gerek kişilik ve karakterleriyle gerekse sanatı icra ettiği alandaki başarısıyla, belkide yürek burkan bir hikayesiyle, sonuç olarak diğer insanlara örnek teşkil ettiğini düşündüğünüz ve başarılı bulduğunuz sanatçılar, emekçiler kimdir?
Senin sorun yanlış olmuş yaa Görsellere bakarsak eğer 😁 sondaki adamın namını pek duydum 😉 Benimki Barış Manço, Zeki Müren aslında çok var da hangisini saysam bilemedim
başarı olabilir görsellik olarak isim olarak ne yaptıklarıyla alakalı en ufak bilgim yok fakat ilk bakışta neyin dikkatini çektiğini anlayabiliyor insan
gerek kişilik ve karakterleriyle gerekse sanatı icra ettiği alandaki başarısıyla, belkide yürek burkan bir hikayesiyle, sonuç olarak diğer insanlara örnek teşkil ettiğini düşündüğünüz ve başarılı bulduğunuz sanatçılar, emekçiler kimdir?
sorum buydu😊 türkan şoray, kemal sunal vs diyenler olmuş mesela😊
Bende belki saçma sapan uğraşlar peşinde olmayı bırakır realistik bir düzeyde hayatı algılarsın diye yorum yaptım paranoya değil ne olduğunu görüyorum salak değilim sende şu rezil iğrenç insanları bırak zevk peşinde koşma
hmm. realistik bir düzeyde, realistik bir zeminde algılamaktan bahsediyosun demek sen. insan güdülerinin dışa vurumu ve o güdülere hitap etmek realizmin en büyük örneği değil mi kii? bence nirvanasıdır😉
Hayır bu senin algı sisteminin bir parçası gerçek hayat öyle çiçek böcek değil azcık kendini geliştirmek için bir şeyler yap IQsu düşük 5 sn de bir seks düşünen insanlardan olma şimdi yanlış anlıcaksın oldun demiyorum olma diyorum ama şu an o yolda ilerliyorsun bu yaşlar geçince hayat kalacak elinde zevk değil zevk gelir geçer
deniz 20 yaşındasın Allah aşkına 40 yaşındaki görmüş geçirmişler gibi konuşmaa gençsin sen😂 "profesyonel ve realist bir düzeyde" iq testine girdim sandığından çok daha yüksek ama bunun zekayla bir alakası olduğunu sanmıyorum😊 çok başarılı bir eğitim hayatım ve kendimi geliştirdiğim birçok şey var ki zaten. pp deki benim sorularda bana ait. cinsellik ve erotizm çok hoşuma gidiyor bende bu sitede bu zeminde sorular açıyorum ama bunu gördüğün gibi abartmadan diğer üyelere rahatsızlık vermeyecek bir şekilde yapıyorum. senin düşüncene de elbette saygılıyım. ifade özgürlüğünün olduğu bir ülkede yaşıyoruz, en azından kağıt üstünde öyle😮
20 yaşında olduğumu söyleyeceğini tahmin ettim her şey yaş değil benden küçük benden olgun düşünen de olabilir benden büyük olgun düşünemeyen de bunu anlamanı düşünürdüm ama ne yazık ki ayrıca gerçekten tahmin edemeyeceğinden çok şey gördüm geçirdim ama asla gidip hayallerde yaşamadım neyin ne olduğunu bilecek biriyim eğitim vs durumunu bilemem zaten beni de ilgilendirmez benim eğitimim durumum da gayet iyi her şey eğitimle olmuyor işte anlamadığın konu bu kendi psikolojik duygusal ruhsal ve geliştirmek diyorum ben