Dertleşmeye o kadar ihtiyacım var ki?

ben 9 aylık evliyim. Sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum. Eşimin ailesiyle nişandan beri aram iyi değil evet ama sonuçta büyüklerim bir şekilde idare ediyorum saygımı yitirmiyorum. Ama 2 tane görümcem bir tanesi 8 yaşında severim onu. Ama diğeri 20 yaşında aramızda 5 yaş var beni çok ezmeye çalışıyo. Artık canıma tak etti bir değil iki değil. Kışın gittik kaynanam bana sordu ne Yemek yapalım diye sen bilirsin anne dedim görümcem karnıyarık yap falan dedi kaynanam da son günüm diye ben mantı seviyorum diye mantı yaptı görümcem surat astı o gün akşama kadar. Bir keresinde daha ben görümcem eşim dışarı çıktık kaynanam aradı ben balık çok severim diye balık alın gelin dedi neyse yolumuzun üstünde balık marketi vardı aldık geldik onu yaptık. Kaynanam da yemek yapmış yerler diye. Görümcem sofrada yemek varken balık niye aldırdın ki dedi imalı imalı. Çok ağladım o gün çok zoruma gitti. 2 haftadır burdayız yine geldik. Kurban bayramından çıktık malum eşimin bütün akrabaları teyzesi amcası falan hep beraber pikniğe mangala gittik 2 gün önce. Yemek yiyoruz yerde oturduk ben eşimle görümcemin arasındayım. İkisi de bağdaş kurup oturmuş bende bir dizimi kendime çekmiştim tek bacağımın üzerinde oturdum yemeğimi yiyorum kimseye zararım yok eşimin teyzesi kız sıkışmış az toparlanın hep beraber sığın oraya dedi. Görümcem sessiz benim duyacağım seviyede dedi ki ordan da sığamıyo mu dedi yan oturup sofranın dışına ayaklarını uzattı çok sinir oldum falan dedi. Çok ağrıma gitti yaa o gece ağlyarak uyudum. Kimseye de sesimi çıkartmıyorum neden böyle yapıyo anlamıyorum. 😔 Eşime bir daha asla beni getirme buraya görmüyor musun eziliyorum Burda dedim ama eşim hiç anlamıyo beni. Üstelik bunlar benim için büyük olanlar daha ufak tefek çok şey var. Eşimi bile ezmeye çalışıyo. Eşim elma dilimlemiş mutfaktan geçerken bir tane aldı ağzına attı eşime bağırdı ayakta yemesene yaa hiç sevmem nefret ederim böyle şeylerden diye. Aralarında 7 yaş var. Ama eşim bunların hiç birini görmüyor ne yazık ki 😔
Dertleşmeye o kadar ihtiyacım var ki?