım
Benimde sürekli böyle oluyor. Kafanı bişeylerle meşgul edebilirsin seveceğin şeylerle. Yine dolu oluyor ama en azından güzel şeylerle
Hobilerin olsun. Ben müzik ve edebiyatla uğraşıyorum. Terapi gibi geliyo
Mozart dinle klasik müzik dinle 3-4 gün tv izleme, gazete okuma Cumhuriyet dışında.
Sessiz bir ortamda, sevdiğin birşey yaparak boşaltabilirsin. O hissi biliyorum çok rahatsız edici, bazen uyku bile yeterli olur.
Geçmiş olsun ilk başta..
Anlatarak boşalıyor.. denize taşa duvara bir yere anlat..
İnsan mı? İnsana anlatma, konuşuyorlar..
Açık hava yürüyüşü
Sabah sporu
Yüzme ve müzik.. dinlenmek isteyene birebir aktiviteler
Sana uyanları dene bence. ☺️
Zihnine yeni bilgiler yüklersen eskileri unutursun. Bu da o boşaltamazsın diyenlere gelsin.
Çok çok önemli ve ciddi bir soru. Ve elitist bir yaklaşım...
Çözüm: Psikanaliz
şimdi boşalttıgını varaay , düşüneceksın hangıleri atmışsın hangılerı kalmış , bır bakmışsın coğunlugu duruyor , atılamaz !!!
Antidepresan kullan...
Güzel bir tatil iyi gelir.
Çeşitli aktivitelerle kitap oku temizlik yap.
Gerçek dostlarla huzur veren doğada boşalır
Meditasyon iyi birsey dene
Telkin müzikler var bir dene derim
Senin bilinç altın boşalmaz Elif hanım
Doğa ile haşır neşir ol
Doğaya çık taşa toprağa bas
Rahatlatıcı müzikler dinle
Sana bir şey soracağım.
Kürt müsün?,
100 metre uzaktan belli oluyor zaten.
Kaçtığın ne varsa onlarla yüzleşerek.
bence kuran oku.. psikolojiye iyi gelir..
bilinçaltı temizleme videoları var
youtube
Ormana git gökyüzüne bakarak uyumaya calis
Biraz dertleselm mi seninle
Bu konu üzerine sadece ihtiyaç duymadan yaninda olmak önemli
Bekliyorum
Elektirik falan ver bence kafana
Bulursan banada haber ver
Yoga
selam ne haber
Hmm kitap oku
Orgazm olarak